Franska lantliga badrumsidéer

Franska lantliga badrumsidéer

FRANSKA COUNTRY BADRUM IDÉER Den franska lantliga stilen har en speciell charm bland vintage badrumsmodellerna. Badrumsmodellen ger dig en elegant och chic atmosfär, som kommer från landets landsbygd och ser vacker och naturlig ut.

Vi har 10 franska lantliga badrumsmodeller som visar dig specifika egenskaper som är nära relaterade till stilen. Vi hoppas att du senare kommer att kunna särskilja den franska lantliga badrumsmodellen från andra klassiska badrumsdesigner. Så prova dem!

Beach French Country Bath

Beach French Country Bath
Dessa: Southernliving.com

Det franska lantbadkaret är inte bara begränsat till den gammaldags badrumslooken. Till exempel kombinerar den första rekommendationen badrumsstil med strandstil. Detta resulterar i att badrummet applicerar två färger.

Tack vare de mjuka blå och bruna tonerna känns badrummet mjukt och ljust på samma gång. Den franska countrytonen kommer från de mjuka och släta linjerna som utgör det mesta av badrummets grunder, såsom: B. badkarshållaren.

Strandtillbehören omger badkaret. För den omedelbara franska country-touchen, häng ljuskronabelysning som i exemplet.

Graciöst franskt lantbad

Graciöst franskt lantbad
Dessa: usdecorating.com

Exemplet visar den ikoniska elegansen och skönheten hos den franska lantliga badrumsmodellen. Badrummet erbjuder inte många föremål som tillför elegans till området. Allt du behöver göra är att välja specifika badrumsartiklar som ser eleganta och skonsamma ut.

Handfatet och badkaret delar de mjuka och släta linjerna. Det graciösa läget förstärks av den moderna och klassiska belysningen. Belysningen är ett ovanligt val eftersom den använder kristallliknande design.

Badrummet känns luftigt med glasfönstret så att du kan njuta av den vackra naturen utanför.

Vackert franskt lantbad

Vackert franskt lantbad
Dessa: realestate.com.au

Den franska lantliga stilen är mycket genomförbar för moderna utrymmen. Badrummet kombinerar modern design och badrumsdesign med det minimalistiska konceptet i stort. Vid första anblicken ser badrummet rymligt och enkelt ut.

Den franska countrystilen kommer från den taklampa som ser distinkt ut jämfört med de tidigare. Den här gången ser ljuskronans belysning lite daterad ut.

Badrumsmattan ger den där extra franska lantliga känslan. Resten är mestadels modernt. Så hela badrummet ser vackert och elegant ut.

Avkopplande franskt lantbad

Avkopplande franskt lantbad
Dessa: asidtucson.org

Detta är vad vi kallar det franska landet spa på en budget. I det stora rummet blandar badrummet moderna och franska lantliga badrumsmodeller. Dels känns badrummet bekvämt och rymligt med de stora fönstren.

Den franska landtonen är tydlig i ljuskronans belysning, som ser utsökt och vacker ut. Stolen ser så fransk ut att du kan koppla av efter eller innan ett bad.

Kranen och VVS kan vara ett bra alternativ om du kämpar för att hitta vintage VVS.

Modernt franskt lantbad

Modernt franskt lantbad
Dessa: sebringdesignbuild.com

I kombination med glasmaterial lyser den franska lantstilen som bäst. Kombinationen gör badrummet så stilrent och elegant. Den franska countrytonen kommer från ljuskronans belysning.

Valet av belysning ser inte bara vackert ut, utan stödjer också den glödande effekten av badrummet. Att hänga den vackra trädgårdsvyn som bilden visar räcker för att göra de franska lanttillbehören.

Badrummet verkar vara inspirerat av golvets stil som blir en väg ut. Med de neutrala färgerna bevisar badrummet att det egentligen inte är viktigt att göra ett smakfullt badrum.

Vackert franskt lantbad

Vackert franskt lantbad
Dessa: decorateidea.com

Detta är vårt första val. Badrummet bevisar att den franska lantliga badrumsmodellen värdesätter noggrann inredning och grundläggande badrumsdesign. Trots det trånga utrymmet ser badrummet elegant ut i vitt.

Badkaret känns speciellt med hållaren och gardinerna arrangerade på detta sätt. Ljuskronans belysning hålls enkel men ändå vacker. Det bästa är hela garderoben som fungerar som förvaringsutrymme, byrå och handfat.

Det finns inga små tillbehör på bilden.

Modifierat franskt lantbad

Modifierat franskt lantbad
Dessa: terrysfabrics.co.uk

Det känns lite ovanligt att förverkliga ett franskt lantbad med lila. Det betyder dock inte att du inte har rätt att göra det. Så länge du placerar de franska landobjekten, är badrummet tänkt att öva modellen.

Till exempel, med detta tillvägagångssätt, ändras stilen djärvt. Förutom den lila väggmålningen väljer badrummet det moderna badkaret och skåpen. Badrummet harmoniserar ljuskronans belysning och vägglamporna.

Gardinerna som faller ner i badkaret ger en kreativ extra ton till den franska countrysmaken.

Komplett franskt lantbad

Komplett franskt lantbad
Dessa: artemis-office.org

Bekväm och graciös. Badrummet erbjuder oss ett alternativ till designen av ett franskt lantbadrum. Det beror på att badrummet upptar den kvadratiska ytan, inte den långa.

I badrummet ligger fokus på badkaret. Det mjuka blir den sekundära avslappningspunkten och däremellan finns omklädnings- och handfatsområdena. Inredningen och vägglamporna bidrar till de franska landtonerna.

Badrummet är så drömskt för kvinnor.

Mysigt franskt lantbad

Mysigt franskt lantbad
Dessa: tbayrollergirls.com

Avslappnat och mysigt. Detta visar typiska franska badrumsstilar på landsbygden i landet. Badrummet har ett vintage-klofotsbadkar. Det finns två handdukstorkar med några tyger också placerade i badkaret.

Badrummet väljer den keramik som ser naturlig och traditionell ut. Till dekoration hänger badrummet bilderna. Den flytande butiken håller småsakerna.

Vackert franskt lantbad

Vackert franskt lantbad
Dessa: hgtv.com

En fransk lantlig badrumsdesign för ett premiumhem. Badrummet ser väldigt fint ut med stolen med blomfodralet i tyg. Hela skåpet ser elegant och stilrent ut.

Badrummet innehåller badkaret. Stolarna gör badrummet avslappnat. Ett stort tomt utrymme står kvar som trottoar. De gula blommorna och tillbehören kommer att söta badrummet.

Många små ornament är inte nödvändiga eftersom hela designen redan ser chic ut. Håller ni inte alla med oss?

Hoppas våra 10 franska badrumsidéer inspirerar er tjejer!

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *