Gula vardagsrumsidéer

Gula vardagsrumsidéer

GULA VARDAGSRUMSIdéer – Gult är en av färgerna som starkt förknippas med lycka, ljusstyrka och positivism. Det är därför förståeligt att många omedelbart pekar på denna färg när de vill ha ett vardagsrum som ser muntert ut.

Du kanske då undrar vilken inredning som ger gult som fungerar bäst. Vi samlar 10 gula vardagsrumsprover från vilka du kan stjäla alla eller vissa delar av ett rum. Se listan nedan för mer information.

Stilrent gult vardagsrum

Stilrent gult vardagsrum
Dessa: idealhome.co.uk

Vi börjar våra gula vardagsrumsidéer med denna snygga övergripande vardagsrumslook. Varifrån? Istället för att måla rummets vägg gul placeras en mönstrad gul tapet i detta område. Tapeten ser också elegant och ljus ut.

Gör en medelstor sektionssoffa med en ljusgul eller lemonad färg som visas här. Köp sedan en gul matta, läsk och gula glas som displayer för detta ljusa område. Komplettera soffan med gula och lemonadkuddar.

Och till sist ta fram gula och gröna färska blommor. Vardagsrummet som helhet ser glatt och föryngrat ut.

Gult läsrum för vardagsrum

Gult läsrum för vardagsrum

Måla din vardagsrumsvägg ljusgul för att uppmuntra läsning för alla familjemedlemmar. Gult skapar en positiv stämning och skryter med själen. Vi hoppas att färgen hjälper till att förbättra lässtämningen när latheten är på väg att sätta in.

Gult matchar med trämaterial för golv, fönster och golv till tak bokhylla. Med de stora fönstren känns lässtund och chattande bland familjemedlemmar avslappnat och rymligt.

När naturlig luft och ljus kommer in kan du också njuta av den fräscha atmosfären på de gulaktiga väggarna.

Fascinerande gula vardagsrumsidéer

Fascinerande gult vardagsrum
Dessa: idealhome.co.uk

Den tredje av våra allmänna idéer för ett gult vardagsrum inbjuder dig att leka med gula toner. Låt oss börja med denna något åldrade gula. Applicera denna graderade gula för att måla en del av vardagsrumsväggen och mattan.

Välj ett mitten av århundradet soffbord och bord eftersom dessa liknar den nyanserade gula färgen. För mindre skryt, välj kuddar i samma färg. Häng guldfärgade väggdekorationer för att matcha den skuggade gula.

Stylingen leder till denna särskilt aktuella och graciösa plats.

Mjukt gult vardagsrum

Mjukt gult vardagsrum
Dessa: idealhome.co.uk

Denna boyta bevisar att gul kan erbjuda dig en mjuk atmosfär för alla familjemedlemmar. Välj först mildgul eller superljusgul för att måla vardagsrumsväggen. För kuddarna, applicera samma graderade färg som här.

Ljusgul verkar lämplig för den gula och vita mattan. Återigen, välj ett soffbord och bord från mitten av århundradet eftersom dessa liknar den skuggade gula färgen. Ta med gula färska blommor för pricken över i:et.

Man kan inte förneka att en stark sommarkänsla fyller luften i rummet på ett skonsamt, lugnande sätt.

Fantasifullt gult vardagsrum

Fantasifullt gult vardagsrum
Dessa: tremontgrand.com

Denna signaturgula passar mycket bra med brunt och guld för detta stora och expansiva vardagsrum. Det gula inslaget kommer från bland annat gardinerna, fåtöljerna och soffan. Vissa är enfärgade gula, andra går bra med vitt.

Även om det känns bra, häng ljuskronor för en glamorös miljö. Detta vardagsrum ger dig nu vintage, glamour och ljusa toner. Du kan bjuda över familj och vänner för långhelger.

Från att klappa till att spela schack, det här området har plats för allt.

Soligt gult vardagsrum

Soligt gult vardagsrum
Dessa: Sherwin-williams.com

Det krävs inte många saker för att få ut det bästa attributet från gult: soligt. Det här vardagsrummet visar det. Enkla, smarta idéer är allt du behöver för att duplicera denna atmosfär. Måla rummets fönster ljusgula.

Applicera samma nyans av gult på en av rummets väggar. Ställ en gul fåtölj bredvid den grå soffan. Ett viktigt steg är att placera solrosor i en vit och gul vas som denna. Ställ solrosorna mot solen när den skiner.

Här får du naturliga positiva vibbar.

Vackert gult vardagsrum

Vackert gult vardagsrum
Dessa: bossycolor.com

Vi älskar hur det här vardagsrummet plötsligt tar fram ljusa färger. Gula färger på väggen i rummet och detta är en vacker bakgrund för andra färger. Vitt, blått, rosa och grönt möts.

Vi ska också lyfta fram små tavlor som visar handgjorda bilder. Du kan känna hur regnbågsatmosfären fyller luften i detta medelstora vardagsrum. Detta utrymme är verkligen för dig som vill ha inspiration.

Prime Yellow vardagsrumsidéer

Prime Yellow vardagsrumsidéer
Dessa: ninamaydesigns.com

Vi kallar detta vår huvudsakliga gula eftersom i det ljusaste läget använder detta vardagsrum gult för nästan alla delar av rummet. Den ultimata fräschören möter ögonen så fort de kommer in. En sådan glad syn för de boende.

Från draperierna till glasen som används som displayer, denna vardagsrumsdel visar upp de bästa kvaliteterna av gult. Inte att glömma att inkludera färska gula blommor som ett naturligt sötningsmedel. Rummet ligger i en vit soffa med unika stolar och en vit ottoman.

Allt som allt ser utrymmet glad och bekvämt ut.

Fräscht gult vardagsrum

Fräscht gult vardagsrum
Dessa: tremontgrand.com

Det här vardagsrummet ser så fräscht ut med den här nyansen av gult. Glad och ren blir boytan en underbar plats att tillbringa lediga timmar på eller att bjuda in vänner och släktingar.

Unika poäng kommer från den gula partitionen, vilket är ganska ovanligt att se. Den gula lampan, mönstrade kudden och bordet är bland de få gulaktiga rumsdekorationer som vi brukar titta på.

Att hitta dessa föremål kan kräva extra ansträngning, men vi tror att resultatet är värt det.

Fridfullt gult vardagsrum

Fridfullt gult vardagsrum
Dessa: stylicsoms.com

Kombinera mjukt gult med vitt, grått och brunt för att skapa denna lugna plats att bo på. Välj en glasdörr så att du och hela din familj kan se ett vackert landskap från utsidan.

Utöver färgmixen bör du ha en skön vit soffa med mjuka linnekuddar över. Komplettera soffsetet med en gul fåtölj och ottoman med klassiska ben, som visas här.

Området är nu det perfekta stället att bjuda in små barn på en eftermiddag.

Det här är våra utvalda gula vardagsrumsidéer. Hittade du din favoritstil? Om du tycker att det är svårt är du inte ensam för vi gör det också. Kolla in dessa grå vardagsrumsidéer för mer inspiration.

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *