Franska lantliga köksbelysningsidéer

Franska lantliga köksbelysningsidéer

FRANSKA LANDSKÖKSBELYSNINGSIDÉER – Belysningen av det franska lantköket bör inte vara ny för inredare. Just den här stilen har vissa generella egenskaper som snabbt påminner oss om stilen när vi tittar på den.

Fransk lantköksbelysning är ett populärt koncept som faller under det enorma paraplyet för vintageinredning. Du kan omedelbart förvänta dig att fransk lantköksbelysning framhäver skönhet och elegans. Läs mer om detta koncept nedan.

Snygg fransk lantköksbelysning

Snygg fransk lantköksbelysning
Dessa: sinhvienthienan.net

Fransk lantköksbelysning i denna artikel fokuserar huvudsakligen på 10 stilar som härrör från lykta och ljuskrona. Dessa är två format som är nära besläktade med belysningsstilen i det franska lantköket.

Därifrån kan du välja mellan rika understilar som passar ditt kök och den nuvarande moderna köksstilen. Ta den här bilden som ett bra exempel. Detta kök använder den modifierade hängande lyktan och ljuskronan.

Belysningen använder det svarta järnfästet, som ser gammalt och starkt ut. Köket väljer belysningen som en kontrast till det moderna klassiska köket.

Enkel fransk lantköksbelysning

Enkel fransk lantköksbelysning
Dessa: traditionalhome.com

Fransk lantköksbelysning handlar inte bara om lyktor och ljuskronor. Det finns en avslappnad och prisvärd lösning för dig som letar efter fransk landsbygdsbelysning som håller sig inom din budget.

Den här bilden visar hur du kan välja detta belysningskoncept till ett överkomligt pris utan att se för vanligt ut. Detta kök väljer den stora lampan som kopierar den franska lantliga lampstilen. Belysningen hålls i mjukt brunt och ser lugnt och mysigt ut.

Belysningen passar köket som till största delen är i trä och har en slät brun finish.

Spektakulär fransk lantköksbelysning

Spektakulär fransk lantköksbelysning
Dessa: karlasouza.org

Hur fantastisk är den här belysningen! Detta kök försöker sätta den franska lantköksbelysningen i centrum av detta kök. Belysningen märks även bland de högkvalitativa trämöblerna och köksön.

Belysningen tar ljuskronor som grundidén. Stora förbättringar har gjorts för att förvandla den enkla idén till denna spektakulära. Belysningen använder den antika och raffinerade hållaren. Bland dem finns några klassiska små lampor.

Sammantaget blir taklampan en påkostad attraktion i taket.

Exceptionell fransk lantköksbelysning

Exceptionell fransk lantköksbelysning
Dessa: norbandys.com

är det en skala Eller en ljusstake? Vi kan inte låta bli att beundra denna franska lantliga belysningsstil. Denna belysning modifierar olika element som resulterar i denna unika och stilfulla belysning.

Ljusegenskaperna hos det franska lantköket känns igen på det Vågen-inspirerade ljusskyddet, som ser urgammalt och kraftfullt ut. Ovanpå locket sitter de ljusliknande lamporna med de söta topparna. Det räcker med att säga att detta exempel gör oss galna.

Pendellampan blir fokuspunkten i detta moderna lantkök. Den svarta belysningen står i kontrast till det gråa och eleganta köket.

Exceptionell fransk lantköksbelysning
Dessa: 7ft-seo.com

Kolla in den här artikeln för mer information om hur man belyser det franska lantköket. Detta är ytterligare ett fantastiskt exempel på ljuskronainspirerad köksbelysning. Vi kallar detta extraordinärt av flera skäl.

Istället för att titta uppåt använder belysningen det som kallas boet, som lyser ner. Bonen innehåller de två lamporna uppsatta som ljus. Vi dras till hela idén. En annan faktor ligger i den kreativa delen inne i bon.

Vi hänvisar till den semesterinspirerade dekorationen placerad ovanför och under holken. Bara hisnande!

Traditionell fransk lantköksbelysning

Traditionell fransk lantköksbelysning
Dessa: hgtv.com

Här kommer den mest ödmjuka användningen av en lykta, en ikonisk belysningsstil i fransk lantköksbelysning. Belysningen av detta utekök passar in i det naturliga konceptet för detta kök.

Under kökets trätak sitter två små lyktinspirerade lampor. Belysningen ser traditionell ut eftersom den påminner oss om förr i tidens enkla och grundläggande belysning.

Medan riktiga lyktor innehåller elden innehåller denna belysning lampor. Valet gör köket till en mer traditionell atmosfär.

Ljus fransk lantköksbelysning

Ljus fransk lantköksbelysning
Dessa: eastlaw.us

Ljuskronaliknande fransk lantköksbelysning är öppen för påkostade och lyxiga lägen. Ett tydligt sätt att skapa denna känsla är att använda kristallliknande material som föreslås i den här bilden.

Det moderna, klassiska köket väljer denna belysning där det kristalllika materialet används som hållare och dekoration för belysningen. Låg ljusstyrka skapar belysningen strålar som kan hjälpa till att lysa upp köket.

Ljusdesignen ser så ändamålsenlig ut att den blir en dyr takdekoration.

Bekant fransk lantköksbelysning

Bekant fransk lantköksbelysning
Dessa: 7ft-seo.com

Vi togs tillbaka till gamla romantiska filmer första gången vi såg ljusen. Vad vi hade i åtanke var detta ikoniska vintage ljusa omslag som innehöll en eld i den typiska filmen.

Naturligtvis innehåller denna belysning inte eld, utan lampor. Återigen härledd från en lykta, förbättras belysningen på den blygsamma som nämns i den sjätte idén. Belysningen passar detta moderna och klassiska kök.

Klassiska och moderna värden passar så bra med detta kök.

Vacker fransk lantköksbelysning

Vacker fransk lantköksbelysning
Dessa: centimetdecor.com

Vår nionde idé erbjuder billig och antik fransk lantköksbelysning för den budgetmedvetna kunden. Har du mer tid att jaga kan du hitta de två klassiska lamporna på den här bilden.

Smakerna av fransk lantlig matlagning kommer från den ikoniska omslagsstilen som ser daterad ut. Belysningen förändras i sättet den är placerad. Belysningen använder den relativt korta hållaren som ser ut att vara trasig.

Belysningen är ovanför den flytande lagringstanken med dekorationerna.

Vacker fransk lantköksbelysning

Vacker fransk lantköksbelysning
De: skvl.me.

Kalla detta en mycket enklare version av den sjunde idén. Fortfarande designad som en ljuskrona, väljer detta kök graciös fransk lantköksbelysning. Du kan fortfarande njuta av ljusa strålar med denna taklampa.

Belysningen består av de fyra klassiska sekundärljusen, alla förbundna med det kristallliknande handtaget. Den kristallliknande hållaren används även till den del som förbinder sekundärbelysningen med taket i köket.

Belysningen faller över köksbordet där den vackra keramiken visas upp. Onödigt att säga hur belysningen är placerad vid det här laget.

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *