Hem Bar Ideen

Hem Bar Ideen

Här är en översikt över hur du skapar en berusande, inbjudande och inspirerande hemmabar som kommer att glädja både dina gäster och dig själv.

Dessutom kan en anpassad hembar till och med öka det potentiella andrahandsvärdet för ditt hem eftersom det är ett attraktivt och ovanligt föremål för bostadsköpare. Faktum är att vi blir glada över det.

Dolda idéer för hembaren

Closet Home Bar Idéer

Fundera på hur du håller ditt underhållande utrymme snyggt via en smart gömd hemmabar eftersom dagens moderna små hembaridéer tenderar att vara på den minimalistiska sidan.

Till att börja med, ta den uppdaterade garderoben ovan. Även om den har en oförglömlig glänsande blå finish, är dess diskreta interiör säkerligen en konversationsstartare. Eftersom den med största sannolikhet kommer att vara stängd när den inte används, kommer mindre damm att samlas med tiden.

Butlers skafferi

tidlösa hembaridéer

Om du har turen att ha ett butlerskafferi och letar efter moderna små hembaridéer, varför inte låta dem fungera som eleganta hembarer. Ett sätt att få det att fungera är att flytta skafferiartiklar till skåpen nedan medan dina överskåp har glasfronter.

Detta gör att du kan visa barware och drycker samtidigt som du får ut det mesta av utrymmet du har att arbeta med. Ännu bättre när du lägger till en spegelvänd baksida för extra vardagselegans.

Baren stängd

moderna hembaridéer

Precis som en butlers skafferi, om du letar efter idéer för hembarer som är väl inneslutna för att hålla allt utanför webbplatsen, överväg att avsluta din med en holländsk dörr, som i huvudsak är en dörr som förenar två paneler, öppnas och stängs.

Detta fungerar ännu bättre till din fördel om du är värd för ett evenemang i ditt hem med en utsedd cocktailserver. Detta gör att gästerna kan rapportera till den holländska dörren medan den nedre halvan är stängd. Ännu bättre om din hemmabar har en avsats i den holländska dörren som du kan placera drinkar på.

Alkov hemmabar

snygg hembar idé

Om låsta eller dolda hembaridéer inte är rätt för ditt utrymme eftersom de kan få ett delat utrymme att verka mindre, överväg att skapa ett nischutrymme för hembaridéer.

Och pop den med en visuellt intressant färg eller modern tapet som ger utrymmet det nödvändiga djupet. Ännu bättre om du lägger till en spegelvägg eller backsplash igen.

Flyttbar hembarvagn

Barvagn Hem Bar Idéer

Om du inte har tillräckligt med utrymme för att använda en idé att investera i en hembar-idé, kan en praktisk barvagn eller vagn fungera till din fördel.

Precis som med idéer för budgethembarer kan en hembarvagn fungera som en extra bordsfunktion när den inte används. Och eftersom många kommer med praktiska hjul är de lätta att köra runt också. Satsa på en topp i glas eller spegel för att verkligen göra ett lyxigt uttalande.

Anpassad hembar

målade hem bar idéer

När det kommer till hembaridéer som kommer att sticka ut och förbättra andrahandsvärdet för ditt hem, finns det inget som en skräddarsydd hembar. När du funderar på hur din kommer att se ut, gör lite research på plattformar som Pinterest och fundera till och med på hur dina favoritbarer ser ut och hur deras estetik får dig att känna.

På så sätt ser du till att du tar in det du verkligen älskar samtidigt som du skapar en trendig känsla för moderna hembaridéer. Att arbeta med skräddarsydda hembaridéer är också ett bra sätt att få ut det mesta av utrymmet samtidigt som du skapar något unikt för ditt hem.

Klassiskt designad housebar

Wood Home Bar Idéer

Om du letar efter snygga hembaridéer som har en retro-attraktionskraft, gå till klassiskt utformade hembaridéer. Tänk art déco-inslag med nickar till gammal Hollywood-glam som slängts in för gott.

Och håll dina hembaridéer moderna genom att hålla fast vid enkel enkelhet och symmetri för en ren, tidlös look som nästan alla kan hitta skönheten i. På så sätt säkerställer du också att dina hembaridéer aldrig går ur mode.

Startfältet för showcasen

chica hembaridéer

Använd snygga hembaridéer genom att skapa öppna hyllor som du kan använda för att skapa visningsvinjetter av dina favoritsamlarföremål. Och oroa dig inte, de behöver inte vara uteslutande med bartema.

Gå istället in på dina moderna dekorativa hembaridéer genom att bara lägga till det du verkligen gillar och har samlat på dig i flera år. Det kan vara en serie figurer, några kinesiska ingefäraburkar – you name it. Och ta med föremål i olika storlekar för att behålla utseendet och hålla ögat i rörelse.

Speglad hemmabar

inspirerande idéer för hemmabaren

Som vi redan har sagt, när det kommer till hembaridéer som framkallar en känsla av glamorös inspiration för vardagen, bör spegelpaneler installeras. De får i sin tur din hemmabar att se större, ljusare och desto dyrare ut utan att det egentligen behöver kosta mycket.

Även om du letar efter rustika hembaridéer, kan du använda speglar till din fördel genom att införliva vintagespeglar eller inramade spegelpaneler.

Bänkskiva hemmabar

Bästa hembaridéerna

Om du har gott om utrymme för hembaridéer, överväg att sätta upp en hemmabar med en ö för gäster att sitta på. På så sätt kan du få rummet att kännas mycket mer pratsamt och bedömt.

Och om du letar efter rustika hembaridéer, överväg en levande bänkskiva i trä som ett elegant sätt att gå.

Vem sa att hembaridéer handlar om inomhus? Faktum är att det finns många snygga utomhusbaridéer att överväga som också kommer att ge ett mervärde till ditt hem.

Satsa på ett vackert klinkergolv och överväg att bygga en pergola ovanför dig för att skydda gästerna från väder och vind.

Steg 1: När du börjar styla din hemmabar, skapa en rik och spännande känsla med avsiktligt inkompatibla bords- och bartillbehör som sprudlar av personlighet. ”En blandning av material som horn, mässing och keramik gör att det ser välutvecklat och rikt ut, som att använda en rolig grupp saker du har samlat på dig genom åren”, sa Kelly Wearstler nyligen till Elle Décor.

Steg 2: Wearstler hämtar först större fynd som är både praktiska och dekorativa, t.ex. B. en överdimensionerad skål i bioform för förvaring av glass och drycker. Hon tar också med ett kurerat urval av glas, medan det mesta förblir undangömt bakom baren och endast de snyggaste och mest använda tilläggen placeras synligt framme.

Steg 3: ”Ta med en fin bricka för att lägga till höjd till olika saker,” sa Wearstler om att använda en upphöjd bricka som en plattform för små tallrikar och accenter. ”Dessutom kan du skjuta saker under för extra utrymme.” Detta är ett elegant sätt att lägga till mer bänkyta, särskilt när det kommer till små hembaridéer.

Steg 4: ”Vid det här laget tittar jag för att se var jag behöver balansera saker,” sa Wearstler. ”Och jag var tvungen att ta in lite av utsidan. Det måste finnas en dialog mellan insidan och utsidan.”

Steg 5: ”Alla bartendertillbehör ska vara snygga”, säger Wearstler. Däremot varnar hon för att ta in bitar av olika storlek. ”När allt är stort spelar ingenting någon roll”, säger Wearstler.

Steg 5: ”Tänk på flödet av gäster när du ställer upp mellanmålen”, säger Wearstler. ”Arrangera saker så att de kan komma, få sin drink, sin oliv, en servett, ett sugrör – det ska vara sömlöst.”

Steg 6: Fördubbla saker som gästerna behöver mer, som tygservetter med monogram, som visas på flera ställen så att ingen väntar på något de behöver akut. Detsamma gäller saker som cocktailrörare och den typen.

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *