Idéer för badrumsbänkskivor

Idéer för badrumsbänkskivor

Så många idéer och material för badrumsbänkskivor erbjuder olika fördelar. Och negativa förstås. Du måste hitta den bästa för ditt badrum, eller hur? Så du är här nu för att du behöver de detaljer som vi har om det bästa av olika bänkskivor för ditt badrum.

Idéer för badrumsbänkskivor

1. Badrumsbänkskiva i laminat

15 idéer för badrumsbänkskivor 2020 (och deras fördelar) 1
Dessa: cdn.trendir.com

Laminatbänkskiva är kostnadseffektiv, perfekt för den budgetmedvetna kunden. Laminatbänkskivor finns även i olika mönster och färger. Om du vill göra DIY din badrumsbänkskiva är en prefabricerad bänkskiva det bästa alternativet.

2. Porslin eller keramiska badrumsplattor

15 idéer för badrumsbänkskivor 2020 (och deras fördelar) 2
Dessa: newviewgranite.com

Glasplattor rekommenderas även för den som gillar att göra allt själv. Jämfört med andra premium badrumsbänkskivor är keramiska bänkskivor relativt billiga. Porslinsbänkskivor i badrummet finns också i hundratals designalternativ.

3. Badrumsbänkskiva med solid yta

15 idéer för badrumsbänkskivor 2020 (och deras fördelar) 3
Dessa: hgtvhome.sndimg.com

Denna består av en blandning av polyester- och akrylpartiklar, alla sammanbundna med hartser. Att underhålla denna bänkskiva är mycket enkelt. Det är också enkelt att reparera skadade bänkskivor med hårda ytor med enkel slipning. Mönstret och färgen på denna bänkskiva är verkligen konsekvent så att du inte hittar några problem med att matcha bitarna.

4. Bänkskiva för badrum i täljsten

15 idéer för badrumsbänkskivor 2020 (och deras fördelar) 4
Dessa: sloak.info

Bänkskivor i täljsten finns vanligtvis i grått eller vitt. Om du letar efter sten som inte är porös är detta något för dig. Du kan underhålla denna typ av badrumsbänkskiva mycket enkelt, mycket enklare än att underhålla bänkskivor i marmor och granit.

5. Badrumsbänkskiva i skiffer

15 idéer för badrumsbänkskivor 2020 (och deras plus) 5
Dessa: sloak.info

Jämfört med bänkskivor i marmor och granit är bänkskivan för badskiffer mindre porös vilket betyder att den motstår fläckar. Till skillnad från täljsten kommer bänkskivan i skiffer i grönt, svart och grått. Den här är till och med billigare än bänkskivan för badrummet i täljsten.

6. Travertin badrumsbänkskiva eller kalksten

15 idéer för badrumsbänkskivor 2020 (och deras plus) 6
Dessa: newviewgranite.com

Både travertin- och kalkstensplattor kräver upprepad och noggrann tätning. De flesta bänkskivor av kalksten och travertin idag är gjorda av kakel. Plattversion finns tillgänglig men priset kan vara högre.

7. Idéer för bänkskivor i granit

15 idéer för badrumsbänkskivor 2020 (och deras fördelar) 7
Dessa: cdn.trendir.com

Granit är det mest populära materialet för att göra badrumsbänkskivor. Det betyder dock inte att alla granitytor ser likadana ut. Granitplattan har idag olika utföranden, mönster och färger. Välj en som passar din badrumsstil bäst.

8. Badrumsbänkskiva i marmor

15 idéer för badrumsbänkskivor 2020 (och deras plus) 8
Dessa: newviewgranite.com

Detta är det dyraste valet av badrumsbänkskiva. Mångfalden av mönster och färger är oändlig. Marmormaterialet i sig är mjukt och poröst, så se till att försegla det varje år för att hålla det snyggt i ditt badrum. Detta är den enda stenen som kommer att ge dig elegans.

9. Betongbänkskiva

15 idéer för badrumsbänkskivor 2020 (och deras fördelar) 9
Dessa: sloak.info

Det finns inget som en betongplatta när det kommer till ett mycket starkt och hållbart material. Detta bänkskivamaterial är för närvarande trendigt och kommer att ge ditt badrum ett uppdaterat utseende. Är du redo att skaffa en till ditt moderna badrum?

10. Badrumsbänkskiva i krossat glas

15 idéer för badrumsbänkskivor 2020 (och deras fördelar) 10
Dessa: newviewgranite.com

Namnet berättade för oss att denna badrumsbänkskiva är gjord av krossat glas, som blir mer och mer känt idag. Det speciella med denna bänkskiva är att ingen bänkskiva i krossat glas ser likadan ut. Det finns traditionella och moderna bänkskivor av krossat glas.

11. Quarts badrumsbänkskiva

15 idéer för badrumsbänkskivor 2020 (och deras fördelar) 11
Dessa: cdn.trendir.com

Denna består av konststen innehållande 90 % mald liter i kombination med annat stenmaterial. De blandas sedan med pigment och hartser. Många stilar och färger tillgängliga. Denna bänkskiva är också mindre skör men starkare än naturstenarna.

12. Badrumsbänkskiva i trä för badrum i vintagestil

15 idéer för badrumsbänkskivor 2020 (och deras fördelar) 12
Dessa: hgtvhome.sndimg.com

Antika badrumsmöbler och vintage badrumsmöbler ser obefläckade ut med bänkskivor i trä. Dagens bänkskiva i trä är designad för att stå emot stänk samtidigt som den ger ett stilfullt uttryck. Skaffa den här för att perfekta ditt rustika badrum.

13. Bänkskiva i glas för lyxiga moderna badrum

15 idéer för badrumsbänkskivor 2020 (och deras fördelar) 13
Dessa: newviewgranite.com

Små badrum blir fantastiska med denna bänkskiva. Bänkskiva av glas förstärker ljuset och utökar sedan den rumsliga uppfattningen. Modernt och modernt badrum är det bästa hemmet för denna badrumsbänkskiva.

14. Terrazzo bänkskiva för ett modernt badrum från mitten av århundradet

15 idéer för badrumsbänkskivor 2020 (och deras plus) 14
Dessa: sloak.info

Den ljusa bänkskivan i terrazzo med mörkt betsmönster är ett exceptionellt val för badrum med modern inredning från mitten av århundradet. Bänkskivans mörka mönster kompletterar badrumsskåpen i trä. Då kommer den ljusa färgen på bänkskivan i terrazzo att blanda den vita väggen perfekt. Din badrumsbänkskiva är inte bara funktionell utan också konstnärlig.

15. Bänkskiva i rostfritt stål för industribadrum

15 idéer för badrumsbänkskivor 2020 (och deras fördelar) 15
Dessa: hgtvhome.sndimg.com

Bästa vännen för industribadrum är bänkskivor av rostfritt stål. Denna bänkskiva är resistent mot många saker och är extremt hållbar. Utseendet på denna bänkskiva är också elegant. Det kan också få ditt badrum att kännas större då detta material reflekterar olika ytor i ditt badrum och sedan skapar illusioner som får rummet att se ljusare ut.

Varje bad ovan har sina egna för- och nackdelar. Vilka av dessa idéer skulle du vilja använda i ditt eget badrum?

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *