Idéer för bänkskivor för köksö

Idéer för bänkskivor för köksö

KÖKSÖ Idéer för bänkskiva – Bänkskiva är en oskiljaktig del av en köksö. Här gör vi aktiviteter som stödjer våra aktiviteter i köket, från att tvätta händerna innan man hackar grönsaker till att diska smutsig disk efter middagen.

En köksö inkluderar rika bänkskivor på marknaden. Du måste räkna ut budgeten innan du väljer vilken bänkskiva stil och material som passar dina behov. Vi bevisar det nedan 10 köksö-bänkskivor som vi hoppas kan inspirera dig.

Köksö träpanel

Köksö träpanel
Dessa: Paristriptips.com

Låt oss börja med denna enkla bänkskiva. Denna köksö är lätt att hitta och prisvärd. Den består av en träskiva som mer fungerar som förvaring och bord. Den här köksön har inte plats för ett handfat.

Trämaterialet ser inte så gediget ut för diskbänken, som vanligtvis är gjord av ett starkt metallmaterial. Du kan välja denna blygsamma bänkskiva om du har tillräckligt med diskhoar, som syns på baksidan av köksön.

Använd träbänkskivan för att förbereda livsmedelsingredienser, placera färska grönsaker efter shopping och mer.

Köksö antik bänkskiva

Köksö antik bänkskiva
Vad: Pinterest

Vi ger dig ytterligare ett prov på en bänkskiva i trä. Den här gången kan du välja en antik träskiva som ser klassisk ut och sedan blir en dekoration i detta moderna kök. Denna bänkskiva liknar ett vintageskåp.

Denna bänkskiva låter dig förbereda matingredienser innan du lagar mat. Ställ ner en bricka med en kopp svart kaffe innan du bär den in i matsalen eller vardagsrummet. Efter shopping, lägg matvaror på disken innan du tvättar dem.

Om ingen av dessa saker behövs, lägg bara färska blommor eller växter för förfriskning.

Köksö Ren bänkskiva

Köksö Ren bänkskiva
Dessa: Architecturaldigest.com

På en sådan kustnära köksö lämnas antingen blått eller vitt för en kraftfull förstärkare. I detta exempel väljs ett rent bord som bänkskiva. De ser solida ut och du kan använda den här bänkskivan för att skära kryddor, frukter, grönsaker och bönor.

Bjud in dina små barn eller make/maka att hjälpa dig med detta. När du förbereder alla ingredienser till måltiden, prata lättsamt om vad som hände innan. Om du bor ensam, be då och då dina vänner att tillbringa helgerna på denna köksö.

Servera varm choklad här. Fantastiska slipsar blommar på denna köksö.

Köksö Elegant bänkskiva

Köksö Elegant bänkskiva
Dessa: Architectureartdesigns.com

Vissa material och färger kan indikera bänkskivans ton. Vi erbjuder dig en mörkgrå nyans som ser blå ut på avstånd. Bänkskivan använder enkelt, minimalistiskt material som ser mer ut som ett handfat. Valet av färger gör att bänkskivan ser elegant ut.

Denna bänkskiva lämnar mycket utrymme, så du kan använda den till många aktiviteter för att stödja aktiviteter i detta kök. Du kan kemtvätta disken direkt efter tvätt. Efter shopping kan du lägga i färska grönsaker och matvaror.

Du kan till och med samla smutsiga diskar, glas, koppar och skålar på denna bänkskiva innan du tvättar dem alla.

Kitchen Island Neutral Bänkskiva

Kitchen Island Neutral Bänkskiva
Vad: Pinterest

Vår femte är förmodligen ett av de mest populära exemplen av dem alla. Denna köksö liknar den fjärde rekommendationen. Köksön använder enkelt material som bänkskiva. Det finns bara ett handfat på den här köksön.

Till skillnad från den fjärde har denna bänkskiva ett neutralt utseende, med en ljusgrå ton och en mörkbrun ton som pelare eller stativ. Naturligtvis är den här bänkskivan ett bra ställe att tvätta smutsig disk och händer innan du börjar laga mat.

På denna bänkskiva kan du förbereda för matlagning, t.ex. BB Skär frukt, kryddor, grönsaker och bönor. Glöm inte att tvätta alla vid diskbänken.

Köksö Otrolig bänkskiva

Köksö Otrolig bänkskiva
Dessa: butlerreview.org

Vissa kök väljer högkvalitativ marmor eller natursten som bänkskivor för sina köksöar. Vissa går till och med djupare in i specifika bänkskivor och färger för att matcha kökets övergripande utseende.

Den här bilden visar det bästa exemplet på detta. Bänkskivan på denna köksö använder tjock, vit och brun marmor som bänkskiva. Detta matchar kökets övergripande utseende, som ser stilrent och glamoröst ut med en vit och brun känsla.

Du kan tvätta smutsig disk och händer på bänkskivan. Samla smutsiga tallrikar och frukt på bänkskivan så att du kan ta dem en efter en.

Köksö Komplett bänkskiva

Köksö Komplett bänkskiva
Dessa: sebringdesignbuild.com

Till skillnad från de tidigare förslagen fokuserar vi inte på materialet och atmosfären hos denna bänkskiva. Vi är intresserade av att beskriva bänkskivans funktion, som spelar olika roller i denna minimalistiska stil.

Bänkskivan är gjord av vit marmor som ser solid och ren ut. Att tvätta smutsiga diskar och händer före matlagning gör att du kan placera frukter som kan ätas av alla familjemedlemmar när som helst på dagen utom under fasta.

Dessutom är denna bänkskiva utrustad med många lådor där du kan förvara privata dokument, räkningar, nycklar och mycket mer. En sådan komplett!

Köksö krämbänkskiva

Köksö krämbänkskiva
Dessa: smartsrl.net

Här är ett annat exempel på en bänkskiva som stödjer ett vanligt kökstema. Den här bilden visar att hela köket ser klassiskt ut i kräm. Därför använder detta kök krämbänkskivor som en del av vintage- och krämköksön.

Du kan öva på denna rekommendation om du funderar på att ha en. Du kan lägga smutsig disk på bänkskivan och tvätta dem omedelbart. Du kan placera matingredienser före tillagning.

Du kan också sätta upp koppar kaffe, glas eller iste innan du serverar vänner som väntar i nästa rum.

Kitchen Island Top Glödande bänkskiva

Kitchen Island Top Glödande bänkskiva
Dessa: royalmiree.com

Den här köksön kommer att bli den mest glamorösa av dem alla. Denna köksö använder brunaktig marmor som lyser starkt speciellt när lamporna är tända. Denna eleganta och dyra bänkskiva passar kökets övergripande stilrena och eleganta utseende.

Bänkskivan fungerar mer som ett bord där matingredienser placeras. Du kan dra ut stolar så att dina vänner kan vänta på den här köksön medan du gör en kopp varmt te på bänkskivan.

Köksö mörk bänkskiva

Köksö mörk bänkskiva
Dessa: Decoist.com

Uppenbarligen inte i ett mörkt och dystert känslomässigt tillstånd. Vi kategoriserar vår slutliga rekommendation som en mörk bänkskiva genom att titta på marmormaterialet och utseendet. Bänkskivan använder brun till svart marmor som bokstavligen ser mörk ut.

Ändå lyser bänkskivan för att matcha kökets backsplash. Från att tillaga ingredienserna till matbordet kan du göra många köksaktiviteter med hela familjemedlemmar på köksön.

Check Also

Köksbord idéer

IDÉER FÖR KÖKSBORD – Ett köksbord skiljer sig från en köksbänk. Medan köksbänken rymmer all …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *