Holiday Party Dekor Tips

Holiday Party Dekor Tips

När det kommer till oförglömliga dekorationstips för julfesten ligger skönheten i de subtila detaljerna. Oavsett om du är värd för en intim middagsfest, firar ett stort jubileum eller bjuder in några vänner på spel och drinkar, är det viktigt att du tar bort stressen från inredningsprocessen med lätthanterliga hacks för att bättre förbereda ditt hem för dina gäster.

För att hjälpa dig att bemästra konsten att utan ansträngning förbereda ditt hem för fester, tog vi en pekpinne från dekoratörerna på Décor Aid, baserat på frågor som de ofta hör från våra kunder, för att hjälpa dig att förbereda ditt hem för att hjälpa dig att hålla möten av alla slag .

Första intrycket är viktigt

Holiday party dekor tips foajén

Eftersom det tar mindre än tio sekunder att göra ett bra första intryck bör det vara självklart att de första områdena som förbereds för att hålla evenemang hemma bör vara din entré och foajé, eftersom det är de första områdena där dina gäster kommer att välkomnas. Se till att din främre entré och foajé är stilrena och inbjudande.

Rengör trottoaren och ytterdörren utan att lämna smuts eller skräp på golvet. Se till att det finns ett särskilt område för skor och gott om plats för rockar och väskor, oavsett om du förvarar dem i en närliggande garderob eller ett annat rum.

Komplettera looken med färska blommor, ett doftljus och stämningshöjande omgivande belysning.

Rengör och beskära fönster

Städning semester fest dekor tips

Även om vi inte rekommenderar att du rengör alla fönster, inredning och dörrar i ditt hem, gör vi rent fönster och trimningar i rummen där du pratar för att säkerställa att den övergripande känslan är polerad.

badrumsförberedelser

Tips för inredning av semesterfester för badrum

Oavsett hur långt det är kommer gästerna att använda dina faciliteter. Skanna ditt medicinskåp när gäster kommer in så att du kan vara säker på att de inte stöter på något personligt.

Se sedan till att du har tillräckligt med färska, nästan nya handdukar, handkräm och tvål. Och återigen, tänd ett lugnande doftljus för att rena luften med inspirerande aromaterapi.

Klipp bort röran

Inredningstips för köksfester

Mindre är alltid mer när du har ett hem fullt av gäster att underhålla. Även om ditt hem är städat regelbundet är det fortfarande viktigt att gå från rum till rum och städa upp allt överflödigt stök.

att servera mat

Matservering tips på inredning av julfest

När det kommer till att underhålla med mat finns det två vägar; Det finns mer formella evenemang där du använder ditt bästa porslin och det finns tillfälliga fester där du bryr dig mer om att göra städningen enklare. Båda erbjuder för- och nackdelar, men grönare alternativ kommer alltid att vara vinnare i våra böcker. Om du vill känna dig avslappnad med engångsservis, placera kärl i närheten så att gästerna snabbt kan rengöra ytor efter att ha ätit.

Och om du använder mer formell servis, se till att den ser fräsch och orörd ut. Ett smart hack för att säkerställa detta är att doppa dem i en blandning av varmt vatten och vinäger och försiktigt skrubba dem med en mikrofiberduk för att polera dem.

Skapa en dofthistoria

Ljus Holiday Party Dekor Tips

Eftersom hur ditt hem doftar också är en integrerad del av det första intrycket, när gästerna går in genom dörren, köper de stämningshöjande doftljus som får dem att undra var du har fått dem ifrån.

Du kan också deodorisera eteriska oljor – vad det än krävs för att behålla en romantisk, fräsch doft i hela ditt hem.

Planera belysningen därefter

Julfest inredning tips belysning

När det kommer till viktiga tips på julfesten kan belysning göra stor skillnad. Planera ljushistorier i förväg så att ingen lämnas i mörkret eller fångas i rampljuset.

Justera volymen

Julfest inredning tips musik

Ett annat viktigt alternativ för julfestdekorationstips är att skapa en festlig spellista full av låtar som kommer att inspirera och fängsla gäster. Se bara till att du har placerat högtalarna på de bästa ställena och arbeta med volymkontrollerna i förväg.

Ta med färska blommor

Julfest inredning tips blommor

Även om vi föreställer oss gäster som kommer med presenter av färska blommor, är de fortfarande viktiga när man överväger de bästa tipsen för att dekorera din julfest. Ta in stämningsfulla, konversationsstartande blommor för att lägga till en liten känsla av elegant drama till dina bordsbilder.

Klä ditt bord snabbt

Holiday party dekor tips dukning

När det kommer till kunniga tips på julfestpynt är det område som fångar flest ögon ofta där alla sitter och äter tillsammans. Oavsett om du planerar en formell middag eller en bufféportion, dekorera bordsskivor med värdefulla dekorativa tillägg för ett unikt och minnesvärt uttalande.

Lägg till en unik finish

Julfestinredning tipsar unika detaljer

Även om rena ersättningsfinisher alltid är inspirerande, överväg att dekorera med fläckar här och där för ett rikt utseende som kommer att göra evenemanget mer synligt och få dem att prata.

Förbered dig på det värsta

För att inte skrämma dig och inte att du ska förvänta dig det värsta, förbered ditt hem för små katastrofer för att ta bort rädslan för eventuella olyckor. Spill och fläckar kommer att förekomma. Skapa därför ett nödstädpaket och vet var du har förvarat tillbehör för snabb åtkomst.

Bilder via Pinterest

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *