gästrumsidéer

gästrumsidéer

GÄSTRUMMSIDÉER – Ibland händer det att man har storfamiljer eller en stor grupp vänner. Under det stora firandet kan de stanna över natten och vänta på nästa flygtidtabell.

Eller så kanske ditt hem kommer att bli basen för utökade familjer, vilket innebär att de med största sannolikhet kommer att stanna under familjeåterföreningar. Så vi samlar 10 gästrum där du kan känna dig som hemma.

Trendigt gästrum

Trendigt gästrum
Dessa: thespruce.com

Ett delat gästrum innehåller några viktiga delar av sovrummet. En säng, ett skrivbord, en stol och en garderob räcker för ett mysigt gästrum. Glöm inte att komplettera ett gästrum med fönster för friskt luftflöde.

Vårt första exempel motsvarar de typiska delarna av gästrummet. Dessutom fyller sovrummet utrymmet med de trendiga dekorationerna som färgar sovrumsväggen. Gästrummet bygger på ett gren- och pinnekoncept. Sängen rymmer upp till två vuxna.

Stolen ovanför sängen låter dig chatta innan du lämnar sovrummet.

Coastal Gästrum

Coastal Gästrum
Dessa: Coastalliving.com

Du kan dra nytta av detta gästrum vid havet även om ditt hem inte ligger vid kusten. The Seaside Guestroom är inspirerat av de milda och lindrande känslor vi upplever oftast under våra strandsemester.

Så välj blått och vitt till täcke, säng och kuddar som visas på bilden. Omge sovrummet med de stora fönstren och ställ in den blå himlen som du ser här. Sätt den bekväma stolen i ett av hörnen av sovrummet.

Sovrummet känns bekvämt och luftigt. Både vuxna och barn kan sova gott i sovrummet.

Underbart gästrum

Underbart gästrum
Dessa: idealhome.co.uk

Se till att dina gäster njuta av ett vackert gästrum som visas i exemplet. Neutrala färger skapar en mjuk atmosfär som får dina gäster att vila. Sovrummet kan även användas för små barn.

Sovrummet väljer den blommiga filten, den röda rosen och den rosa kudden. Det enkla valet gör att sovrummet ser vackert ut. En annan variant kommer från den runda mattan och den gråvita väggmålningen.

Sovrummets övergripande utseende är därför underbart och skönt att sova i timmar.

Beundransvärt gästrum

Beundransvärt gästrum
Dessa: idealhome.co.uk

Vi beundrar hur detta gästrum väljer ett helt grått koncept för regionen. Från väggmålningen till dekorationen bär gästrummet grått av sin mjuka nyans. Sovrummet känns så delikat och mysigt.

Sovrummet väljer den korta och enkla sängen, som rymmer max två vuxna. Sängen rymmer fler än två små barn. Sovrummet har snygga taklampor. De små dekorationerna är placerade ovanför sängens överkant.

Komplettera sängen med de små skrivborden för gästernas tillhörigheter.

Stort gästrum

Stort gästrum
Dessa: bhgre.com

Detta målar ett drömskt gästrum för alla. Stora och luftiga, gästerna kan definitivt uppleva kvalificerade sömntimmar med färgkombinationen. Det finns fönster och glasdörr för att få friskt ljus och luft in och ut.

Sängen ser skrymmande och bekväm ut. Sängen rymmer upp till två vuxna eller fler än två små barn. Husets gäster kan förvara sina resväskor under sängen. Du kan sätta dem på den långa stolen ovanför sängen.

Den stora mattan kan användas för att sitta med barnen och förbereda för avfärd.

Anmärkningsvärt gästrum
Dessa: choicehomewarranty.com

För andra gången resulterar färgkombinationen för gästrummet i denna anmärkningsvärda look. Den här gången blandar gästrummet en djärv nyans av blått med vitt. Den brunaktiga nyansen visas på marken.

Den blå nyansen och det vita fungerar sida vid sida. Du kan undersöka hur väl väggmålningen, kudden, filten och mattan fungerar tillsammans. Husets gäster kan förvara sina värdefulla föremål i träborden.

Du kan lägga dina väskor på den bänkliknande stolen. Eller bara lägg dem på golvet och sedan sova på den bekväma sängen.

Trevligt gästrum

Trevligt gästrum
Dessa: shutterfly.com

I det här exemplet är den moderna vintage sängstilen vald med det supermjuka täcket, filten och kuddarna i neutrala färger. Husets gäster kan ta hand om de vackra, klassiska sovrumsborden med de färska blommorna.

Skrivborden innehåller söta dekorationer, inklusive böcker. Sängen rymmer upp till två vuxna eller fler än två små barn. Få den varma känslan med den bruna nyansen. Det bruna golvet ökar värmen i sovrummet.

Använd korgen för att förvara smutsiga kläder. Du kan stoppa dem i fickan innan du går hemifrån.

Exceptionellt gästrum
Dessa: goodhousekeeping.com

Konstnärlig inredning och dekor fyller detta relativt lilla gästrum. Det långa träbordet och små träbord gör att sovrummet ser jordigt ut. Dekorationerna på skrivborden ser söta och coola ut.

Vår hälsning till den ljusa, färgglada tonen i sovrummet. Detta kan ses på överkastet och filten. Stammiljön fyller sovrummet sett från bakgrunden.

Orange, brunt och lila, bland annat, gör detta gästrum till ett exceptionellt område.

Mysigt gästrum

Mysigt gästrum
Dessa: deringhall.com

Enkelt och funktionellt är två ord kopplade till detta exempel gästrum. Om du tar en av sängarna kan husets gäster alla sova tillsammans i sovrummet. Sovrummet rymmer med andra ord många vuxna och även små barn.

Grått, vitt och brunt får sovrummet att må bra. I det stora gästrummet kan alla gäster enkelt lägga sitt bagage och tillhörigheter på skrivbord och golv.

Dubbelrum, enkelt gästrum

Dubbelrum, enkelt gästrum
Dessa: amazadesign.com

I vårt sista exempel tillhandahålls dubbelsängar som i ett hotellrum. Var och en av sängarna rymmer upp till två små barn. Gästrummet har företräde framför alla andra sängar. Därför kan inte mycket extra möbler ses här.

Bara det lilla bordet med lampan som skiljer de två sängarna åt. Husgäster kan lägga sitt bagage och sina tillhörigheter på golvet om ingen garderob finns tillgänglig.

För en natt eller två är detta gästrum mer än tillräckligt.

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *