Felaktiga idéer om placering av möbler

Felaktiga idéer om placering av möbler

smarta inkompatibla möbler placeringsidéer

Oavsett om du inreder med hand-downs, flyttar in med en partner eller rumskamrat eller tar in dynamisk övergångsinredning i ditt hem, är det en konst som måste bemästras att placera möbler som inte matchar varandra.

Men hur kan du på rätt sätt och enkelt placera möbler som inte matchar varandra? Till slut blev vi alla utmanade genom att dekorera med olika element. Så vi vände oss till inredningsdesignerna på Décor Aid för att hämta deras visdom och hjälpa dig att uppnå en oöverensstämmande möbelplacering för att skapa en oförglömlig rik blandning av möbler och accessoarer.

Förstå glädjen i övergången

felaktig placering av möbler

När det kommer till felaktig placering av möbler, välj en berusande övergångsblandning från början. Men exakt vad ingår i övergångsdesignen? I lekmannatermer är övergångsdesign helt enkelt en blandning av olika stilar kombinerade för en rik, skiktad look som ger dig mer frihet.

Även om din nya inredningsmix kan verka utmanande från början, är nyckeln till att etablera en övergångsstil inredning att skapa en gemensam grund som förbinder allt med element som frammanar din anda och livsstil.

För att fullända utseendet, skapa en genomtänkt blandning av moderna, moderna och vintagemöbler och accessoarer med detaljer som tillsammans lyfter fram konsten att briljanta kombinationer. Med övergångsdesignen kommer friheten den erbjuder säkerligen att få ditt hem att kännas unikt, och det finns verkligen inget fel eller rätt sätt att gå tillväga på rätt sätt. Följ bara dina instinkter och lita på det du tycker fungerar bra.

Håll paletten så neutral som möjligt

felaktig placeringsguide för möbler

När det kommer till möbelplacering som erbjuder en berusande blandning av element och designstilar, börja med en kärnneutral färgpalett för att hålla utseendet lätt och okomplicerat. Håll dig till högst fyra färger och tre mönster för att undvika att envist skära av med en visuellt hög blandning.

Bli kreativ med uttalande

Uttalande som gör att möbelplaceringen inte matchar

Hitta en ny plats för samtalsuttalanden så att du kan lyfta fram deras unika skönhet och charm. Från en spegelbas till ett elegant konsolbord, betrakta dessa unika föremål som konst som förtjänar att visas.

Uppdatera installationen och efterbehandlingen

Lär dig den felaktiga placeringen av möbler

Gör stycket desto mer överensstämmande med resten av din inredning genom att para ihop det med delar som antingen delar en röd tråd eller delar samma skala för att hålla ögat i rörelse och fritt från förvirring.

Omfamna de som inte matchar varandra

hur man inte matchar placeringen av möbler

Nyckeln till övergången är att hålla ett öga på material, ytbehandlingar och mönster för att hålla allt konsekvent. Bara för att en möbel eller ett tillbehör inte helt matchar omgivningen betyder det inte att det ska behandlas som ett ögonsår.

Tänk istället på det som en extra finish som kommer att sticka ut i alla rum i ditt hem. För varje rum, försök att ta in minst tre till fyra av samma material, finish och mönster för att säkerställa konsekvens.

Återuppfinna sentimentala bitar

Matsalen matchade möbler placeringsidéer

Ge omhuldade arvegodsfavoriter ett nytt sammanhang med intelligent realiserad felaktig möbelplacering som understryker deras värde för dig. Från din mormors täcke till en sällsynt antikvitet som gått i arv genom generationerna, gör det till ditt eget genom att ge det ett nytt hem i ditt liv med en twist som kommer att göra det speciellt för dig medan du har det.

Om det inte fungerar – Slipcover It

Soffan överensstämde inte med möbleringsidéer

När det gäller att ta omstoppning av stoppade möbler kan det vara en kostsam investering att hantera det. Så välj en billigare väg med ditt gratis fynd genom att helt enkelt omsluta det i en tillverkning som är rätt för dig för en shabby chic touch i ditt hem.

Ta in nya förvaringsidéer

Möbelplaceringsideer som inte matchar sovrummet

Även om det är omöjligt att resa med traditionella stammar nuförtiden, använd en hand-me-down resväska för att eftertänksamt lagra föremål som du inte använder dagligen för att framkalla en vandringsanda. I de flesta fall har det också fördelen att arbeta med möbler som inte matchar varandra.

Bilder via Pinterest

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *