Idéer för bänkskiva för utomhuskök

Idéer för bänkskiva för utomhuskök

UTEKÖK Bänkskiva IDEEN – Idéer för bänkskivor för inomhus- eller utomhuskök delar liknande idéer. Materialtillgänglighet, budgetintervall och personliga preferenser ger rimliga proportioner för val av bänkskiva.

Du kan välja en prisvärd och enkel bänkskivadesign som passar alla uteköksmaterial. Omvänt kan du välja lyxiga bänkskivor som ligger inom din budgetfördelning. Läs mer om valen nedan.

Lysande uteköksbänkskiva

Lysande uteköksbänkskiva
Dessa: davidryfe.com

Keramik eller marmor erbjuder dig många bänkskivor som skapar olika effekter för hela uteköket. Detta exempel visar en glödande ton från detta utekök med den keramiska färgen och designen.

Bänkskivan har samma keramiska färg och stil som det lilla skrivbordet som fungerar som köksbordet. Bänkskivan har en liknande färg som köksbänken, men en annan materialkategori.

Bänkskivan ser inte särskilt bra ut tack vare den krämiga keramiken. Man ser att bänkskivan känns varm och naturlig.

Bänkskiva i trä utomhus

Bänkskiva i trä utomhus
Dessa: homebnc.com

Träskivor kan användas som bänkskiva till ditt utekök. Detta exempel antyder också att träplankorna kan arrangeras för att likna en kaffebars. Varje träskiva ser smal och stark ut.

En annan idé från detta exempel visar att träplankorna har olika färger. Detta visar olika kategorier; Vissa ser unga ut medan andra verkar åldrade. Hela bänkskivan spelar olika roller, från serveringsmenyer till att placera matingredienser.

Du kan hjälpa till att minska avfallet genom att återanvända använda träplankor för detta förslag.

Modest utomhus bänkskiva

Modest utomhus bänkskiva
Dessa: benimmulku.com

Vår tredje rekommendation är för trämaterial som visas i den andra idén. Den här gången ser du en mycket enklare bänkskiva till detta utekök. Tjocka träskivor används som bänkskiva.

Bänkskivan räcker för att hålla kokkärl i rostfritt stål med vatten och matlagningsredskap. Bänkskivan fungerar mer som en matlagningsplats. Naturligtvis kan du lägga matingredienser bredvid matlagningsutrustningen. Det kan göra rättvisa åt din huvudsakliga sysselsättning.

På andra sidan av bänkskivan ser du andra träplankor som fungerar som diskho. Båda bänkskivorna är eleganta, med en lagom gångväg mellan de två.

Dubbel bänkskiva utomhus

Dubbel bänkskiva utomhus
Dessa: outdoor.youthsparkchallenge.com

I likhet med den tredje idén använder vår nästa rekommendation träplankor som bänkmaterial. Detta förslag visar också på ett bra alternativ om du väljer dubbla träbord som utekök.

Placera de två borden bredvid varandra. Du kan hålla köksredskap, livsmedelsingredienser, diskho och hylla för rena diskar. Bänkskivan ser väldigt enkel och naturlig ut. Träskivorna skapar en varm och miljövänlig atmosfär.

Designen passar ett litet kök som kan fungera för många roller som nämnts ovan.

Enkel utomhusbänkskiva

Enkel utomhusbänkskiva
Dessa: YouTube.com

De rostfria skivorna som visas på den här bilden kombineras väl med träskivor som stödjer detta kök. De rostfria plankorna fungerar alltså som en enkel och lätt bänkskiva som står i kontrast till träplankorna som ger naturliga och miljövänliga toner.

Bänkskivan i detta kök bildar en U-formation som kan rymma många föremål och fylla olika roller. Detta stora utrymme tillåter bänkskivan, som är uppdelad i tre delar. Bänkskivan rymmer diskbänken, köksredskap och blommor.

Blommorna som saknas på denna bild kan representera bänkskivan som ett köksbord för att välkomna gäster.

Vanlig utomhusbänkskiva

Vanlig utomhusbänkskiva
Dessa: soflokitchenremodeling.com

Keramik eller kakel kan fungera som bänkskiva för ditt utekök. Ta den vanliga keramik- eller kakelstilen som visas på den här bilden. Var och en av brickorna upptar rutor som liknar vad vi ser i traditionella hus.

Bänkskivan ser lite mörk ut, vilket senare får den livfulla tonen av superliten keramik som blir bänkskivans backsplash. Bänkskivan rymmer diskhon och burkar med kryddor. Du kan lägga till fler objekt efter behov.

Bänkskivan tar coola kurvor med backsplash och böjda skrivbord som kan placera färdiga menyer för familj eller vänner.

Spegelbänkskiva för utekök

Spegelbänkskiva för utekök
Vad: Pinterest

Denna köksbänk erbjuder ett spännande urval som sätter den i ett liknande läge, med krämig och brunaktig sten och keramik som huvudmaterial. Denna bänkskiva behåller tonerna och är reflekterande och glansig.

Effekten kommer från ett lämpligt keramiskt material och färg. Valet leder till en uppfriskande atmosfär på en måttlig nivå. Denna rekommendation är lämplig för dig som inte vill erbjuda en slående kontrast till kökets övergripande färg.

Med denna enkla idé ser hela uteköket inte alltför lätt ut.

Lugn utomhusbänkskiva

Lugn utomhusbänkskiva
Dessa: cileather.com

Detta åttonde tips visar att olika kakelfärger och -stilar kan resultera i slående olika toner. Den här köksbänken framhäver grått kakel som tar form på stora rutor. Bänkskivan är polerad och ren och ser ut att lysa när lamporna är på.

Bänkskivan matchar de rostfria köksredskapen och köksfläkten. Sammantaget går de överens med det krämiga backsplashet och kökets tillstånd. Bänkskivan erbjuder utrymme för dina matlagningsaktiviteter och matingredienser.

Bänkskivan låter dig förbereda menyer innan du tar dem till matsalen.

Lätt bänkskiva utomhus

Lätt bänkskiva utomhus
Dessa: DIYS.com

Välj brädor i rostfritt stål för en lätt bänkskiva utomhus. Bänkskivan passar väldigt bra ihop med trälådor som blir stativet för detta utekök. Båda ger ljus atmosfär.

Ett attraktivt inslag i denna rekommendation är skiktningen av hela köket, som överensstämmer med formen på varje rum. Bänkskivan har köksredskap, ett stort grönt ägg och färska växter.

Enkel bänkskiva för utekök

Enkel bänkskiva för utekök
Vad: Pinterest

Ett långt, enkelt träbord som den här bilden räcker till en bänkskiva för utomhuskök. Trots detta relativt lilla utrymme kan bänkskivan tillgodose ditt behov av matingredienser eller färska växter.

Denna bänkskiva använder träslag som verkar naturliga. Den lätta känslan som detta material avger gör att du kan flytta köket till ett annat område. Var försiktig när du använder köksredskap. Undvik de som ser tunga och skrymmande ut.

Vi hoppas att idéerna för utomhusbänkskivan kan inspirera dig att skapa en bänkskiva som passar dina personliga preferenser och budget. Skaffa en som kommer att göra ditt jobb på högsta nivå.

Check Also

Köksfönsteridéer

IDÉER FÖR KÖKSFÖNSTER – Ventilation är ett måste för din köksinställning. Ett köksfönster och köksdörr …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *