Hemma redo för Thanksgiving middag

Hemma redo för Thanksgiving middag

Nu när det är november är Thanksgiving bara några veckor bort. Om du planerar att vara värd för Thanksgiving-middag i år, här är några enkla steg att ta innan Turkiets dag för att säkerställa att allt går smidigt. Oavsett om du är värd för hela familjen eller håller det enkelt, följ vår guide för att förbereda för årets Thanksgiving-middag.

Gör tillbehör i förväg

Tillbehör Thanksgiving

Du vill inte laga kalkonen dagen innan, men rätter som fyllningen, tranbärssås och potatismos kan göras en eller två dagar före den stora dagen och kylas under tiden.

Bild om god aptit.

Vässa dina köksknivar

att slipa en kniv

Du vill inte börja tälja kalkonen och upptäcka att dina knivar är tråkiga. Slipa alla köksknivar innan någon dyker upp hungrig så att du inte behöver oroa dig för att skiva och tärna när tillagningsprocessen väl har börjat.

Bild om god aptit.

Gör klart porslin och besticken

rena porslin polska bestick

Precis som att slipa dina knivar är detta ett av de steg som kan göras ungefär en vecka innan dina gäster kommer. Bestick ser alltid bäst ut när de nyligen har polerats. Och om du planerar att använda det där porslinssetet som är undanstoppat på baksidan av din garderob, se till att damma av det innan du serverar Thanksgiving-middagen.

Vill du köpa ett nytt porslinsset för i år? Läs vår guide till moderna porslinsset för semestern.

Bild via Dillards.

Få några Thanksgiving-dekorationer

Thanksgiving dukning

Nu när Halloween är över, ersätt bitar med en mer inbjudande atmosfär med spöklika dekorationer. Du kan behålla pumporna, men överväg att byta ut spöken och spöken mot något mer lämpligt för en familjemiddag. Och glöm inte att dekorera bordet också. Höstens motiv som löv, ljus och lövverk ger fantastiska bordsdekorationer.

Bild via Elle Decor.

Spräng ut vinet

Wein Thanksgiving

Oavsett om du och dina gäster föredrar rött, vitt eller bubbel, vill du se till att du är redo att öppna en flaska vin så fort middagen serveras. Och det här är en avdelning där du inte ska snåla med kvantitet. Även om ingen har något emot om du får slut på gryta med gröna bönor, kommer du att ha några olyckliga gäster på dina händer om du får slut på förfriskningar.

bild över tid.

Övertyga dina gäster att ta med något att äta

Gästerna äter tillbehör

Eftersom du kommer att göra det mesta av jobbet, varför inte delegera lite till dina gäster? Lita inte på någon med kalkonen, men planera i förväg och be gästerna att ta med lite tillbehör. Tänk bara på vars matlagningskunskaper innan du gör förfrågningar.

Bild om livet på landet.

Gör i ordning gästrummet

Gästrum Thanksgiving

Om du har gäster som stannar över natten, eller om dina gäster tenderar att ta ett extra glas vin, se till att ditt gästrum är klart. Ge fräscha sängkläder och handdukar och några extra toalettartiklar.

Bild via HGTV.

sittplatsarrangemang

Platskort för sittplan

Se till att du vet exakt hur många gäster som kommer i förväg så att du kan ställa in lämpligt antal dukning. Du kan till och med bifoga visitkort till varje hyra om du vill hålla motsatta politiska åsikter borta. Och om du får ont om utrymme i matsalen, överväg ett barnbord!

Bild om livet på landet.

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *