Höstens sovrumsidéer

Höstens sovrumsidéer

Höstens sovrumsidéer

När det gäller att få ut det mesta av höstens sovrumsidéer, lönar det sig ibland att vara uppmärksam på de som vet, eftersom de förstår de bästa och mest prisvärda sätten att göra en snabb rumsrenovering. Och eftersom ditt sovrum ska vara en oas av vila och avkoppling, vände vi oss till våra dekoratörer för viktiga tips som hjälper dig att enkelt skapa ett mysigt och inbjudande sovrum.

Lägg till tyngre gardiner

Hösten sovrum idéer gardiner

För att hålla ditt sovrum varmt och mysigt samtidigt som du undviker att få dina fönster förslutna varje år, byt ut lättare gardiner mot tyngre, dubbelsidiga gardiner som fungerar dubbelt eftersom de ger en kraftfull, elegant känsla av dramatik som utspelar sig väl värt investeringen. så länge de är minimala i stilen och välgjorda.

Mer stämningsfull belysning

Hösten sovrum idéer belysning

Även om du vill få in så mycket naturligt ljus som möjligt under årets mörkare dagar, uppgradera din sovrumsbelysning för att ge den en mer romantisk och lugnande ton på natten med belysning som är mer gyllene och dramatisk än möjligt för att skapa en mysig atmosfär skapar utrymme för vila.

Ta in dramat

Höstens sovrumsidéer sängkläder

När det kommer till viktiga höstens sovrumsidéer kan även de enklaste och mest subtila sovrummen använda ett element av grubblande, lockande glamour.

Ta in några dramatiska, uttalande delar för att göra ditt sovrum ännu mer minnesvärt och unikt. Kom ihåg att balans alltid är nyckeln, som i rummet som visas ovan där ingenting tävlar med varandra om en harmonisk känsla.

blanda texturer

Hösten sovrum idéer textilier

En av höstens bästa och billigaste sovrumsidéer för att uppgradera ditt rum är att ta in en blandning av sida vid sida texturer för dina sängkläder.

Från äkta päls eller fuskpäls till lager av texturerade sängkläder, detta är ett bra sätt att göra ditt sovrum rikare och mer inbjudande med små kostnader eller arbete.

En plysch matta

Höstens sovrumsidéer mattor

För att skydda dina fötter från morgonkylan, ta med en tyngre matta, helst i mörkare toner, för att skapa stämningen för ditt sovrum eller egentligen vilket rum som helst i ditt hem när du funderar på höstinredningsidéer.

Stäng av Art & Objects

Hösten sovrum idéer konst

Som med vilket utrymme som helst kräver höstens sovrumsidéer en snabb ombyggnad av rummet, och dekorativa tillbehör och konstverk är alltid de billigaste och enklaste sätten att vitalisera ett utrymme.

Växla saker från rum till rum och experimentera med placering för att fräscha upp dina favoritelement.

Uppdatera sätet

Hösten sovrum idéer sittplatser

Medan sittplatser i läder och päls låter hårt på fuktiga sommardagar, uppdatera ditt sovrum för de kallare årstiderna med täckta sittplatser som erbjuder en varm och lugnande atmosfär samtidigt som den ger den perfekta bakgrunden för en mysig läshörna att koppla av i.

Och även om vi inte kräver helt nya sittplatser när temperaturen sjunker, överväg ytterligare överdrag och överdrag för enkla höstuppdateringar som inte är permanenta.

Ändra mönster och tryck

Hösten sovrum idéer färger

Eftersom botaniska tryck och pasteller inte omedelbart framkallar höstens sovrumsidéer, gör vad du kan för att ändra tonen i rummet med rikare färger, säsongsbetonade tryck och extramaterial så att du inte behöver ändra allt varje säsong.

Detta kan göras i små doser via fusk eller äkta päls och kuddar, en djupt skuggad accentvägg och tidlöst tilltalande accessoarer. Som med vilket utrymme som helst, är nyckeln att skapa gemensamma drag mellan element så att de inte visas som slumpmässiga eller hastigt tillagda tillägg.

Bekväm färgpalett

Hösten sovrum idéer färger

Även om det visuellt vita överklagandet av utrymmet ovan kanske inte omedelbart förmedlar höstens sovrumsidéer, finns det något att säga för den avundsvärda mysigheten som utrymmet framkallar med sin strama färgpalett och minimala möbler, eftersom enkelhet ibland är nyckeln.

Ta en signal från rummet och håll dig till en färgpalett med högst tre nyanser för att hålla ögat fokuserat och utvilat, snarare än att ha för många olika element som omedelbart förvirrar ögat om var det ska vara.

Bilder via Pinterest

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *