Frågor inför renovering

Frågor inför renovering

flexibelt formellt utrymme

En ombyggnad är en spännande process. Det är en chans att befria ditt utrymme från oönskade funktioner och det ger dig en chans att omdefiniera platsen du kallar hem. Men att renovera hem kan också vara skrämmande. För att undvika onödig stress, ställ dig själv dessa fem frågor innan du gör om ditt hem.

Hur vill du att ditt hem ska förändras?

återvunna trägolv

Hemdesigner börjar med en önskan om förändring. Och oavsett om det är kosmetiskt eller strukturellt är det viktigt att formulera och definiera exakt hur du vill att ditt hem ska förvandlas. Och omvänt, tänk på vad du gillar med ditt nuvarande utrymme. Allt måste inte gå, så tänk noga på vilka aspekter av din design du behåller. I detta eleganta loft med utsikt över Union Square, beslutade vår kund slutligen att behålla utrymmets ursprungliga trägolv och bestämde sig för att ändra allt annat med utrymmet.

Hur ska ditt rum se ut?

ståtlig vardagsrumsrenovering

Tänk på vilken typ av design som inspirerar dig. Och tänk också på designscheman som ger dig mardrömmar. En Pinterest-tavla är ett bra sätt att ta reda på vilken stil du letar efter. På detta Gramercy co-op ville vår kund ha en ståtlig omdesign som skulle passa för kvarteret. Före- och efterbilderna talar för sig själva.

Hur kommer du att använda det här utrymmet?

flexibelt formellt utrymme

Även om du definitivt bör överväga design och estetik, glöm inte funktionalitet. I den här lägenheten i Upper West Side ville vår kund skapa ett formellt utrymme som skulle kunna fungera som ett utrymme för familjefilmkvällar. Det är därför vi har köpt alla våra möbler i enlighet med det, med formella delar som också är bekväma.

Hur mycket lagring behöver jag?

Hemredesign förvaring

När du gör om, tänk på hur mycket lagring du behöver. Det är exponentiellt lättare att inkludera lagring under omdesignen än i efterhand. I den här lägenhetsrenoveringen av Upper East Side förvandlade vi en hel vägg till förvaring och försåg kunden med både öppna och stängda förvaringslösningar så att de kan visa sina dekorativa varor samtidigt som de håller röran borta.

Vart tar livet mig?

Beachy Home Office

Även om det är viktigt att tänka på dina nuvarande behov, bör en hemrenovering också ta hänsyn till framtiden. De nygifta i denna lägenhet vid stranden i Upper East Side planerar att skaffa ett barn under de kommande åren och vill förvandla sitt hemmakontor till ett dagis. Så vi köpte billiga saker till det här utrymmet och valde ut en soffa som också kunde integreras i barnkammaren.

Check Also

Moderna ljusmakare

Om det finns en enda inredning som omedelbart kan förändra utseendet på ett rum, är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *