Greenwich Village Loft Design

Greenwich Village Loft Design

Union Square Loft Vardagsrum

Vår kund, en finansanalytiker baserad i Greenwich Village, gav Decor Aid i uppdrag att designa sitt nyförvärvade loftutrymme. Ett modernt industriutrymme var kravet och vi lyckades till och med ta med funktioner som skulle underlätta underhållning.

Framför

Union Square Loftkök

Efter

Union Square Loft Vardagsrum

Från början visste vi att de mer attraktiva funktionerna i utrymmet också skulle utgöra våra största designhinder. Detta loft har en helt öppen planlösning, så vi behövde särskilja olika ytor inom bostaden utan att störa lägenhetens fönster från golv till tak.

Framför

Union Square Loft Foajén

Efter

Union Square Loft Vardagsrum

Först bad vår kund oss ​​att omarbeta rummets ursprungliga golv eftersom servalsektionerna hade fått mindre skador. Men vi såg skönheten i dessa rustika detaljer eftersom golv är dyra att slipa om och det mesta av golvet var i toppskick. Så vi skapade en layout som täcker golvets brister samtidigt som vi avslöjar de snyggare områdena.

Framför

Union Square Loft sovrum

Efter

Union Square Loft sovrum

Till att börja med målade vi om väggarna. En grå taupe valdes och accentuerade med en vit kant.

Framför

Union Square Loft Väggavdelare

Efter

Union Square Loft Väggavdelare

För att särskilja sovrummet köpte vi en stor bokhylla och placerade den bredvid den största springan mellan fönstren. Industriellt chica möbler, inklusive flera bärgade träföremål, smälter in med utrymmets befintliga delar.

Före, efteråt

Union Square Loftstol

När vi väl hade bestämt oss för rummets layout började vi lägga in sista handen. Genom att skräddarsy fönsterbehandlingar och köpa stora väggkonstverk har vi lyft fram lägenhetens höga tak. En varierad kollektion av mönstrade textilier ger en sofistikerad finish till detta industriellt chica utrymme.

Före, efteråt

Union Square Loft skrivbord

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *