Farmhouse köksö idéer

Farmhouse köksö idéer

BONDHUS KÖKSÖ IDEEN – Konceptet med bondgårdsköksöar betonar naturliga material, mjuka färger och enkel design. Detta följer av inredningen av bondgårdar i allmänhet.

Denna speciella köksö-modell är inte bara begränsad till stora eller lantliga kök. Du kan omsätta denna köksö-stil i praktiken för dina moderna kök. Kolla in listan nedan för hur du gör denna stil till verklighet.

Premium Farmhouse Kitchen Island Ideen

Premium Farmhouse Kitchen Island Ideen
Dessa: perilersofrasi.com

Detta köksökoncept, från bänkskivans material till den övergripande designen, är ett bra exempel på hur en lyxig köksö i en bondgård ser ut. Denna köksö väljer brun naturstensmarmor som naturlig ljuskälla.

Bänkskivan är solid och av hög kvalitet, lämplig för att diska smutsig disk, frukt och grönsaker. Köksön använder dyra trämaterial till piedestalen. Stativet har en låda och förvaring för föremål.

Marmor- och trämaterialen representerar bäst naturens naturliga styrka. Denna köksö förstärker det befintliga glamorösa utseendet på detta kök.

Frestande bondgård köksö

Frestande bondgård köksö
Dessa: butlerreview.org

Vårt fokus ligger helt på brun och vit marmor, som blir bänkskivan på denna köksö. Vi finner denna marmor ganska unik. Naturstensmarmor ser fräsch och stark ut.

När vi tittar på hela köksön ser vi snabbt att konceptet överensstämmer med kökets övergripande utseende, med brunt och vitt som temafärger. Intressant nog att notera att köksön tillämpar det enkla konceptet.

Detta syns från köksön där endast diskbänken finns. Du kan använda det återstående utrymmet senare för att placera matvaror efter shopping.

Konventionell bondgård köksö

Konventionell bondgård köksö
Dessa: donpedrobrooklyn.com

Du ser förmodligen den här köksön mycket. En serie minirestauranger fungerar som köksö för detta rustika kök. Den här köksön visar dig också ett annat sätt att återvinna begagnade möbler.

Du kan använda begagnade möbler eller leta efter en på en antikmarknad. Mönstret hittar du på träställningen eller pelaren som är blåmålad. Du kan antingen byta träbänkskiva eller inte.

Komplettera köksön med trästolar som ser traditionella och naturliga ut som visas i den här bilden.

Shabby Chic Farmhouse Kitchen Island

Shabby Chic Farmhouse Kitchen Island
Dessa: traditionalhome.com

Liksom den tredje idén inbjuder denna köksö dig att återvinna använt vedförvaring. Istället för blått målas påminnelsen vit. Tillämpa detta steg för att få en bra start på din planerade shabby chic köksö.

Använd sedan blå och vit marmor som bänkskiva till denna köksö. Den här bänkskivan ser vacker och klassisk ut, ett annat nyckelelement för den shabby chic köksön.

Köksön ser också vintage ut med denna förvaringsenhet gjord av återvunnet trä. Gör en kopp varmt kaffe eller brownies för att underhålla vänner som tittar förbi.

Enkel bondgård köksö

Enkel bondgård köksö
Dessa: kurdblogger.com

Ta med köksön i en bondgård till ditt moderna kök. Du behöver inte nödvändigtvis en stor budget för detta koncept. En annan fördel med denna punkt är att denna design kan placeras i ett litet eller smalt kök.

För en modern bondgårdston, välj trämaterialet som visas i den här bilden. Trämaterialet ser minimalistiskt och graciöst ut. Placera vit marmor på träpelaren eller stå som bänkskiva.

Bänkskivan rymmer en bricka med kex och koppar varmt kaffe innan den bärs in i vardagsrummet.

Rustik bondgård köksö

Rustik bondgård köksö
Dessa: bjgcfoundation.org

Detta moderna kök gjorde ett fantastiskt jobb med att föra in rustikt material till en kaffebardesign som framför allt finns i många moderna kök. Du kan se att denna köksö väljer den höga kvaliteten på trämaterial.

Dessutom använder köksön grova stenar som pelare eller stenar till bänkskivan. Med denna köksö kan du använda ett handfat för att diska smutsiga koppar eller glas efter att du har serverat varmt te eller choklad till vänner.

I en rustik miljö ger den övergripande kökstonen djärva bondfärger till den moderna miljön.

Catchig bondgård köksö

Catchig bondgård köksö
Dessa: surripui.net

Ännu mer än trä kan du applicera denna speciella bondgårdsköksö. Det finns en rund köksö i trä. Detta räcker för en lämplig mängd rustika inslag i detta traditionella kök.

Den här köksön ser rättvis ut, varken stor eller liten. Denna bänkskiva kan användas för att placera frukt eller kryddor på en stol för skärning. När alla måltider är klara att serveras, lägg dem alla i en bricka på bänkskivan.

Använd bara en stor middagsbricka så att du inte behöver välja varje meny.

Neutral bondgård köksö

Neutral bondgård köksö
Dessa: Coastalliving.com

Eftersom detta kök har en stark bondgårdsstil finns det inget behov av skrymmande möbler eller apparater gjorda av naturliga element. Ett ljust träbord som syns på den här bilden räcker för bondgårdens ton i detta kök.

Denna köksö fungerar som bänkskiva och öppet förvaringsutrymme. Träffa gärna denna köksö. För det översta lagret kan du placera frukt och kakor som barnen kan äta direkt efter skolan. Den nedre hyllan ger plats för rena tallrikar och glas.

Var försiktig med damm eftersom denna öppna förvaring inte kan skydda dig från damm.

Vintage bondgård köksö

Vintage bondgård köksö
Dessa: smartsrl.net

Vissa bondgårdsköksöar kan se vintage och glamorösa ut. Ta den här bilden som ett exempel. Denna köksö använder solida och dyra trämaterial som pelare i stativet. Bänkskivan är gjord av marmor som ger en fräsch och lysande ton.

Under bänkskivan ser du keramik som dekoration till detta kök. Använd lådor för att lagra privata dokument eller räkningar. Denna köksö är fantasifull och graciös i sitt allmänna utseende.

Modern bondgård köksö

Modern bondgård köksö
Dessa: Paristriptips.com

Vår slutliga rekommendation liknar den åttonde spetsen eftersom båda använder lätta trämaterial. Skillnaden ligger i utformningen av köksön i trä. Det här tipset erbjuder dig en modern eller uppdaterad version av det i den åttonde idén.

I vårt senaste förslag är köket också modernt. Du kan öva på köksö-konceptet om du letar efter en som fungerar som ett minimatset. Du kan till och med torka blöta handdukar på köksön. Den här köksön ser så mysig ut.

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *