Holiday Gift Guide Tech för hemmet

Holiday Gift Guide Tech för hemmet

Med vintersemestern runt hörnet sammanställer vi noggrant presentlistor för varje person i ditt liv. Följ vår guide till presentteknologi den kommande semesterperioden, oavsett om du handlar efter den totala tekniknörden eller den helt tekniskt kunniga.

Grovemade Walnut Laptopställ

grovemade Walnuss Laptopställ

Konstruerat av lager av premium valnötsträ, är detta ergonomiska bärbara stativ från Grovemade det perfekta tillbehöret för den puckelryggiga teknikjunkien i ditt liv. Den rostfria stången är fodrad med en lyxig remsa av vegetabiliskt garvat läder som håller fast en bärbar dator eller surfplatta.

Walnut Laptop Stand kan köpas via Grovemade och kostar $139

Olloclip 4-i-1-objektivet

olloclip 4 i 1 Linse

Om den blivande fotografen i ditt liv inte är redo för en snygg DSLR-kamera, överväg att skaffa Olloclip 4-i-1 iPhone-objektivet. Med två makron, ett fisheye och ett vidvinkelobjektiv väger detta mångsidiga tillbehör mindre än ett uns och är utrustat för användning med iPhone 6 och 6s i både vanliga och plusmodeller.

4-i-1-objektivet kan köpas via Olloclip och kostar $80.

Der Cord Taco

Cord Taco som är mald

För teknikjunkien som kan behöva lite hjälp på arrangörsavdelningen, kolla in This is Ground’s Cord Taco. Tillverkad med premiumläder och en metallknapp, håller den alla herrelösa sladdar på avstånd.

Cord Taco Supreme 6-Pack finns på This is Ground och säljs för $35.

E02

E02 elektriska föremål

Att välja konst är en av våra favoritdelar i varje hemrenovering. Och att byta ut konsten i ett rum är ett bra sätt att fräscha upp ditt utrymme. Electric Objects E02 är en digital ram som låter dig dela bilder från din smartphone, så att din hemkonst kan uppdateras när som helst för att passa ditt humör.

E02 kan köpas från Electric Objects och kostar $299.

Konsttalaren

Tivoli Audio Art högtalare

En kompakt, slimmad och stilig stereo, Art Speaker från Tivoli Audio är en fantastisk present till alla som vill ha en kvalitetsljudupplevelse som smälter in i alla rum. Enligt webbplatsen, ”Inget ljud offrades i designen av Art Speaker.”

Art Speaker är tillgänglig från Tivoli Audio och kostar $250.

Native Union iPhone Dock

infödd Union iPhone Dock

Marble iPhone Dock från Native Union är ett lyxigt och hållbart alternativ till den vita standardladdaren, ett underbart komplement till alla sängbord eller skrivbord.

Marble iPhone Dock kan köpas från Native Union och kostar $129.

Kubprojektorn

rif6 kubprojektor

För den blivande filmfantasten som saknar en hemmabio, ge bort Rif6 Cube Projector. Denna Rubiks kubformade projektor ansluts till din mobila enhet eller smartphone och projicerar en högkvalitativ bild var som helst.

Cube Projector kan köpas från Rif6 och kostar $300.

Chromecast Audio

Chromecast Audio Google

Om du redan har installerat Googles Chromecast-enhet i ditt hem är du bekant med bekvämligheten med att spela upp videor på din TV från vilken mobil enhet eller dator som helst. Chromecast Audio är samma koncept men med högtalare. Du kan spela musik från vilken mobil enhet eller dator som helst och strömma den direkt till de högtalare du väljer.

Chromecast Audio är tillgängligt via Google och är till försäljning för 25 USD till och med den 24 december.

Montblanc Augmented Paper

Montblanc Augmented Paper

Om din tilltänkta mottagare ibland gillar att göra anteckningar på gammaldags sätt, överväg att ge dem Montblancs Augmented Paper. Varje gång du skriver något på en block i detta läderfodral, kopieras dina anteckningar och överförs till en närliggande digital källa, och förenar sömlöst dina tankar mellan digitalt och analogt.

Augmented Paper kan köpas från Montblanc och kostar $725.

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *