Hur man uppdaterar sovrum

Hur man uppdaterar sovrum

Batteri-Park

Det finns ingen plats i huset där du spenderar mer tid än i ditt sovrum. Även om du inte är vaken medan du är där, är det bästa sättet att börja morgonen att vakna upp till ett väldesignat sovrum. Och att bara försköna ditt utrymme betyder inte att du måste göra en fullständig makeover. Med bara några enkla justeringar kan du dramatiskt ändra utseendet på ditt sovrum. Om du vill vakna upp i dina drömmars rum, följ vår guide till en snabb makeover i sovrummet.

symmetri

symmetriska Bettstyling

När du fräschar upp ditt sovrum, försök att skapa en ordnad layout innan du lägger till några accenter. Om du vill att ditt sovrum ska kännas lite mer organiserat och lugnt, överväg att lägga till några symmetriska element. I denna Four Seasons San Francisco lyxlägenhet, vi installerade matchande sängkonsoler och prydde sedan varje konsol med en matchande lampskärm.

konst

hur man hänger konst i sovrummet

Om du försöker ge ditt sovrum en snabb uppfräschning, överväg att vara kreativ med väggdekorationer. Om väggytan ovanför din säng är naken, överväg att lägga till några konstverk för att matcha de befintliga färgerna i ditt sovrum. I den här lägenhetsrenoveringen på Upper East Side hängde vi ett monokromatiskt tryck över sängen för ett dämpat komplement till detta neutrala sovrum.

En plysch sänggavel

Plysch tuftad sänggavel

Vi är alla för produktivitet. Men vem vill inte spendera dagen i sängen under vintermånaderna? Och när det är snöstorm ute vill du ha en så bekväm säng som möjligt. Om du inte vill tillbringa dagen i sängen då och då, gör en plysch sänggavel att sitta i sängen exponentiellt bekvämare. Vi installerade denna tuftade sänggavel från RH Modern i denna lyxiga lägenhet i Upper East Side för en bekväm men lyxig touch.

Dekorera med en neutral palett

Dekorera med en neutral palett

Vi älskar att införliva ljusa färger i ditt hem. Men i sovrummet är det bäst att hålla sig till en grå neutral palett. Om du vill ge ditt sovrum en lugn förfriskning, överväg att byta ut alla ljusa färger mot grå, dämpade delar. För lite inspiration, kolla in vår snygga omdesign av denna TriBeCa investeringsfastighet.

Ny sängram

himmelssängsram

Din säng är mittpunkten i ditt sovrum. Så om du snabbt vill fräscha upp ditt sovrum bör du satsa på en ny sängram. I detta Battery Park City Home köpte vi en himmelsram i borstad metall som skapar en dramatisk kontrast och accentuerar lägenhetens höga tak.

Plysch nya sängkläder

Påslakan kudde plysch

Skaffa ett andra täcke. Gör det till ett dussin kuddar för bagare. Ett av de mest tillfredsställande sätten att ge ditt sovrum en snabb uppfräschning är att köpa fler sängar. Oavsett om du börjar nytt eller lägger till det du redan har, lägg till bekvämlighet. Vi älskar mängden kuddar och mjukt täcke som stilar huvudsovrummet i denna New Canaan makeover.

Gör ditt sovrum mörkare

mörkt dystert sovrum hästfoto

Om det finns ett rum i huset som du vill mörka så är det sovrummet. En dystrare atmosfär är det perfekta sättet att avsluta dagen och kan hjälpa dig att sova bättre. I sovrummet i denna SoHo-duplex installerade vi grå tapeter och ett monokromatiskt tryck för att skapa en dämpad atmosfär.

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *