himmelssäng

himmelssäng

fin himmelssäng

Vill du skapa en fantasioas i ditt sovrum eller ditt barnrum? Se en romantisk men modern himmelssäng som det ultimata utbudet av stiliserade skoförstärkande alternativ. Från att öka integriteten till att blockera ljus till att stöta bort irriterande insekter, det finns mycket att tänka på när man överväger glädjen med praktiska och skönhet i en himmelssäng.

Oavsett om du föreställer dig en juvelfärgad säng av överflöd direkt från Marockos exotiska klimat, du fantiserar om romantiken med mörkt trä och ekologiska sängkläder, eller om din fantasi tar dig till ett palatslikt, franskinspirerat sovrum med golv- fönster till tak och dessa 10 inspirerande Du kan låta din vision flöda med himmelssängar som garanterat kommer att glädja dig.

Fäst ram

hängande modern himmelssäng

Om du funderar på en himmelssäng men inte vill ha de stränga linjerna i en traditionell himmelssäng, överväg att installera en DIY himmelssäng i taket som är ungefär lika stor som din säng. Dessa är mer diskreta än en traditionell himmelssäng. Om du tycker att himmelssängarnas imponerande linjer är distraherande är detta ett lättflyttat alternativ.

Återigen är de lämpliga för sängar i alla storlekar. Om du vill att den ska passa i taket, välj en lätt minimal ram så att den går obemärkt förbi. Denna moderna himmelssäng är idealisk för att ge ditt sovrum en lyxigt avslappnad känsla utan att vara ansträngande. Kombinera det med vita sängkläder, ljusa väggar och naturmaterial för en fräsch och modern känsla.

sagotak

elegant modern himmelssäng

Fairytale himmelssängar är drömmarnas grejer, och oavsett om du har velat ha en sedan barndomen eller om du har ett eget barn som bara drömmer om en, låt skönheten i en himmelssäng förtrolla dig. Välj en stolpsängsram i fransk stil och tillbehör den med lyxiga himmelssängsgardiner i sammet.

Ett lyxigt tyg med ett delikat men ändå påkostat mönster är perfekt för en lyxig himmelssäng som denna; Matcha mönstret och färgen till resten av rummet för en elegant skiktad sovrumsdesign. Tänk ljusa ljuskronor, vita möbler i fransk stil, plyschkuddar utspridda över sängen och rika sängkläder i kombination med mjuk belysning och dämpade färger.

Gyllene överflöd

modern gyllene himmelssäng

Ren överflöd; Det är vad en sådan säng direkt framkallar. En himmelssäng utan gardiner kan fortfarande vara dekadent och inbjudande samtidigt som den är modern och minimalistisk. Sängramens guldfärg tillför en touch av lyx till ditt rum, samtidigt som det öppna taket gör att designen inte känns tung.

Kombinera sådana himmelssängar med dämpade neutrala färger för en tidlös könsneutral look. Välj guldtillbehör för att knyta ihop rummet och en texturerad matta för en touch av det oväntade. Detta kan bara få dig att känna att du somnar i ett 5-stjärnigt lyxhotellrum med en himmelssäng i guld med öppen planlösning.

Petite upphängd himmelssäng

läcker hängande säng

Om en himmelssäng inte är i din budget eller ditt rum är lite mindre och en hel himmelssäng är lite imponerande, kan en liten himmelssäng som hänger i taket göra precis susen. Använd skirt, fläckigt material för att drapera från kapellet, över din säng och på golvet för en drömmande avslappningsupplevelse i sängen.

Det fina med den här idén är att den fungerar i alla rum och för alla sängar, oavsett om det är en enkelsäng för barn eller en king size-säng för vuxna. Detta är också perfekt eftersom det är ett billigt och omedelbart sätt att göra vilken säng som helst kunglig.

Traditionellt mörkt trä

modern trätaksäng

En klassisk himmelssäng som denna ger en känsla av studerad elegans till alla sovrum, och det är något med mörkt trä som sätter en romantisk ton. Himmelssängar som denna kan antingen lämnas som de är eller uppgraderas med några mjuka draperier.

Om du väljer gardiner kan du njuta av den romantiska känslan av en träsäng och välja starkt kontrasterande vita, gräddfärgade eller sminkfärgade gardiner. Se till att dina gardiner är av god kvalitet och att mycket material spills ut på golvet runt sängstolparna för extra dramatik.

tak

modern himmelssäng för barn

Denna söta idé gör den perfekta himmelssängen för både tjejer och vuxna. Den tar knappt upp något luftutrymme (om du monterar den på väggen bakom sängen), vilket gör den perfekt för ett litet utrymme. Den här idén är perfekt för små flickrum där du inte vill att mil med saker faller över golvet.

Du kan vika ut detta över sänggaveln och drapera ett skirt material över krontaken, runt sänggaveln och bakom sängen där den gömmer sig säkert. Denna gest skapar en fantastisk effekt men utan krångel med stora sängramar och massor av material. Det är också bra om du också har en budget.

Gotiskt smidesjärn

järn himmelssäng

Såna här himmelssängar är rena dramatiken; gå full 16th Århundrade med en gotisk-inspirerad himmelssäng i smidesjärn. Kombinera med mörka, lyxiga sängkläder för extra gotiskt drama eller för något lättare. Överväg optiska vita sängkläder.

Gå för stämningsbelysning som lyfter hela utseendet och tillbehör med en imponerande ljuskrona, djupt tonad matta och massor av metallbeslag.

Modernt och minimalistiskt

minimal modern himmelssäng

Du behöver inte ha en stoppad himmelssäng för att känna att du är i lyx – en enkel modern himmelssäng kan göra precis allt. En kantig, minimalistisk grå sängram ser bra ut med en upptagen mönstrad tapet eller en vanlig vit vägg. Välj vita sängkläder och tillbehör dem med djärva och färgglada möbler och klädsel eller en lekfull och rolig look.

Om du är mer av en minimalist, vad sägs om vitt överallt? Vita golv, vita väggar, vita sängkläder och vita möbler. En böjd himmelssäng bryter upp utrymmet samtidigt som den utnyttjar enkelheten i en minimalistisk design.

Exotisk marockansk

Fyra affischstilar

Djupa juveltoner är allt i ett marockanskt-inspirerat utrymme, från en lyxig himmelssäng till mattor och lampskärmar. Färgerna är påkostade och inspirationen exotisk; Tänk lila, guld, turkos, djupblått och rosa och ditt rum kommer att fyllas med geometriska mönster.

Blanda och matcha mönster och färger och be inte om ursäkt för den oöverensstämmande och överdrivna dekadensen som gör att det här ser ut som ingen annan. Fransar, tofsar och pärlor pryder sänggavlar och kuddar för extra lyx. Våra designexperter föreslår också att du tar in vintage- och antikfynd och kuriosa för att verkligen prägla utseendet.

Plysch och sofistikerad

Himmelssäng i siden i övergångsstil

Föreställ dig en himmelssäng i trä som översvämmas av slappa himmelssängsgardiner som susar runt sängstolparna och dreglar till en pool på golvet bredvid sängen. Tänk mörker och djup och lyxiga men ändå lugnande färger.

Bilder via Pinterest

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *