Gör plats för underhållning

Gör plats för underhållning

underhållande eldstad

Att öppna våra hem för underhållning är en av livets glädjeämnen. Men alla som någonsin varit värd för festen vet att underhållning också kan vara ett problem. Oroa dig inte, våra expertdesigners har dessa tips för stressfri underhållning.

Ingen TV

titta inte på tv

Det kan tyckas föråldrat, men när TV:n är på är det här ett no-no för kvalitetsunderhållning. När du inte får ihop gänget för att se en prisutdelning eller Super Bowl, håll dina gäster fokuserade på varandra, inte på tunnelbanan. För att motstå frestelsen, ägna en sittgrupp – utan tv – där alla dina gäster kan se och möta varandra. I detta chica TriBeCa loft har vi ramat in fyra antracitgrå fåtöljer runt en svart kohudsmatta. Det är perfekt för goda cocktails och goda samtal.

Hemmabar

underhållande hemmabar

Om du planerar att servera drinkar till dina gäster – och vi uppmuntrar dig starkt att göra det – är en hemmabar ett underbart tillskott. Och att installera en bar betyder inte att du förvandlar ditt hem till en pub. Med ett oanvänt hörn, vägg eller hylla kan du skapa den perfekta hembaren.

Proffstips: Lämna inte din hemmabar bar. I denna SoHo-duplex särskiljde vi hembaren med en ljusgul rand.

Öppet kök

underhållande öppet kök

Förhoppningsvis, om du är underhållande, kommer du att servera dina gäster mer än bara drinkar. Försök att få det mesta av måltidsförberedelserna ur vägen innan gästerna anländer, men vissa kökssysslor är oundvikliga. Ett öppet kök, som det på detta Sag Harbor loft, är ett bra sätt att hålla samtalet igång.

Proffstips: Gäster har ett sätt att komma i vägen för matlagning. En köksö och några bänkpallar är ett bra sätt att buffra gästerna och få dem ur vägen.

Många sittplatser

roliga sittplatser

Gott om sittplatser är viktigt för att underhålla. Det kan tyckas vara en uppenbar poäng, men du skulle bli förvånad över hur ofta den förbises. Planera flödet av din kväll – där du börjar med cocktails, var du ska äta middag och var du ska avsluta kvällen – och se till att varje område har tillräckligt med sittplatser för alla dina gäster. Även om du behöver få ut några hopfällbara stolar från garaget är det bättre än att få dina gäster att stå upp.

Och kom ihåg att dina gäster behöver en plats att sätta drycker och aptitretare på. Så glöm inte att duka upp massor av bord också.

Underhålla barnen

roligt barnrum

Om du har barn, planerar att skaffa barn eller om dina gäster har små barn, vill du skapa ett separat område för barnen. Vi har utrustat källaren i detta hem i Connecticut med airhockey, fotboll och en storbilds-TV. Det är perfekt för att distrahera barnen och ge föräldrarna den avkoppling de behöver.

Öppen spis

underhållande eldstad

Om du har mycket plats på bakgården är en eldstad ett måste. Ställ din eldstad som ett soffbord, som vi gjorde i denna eleganta, rustika Hoboken-lägenhet. Det ger dig ett extra område att underhålla under de milda vår- och höstmånaderna och är ett perfekt ställe att börja eller avsluta kvällen på.

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *