Förvaringsidéer för hemmakontor

Förvaringsidéer för hemmakontor

Glasfrontsskåp på hemmakontoret

Hemmakontor håller på att bli en väsentlig del av det moderna arbetslivet. Oavsett om du har flexibiliteten att arbeta på distans, är frilansare eller bara behöver extra tid på ett projekt, hjälper det att ha en dedikerad arbetsyta (det är inte bara din bärbara dator på köksbordet).

Den största utmaningen när man skapar ett hemmakontor är utrymmeskravet. Såvida du inte har lyxen av ett dedikerat utrymme för ditt kontor måste du skapa ett hörn. I båda fallen, särskilt i hörn, är förvaring nyckeln. Få inspiration från dessa områden och använd dessa tips för att skapa ditt eget välorganiserade hemmakontor.

Prova öppna hyllor med dold förvaring

brott Regal Home Office

Det enklaste sättet att komma åt allt du behöver är med öppna hyllor. Nackdelen är att det kan se rörigt och rörigt ut och du vill inte nödvändigtvis pryla med alla viktiga saker. Det här kontoret hanterar den frågan vackert med öppna hyllor och en stor bokhylla som rymmer en mängd olika korgar och tidningsfiler som håller dokument och förnödenheter utom synhåll men alltid nära till hands. Ta en lektion från det här utrymmet och köp filer, korgar och lådor i flera så att ditt utrymme får ett rent, enhetligt utseende. Håll dig även till en look per lager, t.ex. B. en rad med korgar eller en rad med magasinpärmar.

Om bättre hus och trädgårdar

Lägg till vertikal lagring av pegboard

Steckbrett Wand Home Office

Pegboards är ett mångsidigt, billigt alternativ för vertikal förvaring, särskilt i små utrymmen. Du kan enkelt ändra layouten och lägga till eller ta bort element utan att borra nya hål i väggen eller köpa ytterligare hyllor varje gång dina behov ändras. Att hålla föremål som filar, pennmuggar och andra kontorsmaterial borta från skrivbordet håller din arbetsyta skräpfri, vilket är särskilt viktigt på små hemmakontor. Med hängande urklipp kan du snyggt visa att-göra-listor, kalendrar och visa och rotera en samling konsttryck.

Om svarta luckor i Vita huset

Återanvänd en garderob

Blue Armoire Blumenteppich Home Office

För ett utrymme som känns mer hemma och mindre på kontoret, förvara ditt arbetsmaterial i en garderob snarare än ett arkivskåp. Om du inte har ett dedikerat kontor (med en stängningsdörr) låter det här alternativet din arbetsyta smälta mer sömlöst med resten av ditt hem. Garderober kan vara dyra. Så om du försöker sätta upp ett billigt hemmakontor, se till dina lokala loppmarknader för en bit som du kan rehabilitera med färg och hårdvara. Du kan också skräddarsy inredningen med avdelare och papperskorgar för alla dina filer och förnödenheter.

Om häckningsplatsen

Gå monokrom

vita tidningsfiler för hemmakontor

Att välja en huvudfärg för ditt hemmakontor, som t.ex B. Vitt i detta område har den magiska effekten att allt ser ännu mer organiserat ut än vad det faktiskt är. De eleganta, hårdvarufria skåpen och lådorna sätter en modern ton. Även om den öppna hyllan är fylld med tidningsfiler, fortsätter det faktum att de är alla vita (med några grå nyanser inblandade) det rena, stilrena utseendet. För att uppnå en liknande effekt, gå för en neutral ton genomgående och köp någon sorts fillåda för alla dina föremål.

Om Est

Satsa på skåp med glasfront

Glasfront skåp vita hemmakontor

Skåp med glasfront i ditt kök är perfekta för att visa föremål som dina favoritglas, en samling vintagekokböcker, arvegods och mer. På ditt hemmakontor kan du göra samma sak med skåp med glasfront, men med bitar som skulpturer och böcker. Om du har möjlighet att designa ett anpassat kontor, ser skåp med glasfront ut som öppna hyllor men är mer glamorösa. Men allt innehåll på ditt kontor är förmodligen inte synligt. Så om du skapar en inbyggd enhet, överväg att införliva några lådor eller skåp som ger dolt lagringsutrymme.

Om Style Me Pretty

Check Also

Moderna ljusmakare

Om det finns en enda inredning som omedelbart kan förändra utseendet på ett rum, är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *