Garage badrum idéer

Garage badrum idéer

GARAGE BADRUM IDÉER – Garage badrumsmodeller kan syfta på två saker. Du kan komplettera ett garage i ditt hem med ett badrum. Ett garagebadrum kan också innebära ett garageinspirerat badrum.

Vi har därför tagit fram 10 modeller av garagebadrum för att möta behoven. De flesta garagebadrum använder neutrala färger och enkla möbler, som badrummet brukar välja. Det finns många utrymmen tillgängliga för att dekorera garagebadrummet. Här är hur:

Stort garage badrum

Stort garage badrum
Dessa: homegardenmagz.com

Trångt men i tid. Vår första rekommendation räcker för att låta dig veta att ett garagebadrum kan se levande ut. Exemplet ser bra ut med ett garage och en bil.

Badrummet i garaget är djärvt och grått. Med den kontrasterande nyansen ser badrummet djärvt och neutralt ut. Utöver diskbänken innehåller fåfänga även samlarobjekt från verkstaden.

The Man’s Cave målar verkligen upp ditt maskulina drag vilket ytterligare skärper hobbyn som en del av den du är. Badrummet fungerar som ett utställningsrum för dina favoritsaker.

DIY garage badrum

DIY garage badrum
Dessa: vozindependiente.org

Ett garage identifieras med kreativitet och experimenterande. Värdena visas i exemplet. Badrumsstilen påminner om en enkel verkstad nära ett risfält. Du kan återanvända bland annat befintligt trä och fönster.

Garagebadrummet är enkelt utformat. Den använder den använda fåfänga som målar om den med den mjuka nyansen av blått. Gör-det-själv-garagebadrummet ser stilrent och fridfullt ut med de svaga strålarna som skapas av lyktans lampstil.

Till dekoration hänger badrummet bilderna.

Casual garage badrum

Casual garage badrum
Dessa: cost2build.co.uk

I det tredje exemplet syftar vi på att lägga till ett badrum i ditt garage. Badrummet ser avslappnat ut med minimala föremål. Nyckeln till badrumskänslan ligger i modelleringen av badkaret.

Du kan koppla av medan du blötlägger i den här typen av badkar. På grund av det begränsade utrymmet sätter badrummet endast handfatet ihop med handfatet. Du kan bland annat förvara vävnader, handdukar, handtvål och tandborstar.

Det finns en spegel för att kontrollera ditt ansikte. Att modellera badrummet är tillräckligt för att göra det till en sekundär modell.

Motorrad Garage Bad

Motorrad Garage Bad
Dessa: homedecormagz.com

Ytterligare ett garagebadrum med de finaste prylarna. Badrumsstilen ser mer specifik ut med Harley Davidson-tonen. Man kan få en känsla av att badrummet är bortkastat trots att det inte finns någon Harley Davidson-motorcykel i området.

Badrumsmodellen väljer att hålla området rent. Den förenar motorcykelminiatyrer i flytande minne. Inte att förglömma, i badrummet är Elite-motorcykellogotypen placerad bredvid det öppna förvaringsutrymmet.

Rött och grått håller på att bli temafärgerna för badrummet. Som ett resultat ser badrummet djärvt och neutralt ut. Badrummet har en lugn känsla, vilket gör det lämpligt för en mansgrotta.

Superhjälte garage badrum

Superhjälte garage badrum
Dessa: martinminutes.blogspot.com

Exemplet skiljer sig från de tidigare exemplen på några sätt. Garaget badrummet är för små barn. Badrummet väljer enkelt Star Wars-temat. Placera bara superhjältedekalerna var som helst i miljön för att skapa en rolig webbplats.

Star Wars-gardinen fungerar som en avdelare. Gardinerna ger badrummet en rik nyans som ser lugn ut med en brunaktig smak. Badrummet är bekvämt med atmosfären.

Medan för inredningsstilen väljer badrummet fåfänga av trä som är allmänt tillgängligt i järnaffärer. En sådan kontrasterande modell för garagebadrum.

Tunt garage badrum

Tunt garage badrum
Dessa: inboundmarketingsummit.com

Vi rekommenderar att du sätter upp ett garagebadrum som ett andra badrum. Detta kan förväntas när mer än en familjemedlem bajsar eller tar ett bad åt gången.

Exemplet visar en effektiv badrumsstil som uppfyller dina krav. Tack vare det smala utrymmet kan du ta ett bad i badrummet. Den är utrustad med förvaringsutrymmet som framstår som osynligt med en glashylla.

Du kan lagra en mängd olika föremål från kroppstvål till mediciner. Handdukstorken låter dig hänga upp några handdukar. Badrumsdesignen föreslår en snabb dusch med en lugn atmosfär.

Reflekterande garage badrum

Reflekterande garage badrum
Dessa: artemis-office.org

Garagebadrummet ser elegant ut. Vi kallar exemplet en reflex eftersom badrummet använder glasmaterial för duschutrymmet och flytande förvaring. Strategin hjälper till att göra badrummet lite rymligare.

Den flytande förvaringen ser välmående ut eftersom den innehåller en mängd olika föremål från rena handdukar till tvättmedel. Dessutom fungerar badrummet som tvättstuga. Vi rekommenderar badrumsmodellen för att göra det lättare för dig att tvätta smutsiga tyger efter att du har reparerat din bil.

Den grå nyansen förvandlar badrummet till ett avslappnat och praktiskt garagebadrum. Det fristående badkaret, skåpet och handfatet räcker för kroppsrengöring.

Mysigt garage badrum

Mysigt garage badrum
Dessa: decoist.com

Mysigt och elegant för ett garagebadrum. Exemplet tillämpar minimalistisk design på möbler. Fåfänga verkar vara rik med tre lådor som kan användas för att förvara olika saker. Badrummets vägg har en spegel och ett öppet förvaringsutrymme.

Vi rekommenderar att du använder butiken för att se sminkartiklar och mediciner. Genom att titta på dem kan du enkelt kontrollera om de snart är tomma eller inte.

Badrummet har en duschplats och en garderob. Således ser garagebadrummet bekvämt ut även om det upptar det lilla området.

Unikt garage badrum

Unikt garage badrum
Dessa: beeyoutifullife.com

Vårt sista exempel verkar unikt och fräscht. Garagebadrummet använder marmortypen som gör badrummet rent och fräscht. Badrummet kontrasterar det rena utseendet med de rektangulära plattorna som blir väggen i duschutrymmet.

Dessutom verkar kakelarrangemanget smart. Detta gör att badrummet känns lite rymligt. Det som lockar oss är den spegelbegränsande stilen. Det räcker för att dekorera badrummet.

Den flytande konstgjorda fåfänga följer med diskbänken. Vi ser några hål i badrumsväggen som används för att förvara tvål, schampo och annat. Valet av marmor väger upp för det låga taket.

Coolt garage badrum

Coolt garage badrum
Dessa: absolutemobility.co.uk

Den sista av våra tio garagebadrumsidéer har ett liknande koncept som det nionde exemplet. Båda ser rena och snygga ut. Den här gången väljer badrummet den mjuka nyansen av en brunaktig nyans. Den färgar de mjuka skuggplattorna med de små plattorna med mosaikinspirerade plattor.

På det hela taget ser badrummet svalt och bekvämt ut. Att spendera tid i badrummet kommer att göra dig lugn. Den minimalistiska designen förmedlar också en rymlig känsla.

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *