Hur man tar in konst i huset

Hur man tar in konst i huset

Svart och vit bildram för gallerivägg

Ingen vill att deras hem ska kännas som ett museum, men några inramade konstverk kan ge tomma väggar lite stil. Oavsett om du lägger till en konversation, visar ett personligt uttalande eller letar efter en möjlighet att visa upp den konsthistoriska lektionen du tog på college, är att ta in konst i ditt hem ett säkert sätt att lägga till en smakfull touch av kreativitet till låna.

Bild via HGTV

ska ramas in

svart ram modern vägg

Använd aldrig häftstift eller nålar för att visa din växande samling. Ramar gör att professionell och amatörkonst ser bättre ut i ditt hem. Om du har små barn, rama in några av deras mästerverk och se om dina gäster kan se skillnaden mellan deras konst och ett proffs.

Bild via Houzz

Bli organiserad

vit rutnät bildram

Ordna dina ramar i ett symmetriskt rutnät eller en rad för att markera ditt favorittryck eller fotoserie.

Bild via ram 4 design

Från webben

Gallerivägg vit modern

Eller, för en bohemisk look, skapa en gallerivägg med eklektiska bilder och ramar. Börja med en eller två större bitar i mitten av din vägg och fyll i de omgivande utrymmena med mindre bilder. Att bara använda svarta eller vita ramar säkerställer att denna slumpmässiga look inte går ur hand.

Bild via HGTV

Museikvalitetsbitar

Tryckprocessen minimal konst affisch

Om din budget inte riktigt får dig på Christie’s eller Sotheby’s, finns det fortfarande en mängd olika onlinealternativ för blivande artister, för mycket mindre än det kostar att köpa en av dessa ballonghundskulpturer. Kolla in Print Process för minimalistiska återgivningar av dina favoritkonsertaffischer, eller besök Saatchi Art online för originaltryck och målningar.

Bild om utskriftsprocessen

Konst på oväntade platser

Konstbildram för trappor

Bortsett från den uppenbara placeringen av konst ovanför din soffa eller säng i vardagsrummet, kan en väl vald konst i trapphus och entréer tillföra en viss konstnärlig briljans till annars trubbiga skrymslen och vrår.

Bild via Hemdesign & Inredning

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *