Idéer för belysning av diskbänk

Idéer för belysning av diskbänk

KÖKSTVÄTT BELYSNINGSIdéer Förutom bordsbelysning i köket väljer vissa köksägare att belysa diskbänkar. Detta avser belysning riktad mot ett handfat i ett kök. Belysningen hjälper dig att diska och annat på natten.

I den här artikeln hittar du 10 belysningsstilar för diskbänkar som matchar diskbänksenheter. Ta reda på varför belysningsdesigner för diskbänkar är unika för deras diskbänksenheter. Jag hoppas att du hittar en som inspirerar din planerade diskbänksbelysning.

Premium diskbänksbelysning

Premium diskbänksbelysning
Dessa: joomant.com

Vår första idé presenterar en minimalistisk köksö-stil som också ser ljus och graciös ut. En av de bidragande inslagen gäller belysning av diskbänkar. Detta kök tvekar inte att välja den ädla belysningsmodellen.

Belysningen består av de tre lamporna i de stora locken. Omslagen ser genomskinliga och tjocka ut. Valet av material hjälper till att sprida strålarna som genereras av diskbänksbelysningen.

När ljusströmbrytaren är på reflekteras belysningen på bänkskivan. Detta ger dig massor av strålar när du diskar smutsig disk eller grönsaker innan du lagar mat.

Genomarbetad diskbänksbelysning

Genomarbetad diskbänksbelysning
Dessa: eastlaw.us

Det finns inget bättre belysningskoncept för diskbänken än detta för detta lyxiga moderna kök. Belysningen består av två ljuskronor som stöds av den komplexa föreningen (se kristallin aspekt).

Det kristalllika ljuset faller direkt över diskbänken, vilket gör att belysningen ser slösaktig och dyr ut. Själva belysningen blir en dyr dekoration som tillför ett värde till köket. Diskbänken i sig ser avslappnad ut med det medelstora handfatet.

Du kan diska smutsig disk, grönsaker och kryddor i diskhon. Självklart kan du laga dina måltider vid bordet på köksön.

Glänsande diskbänksbelysning

Glänsande diskbänksbelysning
Dessa: sebringdesignbuild.com

Intressant att recensera detta kök, speciellt typen av diskbänksbelysning. Köket väljer en blank och antik belysningsmodell som hänger från taket i köket till ovanför diskbänken. Vi kallar det briljant på grund av ljudet från de två lamporna.

Den blanka tonen kommer från lampornas silvermaterial. Lampornas hållare bidrar också till den strålande stämningen. Vi applåderar lampskydden som ser väldigt platta ut. Belysningen reflekterar köksöns blankvita bänkskiva.

Inte konstigt att köksön har blommorna eftersom belysningen är konstnärlig.

Kristallliknande diskbänksbelysning

Kristallliknande diskbänksbelysning
Dessa: asdinteriors.com

Det här köket faller rakt över diskbänken och tar en dramatisk vändning för det grå köket. Köket väljer den hängande, kristallliknande belysningen till diskbänken. Belysningen matchar den vita bänkskivan.

De två skapar klara och ljusa toner som behövs för hela köket, inte bara diskbänken. Vi kan säga att den kristalllika belysningen gör att köket ser lite lyxigt ut.

Så satsa på kristallliknande belysning om du vill ha en ljusstil som ger mervärde.

Tydlig diskbänksbelysning

Tydlig diskbänksbelysning
Dessa: housebeautiful.com

Ett annat sätt att lägga till variation till ditt vita kök är att tända diskbänkar. Denna belysning väljer ett ljust och genomskinligt lock som använder en silverfärgad kort hållare. I köket hängs inte ett vitt lock till lampan som belysningsenhet.

Den lilla glödlampan finns i locket. Om glödlampan inte är på, kanske du inte kan se att glödlampan är inuti. När den är påslagen fördelas strålen som genereras av lampan på ett sådant sätt att strålen lyser mot spolenheten nedanför.

Vi älskar köksidén som använder några neutrala färger med undantag för det blå motivet backsplash.

Överdimensionerad glödlampa diskbänksbelysning

Överdimensionerad glödlampa diskbänksbelysning
Dessa: steinerparents.com

Denna långa köksö med handfat kräver tre överdimensionerade glödlampor. Var och en av glödlamporna hängs i taket i köket med den tunna konsolen. Belysningen skapar en ljus stråle som kompletterar den vita bänkskivan på köksön.

Belysningen reflekteras på bänkskivan efter påslagning. Diskbänken använder en stor diskbänk med tanke på den långa köksön. Diskbänken finns i mitten av köksön. Höger och vänster sida av diskbänken förblir tomma.

Du kan fylla det tomma utrymmet med rätter, frukt, grönsaker och mer.

Strålande diskbänksbelysning

Strålande diskbänksbelysning
Dessa: blankslatesd.com

Vi visar än en gång hur noggrant val av lampskyddet kan ha stor inverkan på det totala ljuset. Ta den här bilden som ett exempel. Vi tror att vi kommer att hitta små glödlampor som vi ofta ser i många butiker.

Det som får lökarna att se fantastiska ut är formen och färgen på locket. Färgen på locket matchar bänkskivan som ser glänsande ut i brunt. Vi älskar däckformen som kommer ut ur torget.

Den modifierade fyrkanten ser också graciös ut.

Cool diskbänksbelysning

Cool diskbänksbelysning
Dessa: decornamentation.com

Detta kök väljer tydlig belysning som faller över diskbänken. Medan köket använder vitt som temafärg, är belysningen för små glödlampor som sätts in i de genomskinliga locken.

Belysningen ger sken för tvättstället som använder det stora handfatet. Köket sitter i mitten av köksön och lämnar höger och vänster sida av diskbänken tomma. Det betyder att du kan placera en mängd olika föremål, från rätter till frukt, innan du skär dem.

Vacker diskbänksbelysning

Vacker diskbänksbelysning
Dessa: hgtv.com

Vi älskar diskbänksbelysningen, även om överdragen ser för mycket ut. Det skiktade omslagskonceptet får oss att le eftersom vi tror att belysningen i sig blir showstopparen. Belysningen använder vitt, detsamma gäller bänkskiva och tak.

Nedanför belysningen kan man se diskbänken med den dinglande kranen. Tvätta smutsig disk eller frukt innan du äter, dag som natt. Tänd lampan om du vill tvätta den på natten.

Vacker diskbänksbelysning

Vacker diskbänksbelysning
Dessa: homedit.com

Vår slutliga rekommendation ser fantastisk ut. Diskbänksbelysningen använder en stor lampa med det runda graciösa locket. Ljuskonceptet gör den till ytterligare en samlingspunkt vid sidan av keramiken på väggen.

Under belysningen finns diskbänken som ser stor ut. Nära diskbänken kan du se de genomskinliga glasen med blommor, frukter och brödskivor. Köksön fungerar även som showroom.

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *