Fotoutskrifter från Instagram

Fotoutskrifter från Instagram

Pottery Barn Photo Ledge

Från Instagram-selfies till Facebook-semesterbilder, vi tar fler bilder på oss själva, våra vänner och familj än någonsin tidigare. Men de flesta av oss tar oss aldrig tid att trycka på knappen. Våra designers säger att att fylla ditt hem med foton är ett bra sätt att få det att kännas personligt. Så de föreslår att du går igenom dessa onlinebilder, skriver ut dina favoriter och skapar fotoskärmar i hela ditt hem. Och om du tror att ditt bästa fotografiska arbete kommer med ett Instagram-filter, skriv ut det!

Här är några företag som låter dig förvandla dina Instagram-favoriter till väggkonst:

  1. Social Print Studio – Förvandla dina favoritbilder på sociala medier till allt från små rutor som passar i din handflata (perfekt för en collagevägg) till bilder i stort format. Du kan till och med skriva ut ett affischcollage av dina favoriter.

  2. PostalPix – Denna appbaserade tjänst lovar ytterligare bekvämlighet. Du gör allt från din telefon. Du kan skriva ut dina Instagram-bilder som 4 tums rutor för endast 33 cent. För enkla, små Instagram-bilder är detta ett fantastiskt val.

  3. InkDot – Ett familjeföretag som lovar att leverera högkvalitativa utskrifter. Du kan skriva ut dina favoritbilder på Instagram i små rutor eller skriva ut på metall eller trä för en helt unik effekt.

  4. CanvasPop – Utlovar utskrifter i gallerikvalitet av dina favoritbilder på Instagram. Den resulterande bilden skrivs ut på en matt duk av arkivkvalitet som har en lätt struktur. Nedan finns förslag för att skapa en imponerande väggdisplay med personlig betydelse.

Stor statement-fotovägg

Instagram Collage Statement Wand

Gör ett stort statement med en heltäckt fotovägg. Det kommer säkert att ge dig något att prata om när det väl blir en paus i konversationen. (Proffstips: att använda målartejp skadar inte väggarna.) Om House & Garden UK.

Fotocollage Mantel Anzeige

Instagram bilder Galler över öppen spis

fotofält

inramad konst på hyllor

Glöm inte föremål

inramade tryck på hyllor

Ändra storlek på dina foton

mångsidig väggkonst

  • Taggar: Visa foton i Tagramphotos

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *