Flickor sovrum idéer

Flickor sovrum idéer

SOVRUMSIdéer för flickor – Sovrumsmodeller för flickor kommer från det de älskar, vill ha och drömmer om. Mjuka färger, intetsägande sängkläder och små dekorationer brukar fylla deras sovrum. Flickrummet ser snyggare och mer organiserat ut än killarnas.

Förutom de tre grunderna kan flickrum symbolisera deras personlighet, framtida jobb och hobbyer. När flickor växer upp kan deras sovrum förändras beroende på deras ändrade attityder och perspektiv. Här är våra 10 looks för flickrum.

Vacker flicka sovrum

Vacker flicka sovrum
Dessa: fourcheekymonkeys.com

Delade flickrum som det här samlar tjejer för att dela berättelser innan de går och lägger sig. Denna sovrumsstil kan hjälpa till att cementera kopplingen mellan alla. Var och en av sängarna ser så söta och söta ut, den minsta är för den yngsta tjejen.

Rosa, gult och tosca är bland de ljusa färgerna som fyller sovrummet. Sovrummet är inte tillräckligt möblerat med tanke på de tre bäddseten. Den vita väggen i sovrummet har bruna prickar och strandmålningen bland annat.

Det finns två söta skrivbord för att placera dockan och små dekorationer.

Fantastiskt tjej sovrum

Fantastiskt tjej sovrum
Dessa: freshome.com

Ytterligare ett delat sovrum för tjejer. Den här gången väljer det här sovrummet ett tvåvånings bäddset. Applicera vitt som huvudfärg för sovrummet. Den neutrala färgen skapar en ren känsla som senare kan ändras till andra färger.

Sovrummet har färgglada täcken och kuddar som säkert kan lyfta humöret hos tjejerna. Det som lockar oss mest är fjärilstapeten och dekorationen. De kan roa tjejers hjärtan när de känner sig nere.

Glöm inte att sätta upp fönstren för god ventilation. Detta sovrum är lämpligt för tonårsflickor. Här kan de sova, prata med varandra och lära sig.

Saga flickor sovrum

Saga flickor sovrum
Dessa: pixelsolz.com

Små flickor måste vänja sig vid att höra sagor. Att läsa högt före sänggåendet hjälper dig att utöka dina fantasier och kreativitet. Du kan gå ännu längre genom att skapa ett sagolikt flickrum som det här.

Sovrummet ser ut som vackra prinsessor som bor i en vacker park. Du kan köpa parktapeter för att producera landskapet. Välj sedan två små bäddset som denna med en rosa nyans.

Komplettera sängen med träkojan enligt följande för att göra sängarna mer attraktiva. Sovrummet behåller den minimalistiska looken med de små möblerna i rummet.

Flickrum inspirerat av naturen

Flickrum inspirerat av naturen
Dessa: goodhousekeeping.com

Dela bra saker med dina små flickor. En av dem handlar om naturen. Överväg att skapa ett naturinspirerat flickrum som det här för att få dem att älska utomhus. Du kan få den naturliga smaken från tapeten.

Det finns växterna, stora som små, i sovrummet. För att inte tråka ut din dotter, arrangera sovrummet med olika möbler som den söta stolen, sängen och de öppna hyllorna.

Den rosa gardinen, filten och kuddarna tilltalar din dotters tjejiga sida, som är lätt att visa upp i det här sovrummet.

Unikt tjejsovrum

Unikt tjejsovrum
Dessa: centimetdecor.com

Detta exempel verkar tydligt på åtminstone två sätt. Det här sängarrangemanget ser vi inte ofta. Var och en av sängseten är i denna specifika ordning, vilket kan spara mycket utrymme.

Sovrummet är lämpligt för tonårsflickor. Ordningen på sängseten gör att de kan samtala med varandra om privata eller delade frågor. Filtarna ser söta ut. Takmotivet påminner oss väldigt mycket Batik Anledning.

Istället för rosa eller gult väljer taket svart och grått. För feminina accenter använder sovrummet en ljusblå nyans med väldigt få ornament.

Mjukt tjej sovrum

Mjukt tjej sovrum
Dessa: homeideasblog.com

Återigen är rosa det första valet för flickrum för nästan alla åldrar. Sovrummet väljer bland annat färg på filtar, örngott och gardiner.

Valet gör definitivt sovrummet väldigt mjukt och feminint. För att öka på läckerheten är sovrumsväggen målad i en supermild nyans av brunt. Livliga aromer kommer från väggdekorationerna, som också verkar mjuka.

Den nära placeringen av sängen hoppas att tjejerna kommer att dela många saker tillsammans när de växer upp tillsammans.

Kreativa flickor sovrum

Kreativa flickor sovrum
Dessa: abbywasserman.com

Vårt nästa exempel är för tjejer där ute som ser vilda ut. Du älskar rosa, men du vill inte flytta in i ett sovrum som känns väldigt tjejigt. Den rosa smaken förblir stark i det här sovrummet, vilket åtföljs av den rika smaken i möbler och dekoration.

De geometriska tapeterna och lådorna gör att sovrummet känns freestyle. Det finns också den söta sittgruppen och den flytande trähyllan. De bidrar alla till det kreativa sovrummet där du tryggt kan vila.

Tjejerna kan också plugga i sovrummet på dagen och på natten.

Livligt sovrum för flickor

Livligt sovrum för flickor
Dessa: triathletetreats.com

Blått blir andrahandsvalet när dina döttrar tycker att rosa är för tjejigt. Detta sovrum väljer den ljusa nyansen av blått som skapar en levande och entusiastisk smak. De hjälper omedelbart till att förbättra flickornas humör.

Den andra sidan av sovrumsväggen är täckt med en variant av den chica tapeten. Sovrummet håller utrymmet enkelt med de öppna hyllorna för att visa växter och böcker. Den vita mattan rymmer vänner som tittar förbi för ett snabbt besök.

Snyggt tjej sovrum

Snyggt tjej sovrum
Dessa: liltrapdog.com

Högt i tak med en kort säng skapar en rymlig känsla i detta sovrum. Sovrummet väljer en supermjuk rosa som känns romantisk. Sovrummet behåller den minimalistiska looken med några möbler och ornament.

Det finns de små ornamenten, från lådorna till stolarna, som alla ser väldigt söta ut. På den rosa mattan kan några vänner chatta i sovrummet efter skolan.

Uppfräschat flickrum

Uppfräschat flickrum
Dessa: cuckoo4design.com

Detta sovrum vet mycket väl hur man hänger med i de senaste dekorationerna. Se bara på den stjärnformade belysningen och gungstolen. De två är tillräckligt för att få sovrummet att se så modernt och samtida ut.

Inga små prydnadsföremål för att dekorera sovrummet. Den blå målningen på sovrumsväggen gör området mjukt och ombonat. Det finns en stor matta som rymmer många andra tjejer som besöker sovrummet för att chatta eller studera med varandra.

Vilket trendigt sovrum!

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *