Förvaringsidéer för badrum

Förvaringsidéer för badrum

Att organisera ditt badrum kanske inte är kul. Utbetalningen är dock stor. Saker och ting är organiserade, det är inget rörigt och badrummet ser fantastiskt ut. Ännu bättre, utan skräp är det lättare att hitta saker du behöver. För att hjälpa dig att organisera ditt badrum och få ut det mesta av det har vi tagit fram några idéer för badrumsförvaring

Oavsett om ett badrum är litet eller stort är organisation ett måste. Dessutom bör du optimera varje hörn av ditt badrum oavsett storlek. Om du behöver idéer kan du prova några av dessa badrumsförvaringsidéer för att se till att det inte finns något slöseri med utrymme i ditt badrum.

Förvaringsidéer för badrum

1. gardinväggsstolpe

15 badrumsförvaringsidéer 2020 (du borde prova idag) 1
Dessa: ajaradecor.com

Det är alltid trevligt med extra förvaringsutrymme. Det är ett genomsnitt på 16 tum mellan väggreglarna. Om din inte används ännu, varför inte bygga en liten garderob i den? På så sätt får du ytterligare förvaringsutrymme i badrummet.

2. Hängande korgar

15 idéer för badrumsförvaring 2020 (du borde prova idag) 2
Dessa: ajaradecor.com

Är dina väggar mest oanvända? Häng i så fall några korgar på den. Hängande korgar kan fungera inte bara som ytterligare förvaringsenheter, utan också som dekoration. Det bästa är att de är lätta att skapa. Allt du behöver är två handdukstorkar, band och tråd och korgar. Voila! Du har nytt extra lagringsutrymme.

3. Eller hängande hinkar

15 idéer för badrumsförvaring 2020 (du borde prova idag) 3
Dessa: cdn.josephjoseph.com

Alternativt kan du använda hinkar istället för korgar. I likhet med korgar kan hinkar enkelt hängas på väggen. Du kan också dekorera dem. Men till skillnad från korgar har hinkar inget hål, så de kan lagra små föremål.

4. Täckt under diskbänksförvaring

15 idéer för badrumsförvaring 2020 (du borde prova idag) 4
Dessa: ana-white.com

Förvaringsutrymmen kan vara fula. Men med rätt placering kan de vara ett bra komplement, speciellt om du har ett litet badrum. Om du har några förvaringskärl, lägg dem bara under diskbänken. Täck sedan över diskhon med en kjol, gärna för att matcha rummets utseende.

5. Bildavsats

15 idéer för badrumsförvaring 2020 (du borde prova idag) 5
Dessa: ana-white.com

Det är vanligt att hitta ett oanvänt utrymme mellan badrumsspegeln och handfatet. Om du inte har något emellan, lägg till ett bildfält. En tavelavsats kan användas som förvaringsplats för dina hårprodukter, cologne, parfym, lotion, handtvål, etc.

6. Garderob

15 idéer för badrumsförvaring 2020 (du borde prova idag) 6
Dessa: cdn.makespace.com

Om det finns ett tomt utrymme på väggen kan du lägga till en garderob. Det bästa med en garderob är att den är relativt billig, speciellt om du gör den själv.

7. Förrådstorn

15 idéer för badrumsförvaring 2020 (du borde prova idag) 7
Dessa: pinterest.com

Ett förvaringstorn är ett utmärkt alternativ när du vill ha både funktionalitet och estetik. Du kan använda ett förvaringstorn för att förvara dina handdukar för att skapa en kontaktpunkt.

8. Kompakt hylla för elektroniska enheter

15 idéer för badrumsförvaring 2020 (du borde prova idag) 8
Dessa: cdn.makespace.com

Har du trassliga kontakter och kablar? Det är vanligt att man har dessa. För att förbättra organisationen kan du installera en kompakt hylla ovanför basen. På så sätt kan dina elektroniska enheter enkelt hämtas och lagras.

9. Handdukar och korgar

15 idéer för badrumsförvaring 2020 (du borde prova idag) 9
Dessa: ana-white.com

Alla har inte en linneskåp att förvara sina badkar och handdukar i. Om du vill förvara ditt badrum och handdukar men inte har en linneskåp kan du förvara dem i en korg istället.

10. Bokstäver

15 idéer för badrumsförvaring 2020 (du borde prova idag) 10
Dessa: cdn.josephjoseph.com

De kan inte organiseras utan att markera din lagring. Var noga med att märka dem så att du enkelt kan hitta ett specifikt föremål. Det kanske inte verkar viktigt i början, men det kommer att vara till stor hjälp i en nödsituation.

11. Andra duschstången

15 idéer för badrumsförvaring 2020 (du borde prova idag) 11
Dessa: cdn.josephjoseph.com

Vill du göra saker du använder under en dusch mer tillgängliga? Varför inte lägga till en andra duschstång och hänga föremål från den? Detta gör inte bara föremålen tillgängliga utan sparar också utrymme för andra föremål.

12. Förvaringspall

15 idéer för badrumsförvaring 2020 (du borde prova idag) 12
Dessa: cdn.josephjoseph.com

Detta är för föräldrar med små barn. Små barn kommer att behöva en pall för att komma till diskbänken. Om du behöver extra förvaringsutrymme är en förvaringspall ett utmärkt alternativ.

13. Handdukstork på dörren

15 idéer för badrumsförvaring 2020 (du borde prova idag) 13

Det finns många sätt att hänga upp sina handdukar. Förutom linneskåp, korgar och förvaringstorn kan du fästa handdukstorkar på dörren och förvara dina handdukar där.

14. Hörnbord

15 idéer för badrumsförvaring 2020 (du borde prova idag) 14
Dessa: ajaradecor.com

Ett rums hörn lämnas ofta tomt. För att få ut det mesta av utrymmet kan du lägga till ett hörnbord för att lagra kosmetika eller andra badrumstillbehör.

15 badrumsförvaringsidéer 2020 (du borde prova idag)
Dessa: ajaradecor.com

Ibland räcker det inte med en duschvagn. Du kan behöva mer. Köp tre istället för en vid köp av duschvagn. En caddie är för badkaret medan de andra två är för under diskbänken.
Ovanstående är våra idéer för badrumsförvaring. Vi hoppas att de kan hjälpa dig att organisera ditt badrum och få ut det mesta av ditt badrum.

Check Also

Köksfönsteridéer

IDÉER FÖR KÖKSFÖNSTER – Ventilation är ett måste för din köksinställning. Ett köksfönster och köksdörr …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *