Hemmabadrum med spa

Hemmabadrum med spa

hemma spa neutrala färger

Ditt hem ska vara en plats där du kan koppla av efter en hård dags arbete. Och om du inte har tid att besöka bastun varje vecka kan du unna dig en spabehandling hemma. Häll ut lite Epsom-salter. Våra expertdesigners har dessa tips för att förvandla ditt badrum till ett hemmaspa.

marmor accenter

Spa marmor för hemmet

Marmor fungerar bra i nästan alla rum i hemmet. Men inget slår marmor i badrummet. I detta hem från mitten av århundradet på Upper East Side täckte vi väggarna och golven med Carrara-marmor för en lyxig och spaliknande känsla.

Eukalyptus

Spa eukalyptus hemma

Du bör ha växter i varje rum i huset. Och om du vill skapa ett personligt spa för ditt hem bör du definitivt ha det i badrummet också. Eucalyptus är en milt doftande växt med läkande egenskaper som frigörs genom ånga, perfekt för ditt badrum.

Lageröl

Spaförvaring hemma

Ett spa är en plats för enkelhet och avkoppling, inte röran. Så se till att ditt badrum har tillräckligt med förvaringsutrymme för handdukar, toalettartiklar och Epsom-salter.

Caddie

hemma badtunna caddie

Om din idé om en bra tid involverar ett glas vin och en bok, överväg då en bambubadkar. Vi gillar speciellt denna utbyggbara från Toilet Tree. Med ett bokställ och underlägg är den perfekt för badkar i alla storlekar.

Bild via toalettträd

neutrala färger

hemma spa neutrala färger

Om du försöker skapa en spa-liknande miljö i ditt badrum, börja med att måla dina väggar i en lugnande, neutral färg. Ljusa, flashiga färger och mönster har ingen plats i ditt badrum. En ljusgrå eller satinvit är den perfekta färgen för att sätta tonen för ditt avkopplande hemmaspa.

Sidobordspall

Sidobordspall för hemmaspa

Träpallar är underbara multifunktionella pjäser. Och de fungerar lika bra i badrummet som de gör i alla andra delar av huset. Oavsett om du behöver en plats att sparka av dig skorna på eller ställa ner en påse med Epsom-salt, är ett träbord perfekt för badrummet.

Bild via Pinterest

badmatta i trä

Spabadmatta i trä hemma

Ju mer trä du har i ditt badrum, desto bättre. Och om din tygbadmatta skulle kunna behöva en uppfräschning, överväg ett träalternativ. Den håller sig torr och håller mycket längre än ett tygalternativ. Vi gillar särskilt Lateral Teak Bath Mat från CB2.

Bild via CB2

kristallkrona

Spa ljuskrona för hemmet

När du förvandlar ditt badrum till ett personligt spa måste du hitta sätt att lägga till lyxiga och personliga detaljer. En ljuskrona i glas som den vi placerade i denna lyxiga lägenhet i Miami Beach är ett perfekt sätt att sätta en chic och lyxig touch till ditt badrum.

Dimmer

Spadimmer hemma

Om du försöker unna dig en spabehandling hemma kan du ha svårt att koppla av med lamporna tända. Installera dimmers i ditt badrum och du kan omedelbart sätta dig själv i spaläge.

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *