gingham heminredning

gingham heminredning

blå gingham väggkonst

Gingham, tillsammans med sina vänner seersucker och madras, är tyger som verkar definiera sommaren. Men till skillnad från de andra går gingham lätt igenom årstiderna och ser alltid krispig och elegant ut. Gingham fungerar också med nästan vilken designstil som helst. Oavsett om ditt utrymme är traditionellt, preppy, strandigt eller modernt, är detta mångsidiga mönster ett välkommet tillskott till din heminredning.

Gingham ottomaner

Gingham Ottoman Gold Console Bord Guld inramad gallerivägg

Hemma hos inredningsarkitekten och textildesignern Caitlin Wilsonett par av henne Ava cocktail ottomaner Skapa en eklektisk sammanställning under det guldinramade konsolbordet och väggen av lyxiga guldinramade displayer. Ta ett tips från deras design och tapetsera några fotpallar eller fotpallar i gingham och stoppa dem sedan under en konsol eller i hörnet för ett mönster och extra sittplatser.

Om MyDomaine

Gingham fönstersits

Gingham vadderade sittdynor för fönster

En mysig fönsterplats i en solkysst bondgård är precis platsen för detta djärva rutiga tyg. Den stoppade sitsen och kuddarna ger en sofistikerad rustik atmosfär. Små utrymmen som en fönstersits och accentbitar som bänkar och tofflor maximerar effekten av gingham.

Om dominobrickor

Gingham dagis

blå gingham tapet pojkar plantskola

Babyblå gingham tapeter sätter en lekfull ton i en pojkes barnkammare. Blå panel maximerar effekten av mönstret (och hindrar det från att se för starkt ut). En blå ananaskrona och biltryck kombineras med de kontrasterande kuddarna och mattdetaljen för att skapa ett nyckfullt utrymme.

Om Home Bunch

Gingham kök

belgiska gingham köksfönster behandlingar

Tillsammans med varma valnötsmöbler och ett matställ utan krusiduller, bidrar de belgiska ginghamfönsterbehandlingarna i detta kök till den mysiga, inbjudande känslan av utrymmet. För maximal effekt, markera gingham som det enda mönstret i rummet.

Om Architectural Digest

Gingham Wandkunst

Gingham väggkonst öppen spis mantel

Helvita, kustinspirerade kök kan kännas lite kala utan mönster eller textur, vilket är anledningen till att dessa vävda stolar med gingham-kastkuddar är så viktiga. Ett annat roligt sätt att införliva gingham i din heminredning är med bordstabletter och en bordslöpare. Något av dessa alternativ är ett utmärkt, budgetvänligt sätt att provköra en titt innan du bestämmer dig för skräddarsydda fönsterbehandlingar.

Om ärligt talat WTF

Gingham plantskola

Gingham sängkläder barn våningssäng rum

Ett barnsovrum på tredje våningen i ett gavelrum är bara biljetten för glad röd och blå gingham. Sängkläderna är en blandning av ett större rutigt tryck på täcket och sken och ett litet ginghamtryck på lakanen. Det preppy trycket passar detta strandsemesterhus i Hamptons perfekt och passar både tjejer och pojkar.

Via Foo Dog Blog

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *