Galley Kitchen Idéer

Galley Kitchen Idéer

GALLEY KÖKIDÉER – Skafferiet växer fram mitt i modern och minimalistisk kökspopularitet när fastighetspriset ökar. Fler och fler människor ställs inför utmaningen att använda det tillgängliga utrymmet för sitt kök.

I skafferiet läggs mer vikt på funktionalitet. Man måste tänka på vilka köksmaskiner som passar i det lilla området. Vissa hoppas att de kan få köken att se eleganta ut. Om du är en av dem har du kommit till rätt plats. Vänligen läs vidare.

Smart pentry kök

Smart pentry kök
Dessa: Architecturaldigest.com

Detta kök erbjuder ett smart exempel på att skapa ett användbart skafferi. Den delar upp området i två sektioner. Det vänstra segmentet används för att placera köksmaskiner som gasspisar, kylskåp och mycket mer.

Rätt person tar disk, diskhoar, lådor och mycket mer. Det finns stängda lådor och skåp för medelstora till stora köksartiklar som tallrikar och glas för speciella tillfällen.

I köket finns stora lantlampor som kastar ljusa strålar. Köksgolvet väljer den svartvita keramiken för en känsla av kontrast.

Enkelt skafferi

Enkelt skafferi
Dessa: baneproject.com

Ett modernt hus kan ha denna typiska form. Den upptar en medelstor till stor yta men ger ett smalt utrymme för köket. Som den här bilden visar ser köket litet ut men ligger mitt emot en rymlig matsal.

Med situationen är den avslappnade tonen redan tillgänglig. För att öka känslan har köket valt grått som temafärg. Grått skapar en mjuk och lugn ton. Färgen gäller förvaring av kök och köksgolv.

Blommorna och växterna injicerar naturliga och fräscha toner. Köket känns inte trångt som de flesta pentrykök.

Kreativt skafferi kök

Kreativt skafferi kök
Dessa: familyhouseremodeling.com

Moderna och gamla värderingar passar bra i detta skafferi. Du får det moderna värdet av den högteknologiska köksmaskinen och förvaringsutrymmet. De tillåter enkla till komplexa matlagningsaktiviteter.

Var och en av dem är uppdelad i två delar och innehåller minnen, alla gråa. Traditionellt värde kommer från köksön i trä. Köksön består av ett bord som drar till sig ögonen på grund av sitt antika utseende.

Ovanför köksbordet finns den modifierade ljuskronabelysningen som täcker lampan med ett fågelbo. Väldigt kreativ!

Grand Galley kök

Grand Galley kök
Dessa: traditionalhome.com

Lyxig köksstil gäller inte bara stora eller medelstora företag. Detta exempel visar att ett skafferi kan se storslaget och utsökt ut. Detta kök väljer specifika förvaringsdesigner och avancerade apparater för det slutliga utseendet.

Som du kan se ser köksutrymmet dyrt ut med den skiktade toppen av skåpen. Med köksmaskinen kan du förbereda olika menyer. Här kan du diska.

Inte att förglömma, de vackra blommorna finns precis bakom de stora fönstren i köket. Placeringen visar att köket fortfarande har plats för skönhet.

Tydligt skafferi kök

Tydligt skafferi kök
Dessa: idealhome.co.uk

Att placera ett skafferi direkt bakom sådana glasdörrar kan ha många fördelar. Trots den lilla ytan, om du lägger tid på att laga mat eller diska här, blir du inte utmattad för tidigt. Frisk luft och ljus hittar enkla vägar in i köket.

Välj vit keramik i stora storlekar för att förstärka känslan av rymd. Välj vit natursten som bänkmaterial. Den speciella förvaringsstilen håller köket minimalistiskt och funktionellt på högsta nivå.

Att laga hemlagad mat kan inte kännas tydligare än i det här skafferiet.

Enkelt skafferi

Enkelt skafferi
Dessa: homedit.com

Typisk köksstil som vi ofta hittar i en modern lägenhet. Det här exemplet använder en lämplig köksstil för att laga mat och förvara utrustning och verktyg. Som de flesta kök, dela upp området i två sektioner.

Köket skiljer segmenten åt. Den till vänster används för att hålla ett handfat tillsammans med långbordets flytande minne för att visa upp brödbitar. Rätt segment är för matlagning och andra relaterade aktiviteter tillsammans med det slutna skåpet.

Mysigt skafferi kök

Mysigt skafferi kök
Dessa: home-designing.com

Några aspekter ger detta skafferi en mysig känsla. Vi kan tänka oss att vi kan känna oss bekväma och avslappnade i det här köket. Den vänstra delen är delad i två och ser mycket mindre ut än den högra.

Detta använder den till vänster för att placera gasspisen och kylen. Du kan fortfarande förvara föremål ovanför gasspisen. Medan den långa bänkskivan tillåter fler aktiviteter, från att diska till att presentera frukt.

En speciell egenskap hos detta kök är fönstren med växterna. Så uppfriskande!

Minimalistiskt skafferi

Minimalistiskt skafferi
Dessa: hgtv.com

Ett annat smart sätt att organisera och dekorera ditt skafferi i lägenheten. Den här gången skiljer sig detta exempel från de tidigare på grund av de stora garderoberna. Skåpet med öppet förvaringsutrymme påminner om vardagsrumsskåp.

Köket delar upp området i två segment. Den till vänster används för att diska, medan den till höger används för matlagning och uppvärmning av livsmedelsingredienser. Med helhetskonceptet framstår köket som minimalistiskt och funktionellt.

Färgglatt skafferi

Färgglatt skafferi
Dessa: home-designing.com

Vi måste säga att detta är vår favorit, även om vi av tekniska skäl inte kan visa den som bilden för den här artikeln. Vi älskar hur detta exempel bevisar att litet utrymme inte kan begränsa kreativiteten. Och du behöver inte skapa ett enda skafferi fullt av konst för en stor budget.

Du kan bara leka med färgglada kökssaker och föremål. Köket väljer till exempel det blåa kylskåpet, den svartvita mattan, den vita soptunnan och mycket mer.

Den kreativa sidan kommer från belysningen och den färgglada teckningen på köksväggen.

Mjukt skafferi

Mjukt skafferi
Dessa: mobalpa.co.uk

Om du inte har tid att köpa färgglada föremål, som föreslås i den nionde idén, använd dem. Allt du behöver tänka på är en mjuk färg som blå för de flesta av dina köksartiklar och föremål.

Det här köket köper det mildblå ​​förvaringsutrymmet, det stilrena golvet och målar samma färg till väggen. Den konstnärliga aspekten kommer från belysningen som består av en pendellampa och en vägglampa. Alla ser graciösa och progressiva ut.

Den korta flytande förvaringen hänger i köket för att avslöja den söta keramik.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *