Enkel DIY

Enkel DIY

lätt DIY

2018 är äntligen här och det finns ingen tid som början av året för att göra förändringar och förbättringar av din ödmjuka bostad. Om renovering av ditt hem är på din lösningslista, se till att kolla in våra hemförbättringstips. Vi vet att det finns många begränsningar som budget, läge och storlek som begränsar dina möjligheter att förbättra ditt hem. Däremot har Decor Aids ledande designers kommit på fem enkla gör-det-själv som kommer att leverera den uppgradering du letar efter i år.

Måla insidan av dina bokhyllor

måla bokhyllor som DIY

Subtil men ändå iögonfallande målning av insidan av dina bokhyllor är ett bra sätt att liva upp ett rum utan att överskugga den andra inredningen i rummet. Om du bara målar kanterna på hyllorna kommer det att se mer subtilt ut. Båda alternativen lockar besökare och ger en känsla av nyhet till ett utrymme i behov av frisk luft.

Bild via: Emilyaclark.com

Gör något nytt av något gammalt

Gör-det-själv återanvänder något gammalt

Med det nya året kommer lusten att släppa det gamla, men ett kraftfullt tips för hemförbättring är att återanvända, återvinna och återanvända. Kolla in alla de där passiva utrymmena i ditt hus (vindar, garderober, källare, etc.) för du vet aldrig att du kan förvandla den gamla byrån till en snygg bänk. Denna dekorationsidé kommer att hjälpa till att återställa funktionaliteten till denna bortglömda del samtidigt som den skapar en känsla av makeover som kommer att återspegla i hela ditt utrymme.

Bild via: designsponge.com

installera mobiltelefoner

mobila och kinetiska skulpturer gör-det-själv

Året har precis börjat och det är redan i färd med att hitta inredningstrender som kommer att tillföra värme och massor av personlighet till ett hem. Mobiltelefoner är inte bara avsedda för dagis och barnrum. Trots populär övertygelse kan mobiltelefoner ge ditt hem en finurlig sofistikering. Att återvinna gamla prylar och skapa din egen unika mobiltelefon är ett fantastiskt sätt att kombinera två av våra designertips, och det är också ett roligt gör-det-själv-projekt.

Bild via: 1stdibs.com

Oväntad konstplacering

Att hänga konst på ovanliga ställen som en DIY

Om du inte redan visste det, kommer de flesta designers att säga åt dig att hänga din konst i ögonhöjd eller sex tum ovanför dina möbler. Även om denna allmänna tumregel kan hjälpa dig att uppnå ett balanserat utseende, säger en av våra ledande designers, om du vill göra om ditt utrymme direkt. En DIY-dekoridé är att använda tavelskenor eller glömma att koppla ihop och göra ett stort uttalande genom att luta en grupp tavlor mot en vägg.

Bild via: 1stdibs.com

Måla ditt tak

DIY takfärg

De senaste trenderna inom heminredning har sett en ökning av populariteten för uttalande filtar under de senaste åren och i år fortsätter trenden uppåt. Mer prisvärd än att måla hela rummet, att skapa ett statement-tak kommer att göra ett lika djärvt uttalande till din interiör. Detta enda tips som omedelbart förvandlar ett tråkigt och livlöst rum till ett underbart utrymme med chic stil och karaktär. Våra designers är överens om att målade tak får ditt rum att se högre ut och fångar varje gästs uppmärksamhet.

Bild via: Elle Decor

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *