Hur man blandar inredningsstilar

Hur man blandar inredningsstilar

hur man blandar inredningsstilar

Eftersom det är tråkigt, oinspirerande och svårt att börja med att hålla sig till en specifik stil, letar vi efter enkla sätt att kombinera de inredningsstilar som våra dekoratörer valt för att skapa en unik och inbjudande skiktad look i alla utrymmen.

Från modern minimalism i kombination med det traditionella till en eklektisk sammanställning av stilar som binder ihop nästan varje designstil, här är smarta sätt att bemästra konsten att blanda och skapa ett hem som är unikt för dig, utan krångel som finns en risk.

golv

Mixa inredningsstilar Guide

Ungefär som vita väggar hjälper en neutral grund säkerligen att knyta ihop allt för en harmonisk känsla. Om du vill blanda och matcha inredningsstilar med självförtroende, börja med en solid benvit matta som hjälper dig att bygga en bro.

Enkla neutrala golv hjälper till att knyta ihop allt samtidigt som de håller koll på de olika elementen i ett rum.

Detaljer gör skillnaden

blanda inredningsstilar detaljer

Blanda inredningsstilar, även i små doser, genom att skapa en mästerlig blandning av fynd som fungerar tillsammans i olika skalor. Det kan vara lika lätt att missa som ett klassiskt nyckelmotiv, liknande ytbehandlingar som skiljer sig från de traditionella och mönster som är både fantastiska och välbekanta.

På så sätt undviker du en slumpmässig och rörig look samtidigt som du utvecklar en känsla av lek från rum till rum.

flytta bort

blanda inredningsstilar

Genom att blanda tonala färger, en kortfattad färgpalett och inte mer än tre designstilar per rum kan du enkelt blanda inredningsstilar.

Lägg märke till hur utrymmet som visas ovan lyckas göra just det, tack vare en serie små möbler som håller känslan lätt men ändå full av visuellt intresse.

Gör stora gester

smarta sätt att blanda inredningsstilar

Även om mindre möbler är ett smart sätt att blanda och matcha inredningsstilar, bryt upp ett utrymme med minst en konversation som är vacker och spännande.

Det kan vara en stor skulptur, en överdimensionerad exotisk växt eller arkitektoniska element som de smala kolonnerna som visas ovan.

En kortfattad palett

blanda inredningsstilar färgpalett

Återigen, följ regeln om tre och skapa ett utrymme i lager kopplat till en trefärgad färgpalett för den ultimata inredningsstilen.

Och även om en sammanställning av tre helt olika nyanser låter spännande, föreslår våra inredningsarkitekter att arbeta tonalt, arbeta med nyanser sida vid sida på en färgkarta för att göra processen enklare men lika givande.

Lägg till klassiska element

klassisk mix av inredningsstilar

Eftersom allt i ett rum inte behöver se helt nytt eller från samma period, blanda ihop inredningsstilar genom att ta in vackra fynd som är både antika och nya.

Det kan vara en Art Deco-konsol i kombination med ett modernt snitt, eller bordsbilder som väcks till liv med en varierad blandning av antika marknadsfynd.

Omfamna det traditionella

Guide för stilar för inredning

Som vi har sagt tidigare, planera för skiktning när du försöker blanda och matcha inredningsstilar genom att kamma gammalt och nytt, eftersom varje rum bör ha minst två andra traditionella möbler för att behålla utseendet samtidigt som det förblir övertygande.

Bilder via Pinterest

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *