Galley kök backsplash idéer

Galley kök backsplash idéer

GALLEY KITCHEN BACKSPLASH IDEEN – Byx eller korridor kök backsplash hänvisar till backsplash som används i ett kök med begränsat utrymme. Detta kök finns vanligtvis i en modern lägenhet eller hus.

Pantry kök backsplash är vanligtvis uppdelad i två delar. Den ena är för diskbänken och den andra för matlagningsområdet. Detta motsvarar köksformen på köket. Om du har ett skafferi, missa inte vår lista nedan.

Visst, pentry kök backsplash

Visst, pentry kök backsplash
Vad: Pinterest

Först kan du välja rektangulära, vita plattor för din backsplash. Enkelt och rent, backsplashen i den här bilden täcker det tomma utrymmet som motsvarar det begränsade utrymmet i köket.

Som ett resultat delas backsplash i två delar. Den första sträcker sig från skåpen till köksbänken. Medan den andra är för diskbänksområdet. Detta skafferi tar upp begränsat utrymme med en kurva.

Denna backsplash-stil matchar det vita i hela köket. Det vita urvalet gör att skafferiet känns lättare.

Tunnelbana, pentry kök backsplash

Tunnelbana, pentry kök backsplash
Dessa: homedit.com

Vår nästa rekommendation är fortfarande över vit. Den här färgen kan vara över din prioritet om du letar efter en ljusare känsla för din backsplash. Den här gången erbjuder vi tunnelbaneplattor som ser stilrena och tydliga ut.

Baksidan innehåller vita fyrkantiga plattor med svarta kanter. Kakelplattorna ser något glänsande ut, vilket kan ge ett gott humör senare när man lagar mat eller diskar smutsig disk. Backsplashen täcker både diskbänken och matlagningsområdet i detta kök.

På andra sidan av matlagningsområdet ser du en mikrovågsugn. Det visar hur litet köket är.

Byssfräscht kök bakslag

Byssfräscht kök bakslag
Dessa: kitchentoday.net

Förutom vitt kan du använda en ljus nyans av grönt som denna backsplash. Denna fräscha och livfulla nyans av grönt kommer att få dig att känna dig bekväm när du spenderar tid i köket. Backsplashen innehåller två understilar.

Den första är för mosaikdesignen som täcker små, gröna plattor med vita kanter för matlagningsdelen. Nästa hänför sig till de fyrkantiga plattorna från toppen till diskbänksområdet. Backsplashen föreslår en annan idé för att få ett skafferi att kännas lätt.

Du måste placera en liten storlek av plattor eller tegelstenar istället för stora.

Reflekterande köksenhet backsplash

Reflekterande köksenhet backsplash
Dessa: wearefund.com

Du kan välja reflekterande vanligt rostfritt stål för ditt köksbacksplash. Denna backsplash är lätt att installera och underhålla. Du kan enkelt byta ut den. Med ordentlig rengöring kan metallen hålla länge.

Backsplashen är reflekterande och har fördelar för hela kökets utseende. Lätt och modern, du kan känna dig lätt när du lagar mat eller diskar smutsig disk. Denna backsplash matchar bänkskivan i metall.

Du kan känna att denna backsplash passar för ett minimalistiskt och modernt kök som den här bilden visar.

Glödande köksbaksida av kök

Glödande köksbaksida av kök
Vad: Pinterest

Ett steg längre än bara reflekterande. Den femte av våra pentry-backsplash-idéer inbjuder dig att experimentera för ditt backsplash. Den här gången kan du välja koppar som din naturliga leverantör. Inget behov av att måla eller måla om för att få en naturlig ljus ton.

Backsplashen innehåller koppar som tar form i små plattor. Backsplashen delas i två delar med samma mönster. Den första täcker toppen av ugnen. Nästa sträcker sig från skåpen till diskbänken.

Den glödande effekten av backsplash reflekteras på golvet.

Modig pentry kök backsplash

Modig pentry kök backsplash
Dessa: sebringdesignbuild.com

Begränsat backsplash-utrymme i skafferiet bör inte hindra dig från att experimentera med djärva färger. Ta den här starka röda nyansen till exempel. Den här färgen gör inte ditt skafferi så ljust som vitt.

Men färgen är reflekterande och passar bra med de ljusa materialen som används för skåp, huva och lådor. Det gör den här nyansen av rött till din backsplash med enkelt material.

Med det ser denna backsplash solid och djärv ut. Ett bra alternativ för dig som behöver en snabb humörhöjning varje morgon.

Cool pentry kök backsplash

Cool kök backsplash
Dessa: donpedrobrooklyn.com

Ett annat användbart tips för dig i denna sjunde idé. Du kan välja färg och material för ditt köksbacksplash för att matcha köksinredningen. Denna rekommendation föreslår metall som material.

Dessutom väljer denna backsplash metallplåtar som ser rektangulära ut. Och du kan se fina linjer som också ser gråa ut. Bakstycket känns lätt tack vare det lätta legeringsmaterialet.

Bilden visar att backsplash täcker en del av matlagningsutrustningen. Allt som allt ser köket minimalistiskt och ljust ut.

Mysigt kök backsplash

Mysigt kök backsplash
Vad: Pinterest

Köket på den här bilden ser inte litet ut, men du kan kopiera backsplash-designen. Backsplashen använder relativt små, rektangulära plattor eller tapeter. Backsplashen väljer grått till plattorna med vita kanter.

Backsplash ger en avslappnad och bekväm känsla till hela köket. Även om backsplash inte är upplyst kan du lita på backsplash för en mysig atmosfär. Tack vare grått kan backsplashen användas som en neutral färg i olika köksmodeller.

Fridfull backsplash i skafferiet

Fridfull backsplash i skafferiet
Vad: Pinterest

Ditt köksbacksplash kan se fridfullt och lugnande ut. Du behöver verkligen den här backsplash-idén om du letar efter lugn efter långa timmars arbete. Välj en mjuk nyans av blått med vita kanter som visas i den här bilden.

Bilden visar två backsplash-designer. Från toppen till det flytande förvaringsutrymmet kan man se att köket har en gråmålad vägg. Därefter innehåller backsplash små, rektangulära brickor med den mjuka sidan av den blå kanten och den vita kanten.

Detta kan vara ett bra alternativ om du föredrar en lugn men ändå lätt känsla i köket.

Svart och vitt pentry kök backsplash

Backsplash av svart och vitt pentry kök
Dessa: diynetwork.com

Älskar du verkligen svart men ditt kök är litet? Prova denna pegboard-tapet för din backsplash-mockup i köket. Du kan fortfarande se den svarta tonen, även om den inte är lika dominerande som den vita atmosfären.

Backsplashen känns fortfarande lätt och ren på grund av den dominerande vita för backsplashen. Svarta prickar ger mjuka färger för backsplash. Backsplash fyller det tomma utrymmet mellan skåpet och diskbänken med hjälp av fönstret som överfräs.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *