Hur du förvandlar ditt rum

Hur du förvandlar ditt rum

Förvandla ditt utrymme och flytta dina speglar

Vi har alla hört frasen ”There’s no time like the present”, ett ordspråk som gjorts känt av ordspråksförfattaren John Trusler, och vi tror att det är sant när man överväger om de ska renovera utrymmet där eller inte. När du tänker på det, varför inte agera utifrån dina instinkter?

Att göra om ditt hem kan hjälpa dig att hålla ordning, återintegrera inredningen du glömt, och har till och med visat sig ha en inverkan på ditt allmänna välbefinnande. En del av er kanske redan tänker: ”Tja, det är lättare sagt än gjort.” Och naturligtvis kan du inte designa om eller måla om hela ditt hem direkt. När det gäller att göra om till och med ett rum i ditt hem, finns det många begränsningar som budget, plats och storlek som begränsar ditt hems förbättringsmöjligheter. För de som söker omedelbar inredning måste du anlita inredningsarkitekterna på Décor Aid för att skapa en lista med designtips som helt förvandlar ditt rum på 3 timmar.

Oväntad konstplacering

Oväntad konstplacering för att förvandla ditt rum

”Jag tycker att konst är subjektivt. Därför bör även placeringen göras. När man designar en På en plats där vi placerar ut konstverk försöker jag nästan alltid introducera nya för mina kunder sätt att hänga sina konstverk”Alex-Decor Aids Decorator.

Det finns traditionella regler för att placera konst, så alla konstverk bör vara 6 till 8 tum ovanför områdets möbler. Men precis som konst kan inredning vara helt subjektiv. Därför kan ett hem med oväntad konstplacering fortfarande vara en väsentlig del av en utmärkt inredning. Istället för att bryta ut ditt praktiska utjämningsverktyg, överväg att gå utöver normen och luta en enda bit eller grupp av målningar mot en vägg i rummet du stylar.

Du kan till och med prova att luta dem på din kappa. Sådan konstplacering kommer att lägga till djup och mystik till alla rum. Ha kul med detta tillvägagångssätt genom att prova olika arrangemang. Byt bitar i olika formationer tills de känns helt rätt. Designtipset tar inte mer än tre timmar att slutföra om du inte äger massiva konstverk.

hänga mattan

hänga en matta på väggen för att hitta en ny kontaktpunkt

Varför hänga en matta på väggen? Det finns för många goda skäl att lista dem alla. Kanske har du ont om utrymme eller vill skapa ett nytt utseende för ditt hem som inte tar mycket tid eller besvär.

“Accentmattor är utmärkta fokuspunkter när de hängs på en vägg snarare än placerade på golvet i traditionell mening. De flesta kunder blir förvånade när de ser hur väl det kan komplettera ett rumMaria T. von Dekorhjälp.

Mattor finns i olika färger, storlekar och texturer. Perfekta för att bryta upp en annars platt vägg, dessa alltför texturerade mattor gör ett fantastiskt designuttryck. Mattor i färger som rött och orange kan vara subtila bakgrunder som lägger till färger till en del av ditt hem, men som också ger värme. Medan mattor i kallare färger som blått, grönt eller lila kan skapa en lugnande och lugnande atmosfär.

Bild via: Nazmiyal

Gör något nytt av något gammalt

förvandla något gammalt till något nytt

Blir du sugen på att göra dig av med alla dina gamla möbler, stanna upp och fundera över hur du kan göra återanvända föremål. Vilket leder oss till ett praktiskt DIY-tips, som är att återanvända, återvinna och återanvända. Kolla in allt passivt utrymme i ditt hus som vindar, garderober och källare eftersom du aldrig vet när du hittar mormors antika byrå som du kan förvandla till en snygg bänk. Denna dekorationsidé hjälper till att återställa funktionaliteten till den bortglömda biten samtidigt som den skapar en känsla av förnyelse som kommer att återspeglas i hela ditt utrymme och det finns ingen anledning att bryta banken eller oroa sig för en budget.

”En gång hade jag en kund som inte ville skiljas från någon av sina äldre möbler. Istället för att köpa all ny inredning kunde vi arbeta tillsammans och hitta nya sätt för dem att använda sina gamla föremål med nya funktioner. ” Ali S.

Flytta dina möbler

Flytta dina möbler för en ny inspelning

Precis som när du återanvänder äldre dekorationer, är ett annat användbart inredningstips att placera bitarna naturligt i ditt hem. Det kan vara så enkelt som att byta ut de två fåtöljerna i ditt arbetsrum mot kärleksstolen i ditt familjerum. När du funderar på att flytta möbler, fråga dig alltid om det finns en plats som skulle dra mer nytta av den aktuella biten än dess nuvarande plats.

”Jag har genom erfarenhet lärt mig att vissa kunder är skeptiska till hur stor skillnad att flytta möbler kan göra. Men när de såg hur snygg deras matta i vardagsrummet såg ut i deras nymålade gästrum, blev kunderna glada över att de litade på min instinkt att flytta i stället för att köpa alla nya speglar. ” Decor Aids inredningsarkitekt, Meg L.

Flytten är utmärkt eftersom den hjälper till att använda de delar du redan har istället för att spendera pengar på nya möbler som kommer att fylla samma funktion bara med ett annat utseende.

Lägg till nya textilier

Lägg till nya textilier för att leka med kontraster

Om du känner att det är dags att ge ditt hem ett fräscht nytt utseende men inte vet hur mycket tid och resurser du kan ägna åt projektet, överväg att införliva nya textilier i din rumsomvandling.

”Jag arbetade en gång med ett par som ville att alla deras rum skulle matcha var och en av de fyra säsongerna. Så jag köpte ädelstensfärgade accentkuddar, texturerade mattor och mysiga filtar. Dessa nya texturer och nyanser tillförde färgklickar och bidrog till att ge kunden personlighet och djup. ” Mary T.

Nya textilier är bra för utrymmen med neutrala färgpaletter, eller alla utrymmen som behöver struktur och mönster såväl som färg. Textilier som plädar, mattor och filtar är prisvärda sätt att förvandla alla rum i ditt hem. Att lägga till nya textilier är ett tips som inredningsarkitekter använder när de arbetar med projekt med snäva tidsbegränsningar. Att lägga till nya textilier är lätt en uppgift som kan ta ditt utrymme från att vara tråkigt och endimensionellt till ett fullt av personlighet, färg och chic stil.

Placera om dina speglar

Placera om dina speglar för en känsla av djup

Som med en oväntad placering av konst, vad de flesta inte inser är att de flesta speglar borde lutas mot en vägg snarare än att hängas i traditionell mening.

”Jag älskar att leka med speglar när jag inreder en kunds hus. Jag berättar alltid Mina kunder ser speglar som dekorativa fönster som fångar ljus och ger mening från djupet till ett utrymme” David G.

Att flytta om speglarna i ditt hem är en annan designidé för att förvandla ditt utrymme som du kan slutföra på några timmar. Om du leker med speglarnas positioner i ditt hem kommer det reflekterade ljuset och känslan av djup att variera beroende på avståndet från dörrar och fönster. En annan snabb och enkel designidé att tänka på när du flyttar om din spegel är att följa reglerna för feng shui. Denna österländska filosofi hjälper dig att balansera energin i ditt hem genom att följa vissa regler för inredningsplacering. Oavsett vilka placeringsregler du följer kommer ditt utrymme att få en känsla av nytt på bara tre timmar.

Check Also

Moderna ljusmakare

Om det finns en enda inredning som omedelbart kan förändra utseendet på ett rum, är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *