Harry Potter sovrumsidéer

Harry Potter sovrumsidéer

HARRY POTTER SOVRUMSIdéer – Det var en gång en pojke, nämligen Harry Potter, som förtrollade världen med sina magiska trollformler. Åren gick, hans namn är fortfarande populärt och inspirerar sedan kommersiell industri.

Från stationär stil till sovrumsstil, Harry Potter älskar barn till vuxna med sin tapperhet och smarthet. Inte konstigt att Harry Potter sovrumsmodellen är välkänd bland skönlitterära fans eller de som inte faller för mycket i karaktären.

Är du en häxälskare och vill designa det figurbaserade sovrummet? Kolla in våra 10 rekommendationer:

Vackra Harry Potter sovrum

Vackra Harry Potter sovrum
Dessa: nj1015.com

Vår första rekommendation ser enkel och prisvärd ut. Börja med denna sovrumstapet. Du kan behöva extra tid för att leta efter denna sovrumstapet eftersom den är ikonisk med karaktären.

Harry Potter lämnar den gula och röda scarfmodellen som visas här. Sängramen i trä har ett klassiskt utseende, som passar Harry Potters uppförande. Du kan komplettera stilen med örngott och överkast som representerar den fiktiva atmosfären.

Så vi kan njuta av ett fint Harry Potter sovrum som inte kostar så mycket pengar.

Fascinerande Harry Potter sovrum

Fascinerande Harry Potter sovrum
Dessa: bhg.com.au.

Vi är mycket glada över detta exempel. Detta målar en riktig Harry Potter sovrumsmodell. Detta sovrum visar upp alla Harry Potter-saker, med sängramen som blir vår favorit. Sängramen påminner oss om tåget som tar trollkarlen till Hogwarts skola.

Sovrummet målar området i rött och blått som känns som en ikon i Harry Potter. Det finns en gammal skolkarta på sovrumsväggen. Alla Harry Potter-tillbehör dyker upp i sovrummet, inklusive ugglorna.

Det finns även surfplattan som innehåller den magiska formeln. Detta är en spännande Harry Potter sovrumsidé!

Hypnotisk Harry Potter sovrum

Hypnotisk Harry Potter sovrum
Dessa: atzine.com

Hypnotisk och välbekant. Vi kallar detta det hypnotiska Harry Potter-sovrummet på grund av de åldrade träslag som utgör sängramen och skrivbordet. Det finns också en kvast och en trollkarlsstaty på hörnet.

Vi avgudar absolut de små föremålen med Harry Potter-tema, inklusive fågelburen på väggen. De leder alla till den hypnotiska tonen i sovrummet. Å andra sidan ser sovrummet bekant ut eftersom tillbehören kan köpas separat.

Konceptet med delat sovrum syftar till att uppmuntra boende att interagera med varandra.

Förföriskt Harry Potter sovrum

Förföriskt Harry Potter sovrum
Dessa: countryyliving.com

Harry Potter sovrum är lämpligt för vuxna. Det här exemplet fokuserar mer på trämöbler för att skapa en klassisk ton eftersom boken har en vintagevibe. Sovrummet väljer därför sängramen som står högt och matchar det höga taket.

Dessutom fyller sovrummet inte utrymmet med Harry Potter-tillbehör. Den föredrar att fokusera på färgkombinationen rött och gult. Färgkombinationen ligger så nära boken. Glöm inte att lägga medelhavsmattan.

Sovrummet är inte bara förföriskt, det ser också stilrent ut.

Bedårande Harry Potter sovrum

Bedårande Harry Potter sovrum
Dessa: teenvogue.com

Kommer Harry Potter att bli en prinsessa? Vi riktar det här exemplet till alla tjejer som vill ta Harry Potter-historien från flicksidan. Ingen Harry Potter och hans gäng i det här sovrummet.

Detta sovrum inbjuder dig att välja exceptionella tillbehör som ugglelampan. Ta in gamla resväskor som ska fungera som skrivbord i det här sovrummet. Sovrummet ser underbart ut med blinkande lampor över hela spegeln.

Vår favorit är sänghimmeln som känns så tjejig. Formen på fönstret ger sovrummet en vacker ton.

Girly Harry Potter sovrum

Girly Harry Potter sovrum
Dessa: Seventeen.com

Ännu en tjejig Harry Potter för kvinnliga trollkarlar. Den här gången ser sovrummet enklare ut än det föregående. Sovrummet föredrar den klassiska sovrumsdesignen med träfönstret.

Du kan känna den klassiska tonen i de gula tygerna under högarna av överkast. Den söta takbäddsramen gör att sovrummet ser vackert och graciöst ut. Till Harry Potter-dekorationen väljer sovrummet ugglelampan.

Det finns några små teckningar och trollkarlens relaterade föremål som gör fler Harry Potter-saker. Sovrummet känns vackert och lite magiskt.

Magiskt Harry Potter sovrum

Magiskt Harry Potter sovrum
Dessa: Architecturaldigest.com

Detta är vårt andra bästa Harry Potter-sovrum för dig. Teman för exemplet med det starka träet som används för att göra möblerna är klassiska och smakfulla. Täcket och kuddarna står för moderna accenter.

Harry Potter-tillbehören syns på pinnarna, fågeln och resväskorna. Och glöm inte alla små Harry Potter-prylar som klänger fast vid träbordet ovanför sängramen. För den ädla tonen möblerar sovrummet bibliotekstapeten.

Sovrummet målar den geniala sidan av Harry Potter, herrgården som kan inspirera oss alla.

Bedårande Harry Potter sovrum

Bedårande Harry Potter sovrum
Dessa: shackshots.info

Detta är ett mörkt Harry Potter sovrumskoncept för dem som letar efter det. Sätt bara upp så dåliga karaktärer från boken. Följ med dem med tapetmockupen som utgör bakgrunden till sovrummet.

Vi älskar hur det delade sovrummet använder sig av trätrappan. Inte bara lite klassiskt, utan hela sängen ser unik ut. Vi kallar detta exempel för en vacker sovrumsstil att dela med sig av.

Klassiskt Harry Potter sovrum

Klassiskt Harry Potter sovrum
Dessa: ninemeds.com

Klassiskt och enkelt. Vissa av er kanske inte vill ha ett Harry Potter-sovrum som verkar vara fullt av småsaker. Detta kan inspirera din önskade stil. Sovrummet är mest beroende av sängramen med det höga taket.

Hela sängen påminner om den traditionella sängramen. Häng bara upp Harry Potter-affischen på en av sovrumsväggarna. Lägg sedan ugglan på den öppna spisen. Den supergamla resväskan får sovrummet att se urgammalt ut.

Mystiskt Harry Potter sovrum

Mystiskt Harry Potter sovrum
Dessa: frezkyboing1.blogspot.com

Några av er föredrar att skapa en mystisk och ödslig atmosfär i Harry Potter-världen. Trollkarlsuniversumet är verkligen fascinerande. Öva sovrummet och välj svart som huvudfärg.

Ta med speciella klassiska möbler som sängramen och eldstaden. Du kan återvinna gamla möbler som skrivbordet vid fönstret. Chartern i hörnet av sovrummet räcker till en liten skugga av Harry Potter.

Mystiskt och lugnt sovrum för att sova och dagdrömma för inspiration.

Check Also

Köksbord idéer

IDÉER FÖR KÖKSBORD – Ett köksbord skiljer sig från en köksbänk. Medan köksbänken rymmer all …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *