Idéer för belysning av kök under skåp

Idéer för belysning av kök under skåp

KÖK UNDER SKÅP LJUSIDÉER – Oavsett om det är stort eller litet har köket under skåpbelysning många fördelar. Några av dem hjälper dig att hitta små föremål som av misstag lämnats i ett skåp eller köksbänkskiva.

Att tända ett kök under skåplampor sparar bara energi. Gör detta om du bara vill arbeta runt garderoben. Detta lilla steg är bättre än att tända alla lampor eller lampor i ditt kök.

Vi erbjuder dig därför 10 köksbelysningsmodeller för att visa att varje koncept kan bli något coolt.

Lysande kök under skåpbelysning

Lysande kök under skåpbelysning
Dessa: opensupplier.co.uk

Först och främst vill vi informera dig om att den här listan innehåller 10 belysningsstilar för kök under skåp som är resultatet av många aspekter. Vi granskar inte nödvändigtvis alla genom att känna att ljussättningen stimulerar vårt humör.

Vårt första exempel lockar oss på grund av effekten av belysningen. Fyra fyrkantiga lampor lyser upp detta rymliga och minimalistiska kök. De skapar strålar som lyser starkast i köket tack vare det lätt glänsande materialet.

Belysningen föreslår att vi kombinerar belysningskonceptet för köket under skåpet med kökets material för ljusbalkar.

CCTV-liknande kök under skåpbelysning

CCTV-liknande kök under skåpbelysning
Dessa: hgtv.com

Vi tänker på CCTV eller CCTV när vi tittar på detta kök under skåpbelysning. De tre runda lamporna har alla speciella kåpor som är anslutna till varandra via kabeln. Ljusomkopplaren sitter även under skåpet.

Köket under skåpbelysning står sida vid sida med de tre skåpen som blir garderoben till detta kök. Belysningen kan skapa strålar som lyser starkast mellan träskåpen och den bruna backsplashen.

Denna stråle lyser ännu starkare när köket är påslaget under skåpbelysning.

Droppar kök under skåpbelysning

Droppar kök under skåpbelysning
Dessa: tcpi.com

Vårt tredje kök under skåpbelysning ser väldigt stilrent och minimalistiskt ut. De ultratunna rektangulära skenorna är placerade under skåpet. Var och en av banorna innehåller små lampor för att producera strålar.

Detta leder till att vi hänvisar till belysningsstilen som droppkök under skåpbelysning. Vi ser att var och en av lamporna producerar små strålar. I kombination ser skåpet naturligt ljust ut. Belysningen passar köket så bra att en minimalistisk stil appliceras.

Belysning gör köket enkelt och användbart.

Långt kök under skåpbelysning

Långt kök under skåpbelysning
Dessa: thechocolatemoosemt.com

Nästa idé skiljer sig från de tre tidigare genom att vi vill prata om formen på köket under skåpbelysning. Ljuskonceptet använder några långa, rektangulära placeringar.

Det finns flera rektangulära lampor i varje placering, vilket resulterar i totalt 12 lampor. När alla lampor är tända producerar belysningen mycket starka strålar. Du kan lita på belysningen för att hitta föremål i garderoben.

Eller så kan du fortsätta laga mat och göra en kopp kaffe utan att behöva tända alla kökslampor.

LED kök under skåpbelysning

LED kök under skåpbelysning
Dessa: beleuchtung.com

För denna idé lyfter vi fram köket under skåpbelysning. Enligt beleuchtung.comBelysningen faller under en lysdiod eller LED-kategori. Vi tror att de flesta av er redan känner till LED.

Den här typen av belysning hyllas främst för den lägre energiförbrukningen. Denna kategori av belysning gör att vi kan spara mer energi jämfört med glödlampor. Detta kök under skåpbelysning tar form i runda lampor.

Lamporna är inramade i grått i de runda pärmarna. Vi anser att omslagsvalet bör justeras med grått som färg för kökstemat.

Batteridrivet kök under skåpbelysning

Batteridrivet kök under skåpbelysning
Dessa: lilianduval.com

Vårt sjätte tips använder ett batteri för att köra. Köket under skåpbelysning uppstår i den sjätte cirkulära lamporna placerade sida vid sida. Belysningen fyller botten av garderoben.

Intressant nog att notera att de sjätte lamporna används i det medelstora garderobsområdet. Det finns ingen gasspis eller diskho under skåpet. Vi drar slutsatsen att belysningen lyser upp garderobsområdet. Belysning kan hjälpa till att komma in och ut ur garderoben.

Stilrent kök under skåpbelysning

Stilrent kök under skåpbelysning
Dessa: cef.co.uk.

Tillbaka till en viss känsla vi får från köket under skåpbelysning. Denna idé fokuserar diskussionen på belysningen och garderoben. Belysningen tar form i några av lamporna täckta med de trendiga höljena.

Lamporna placeras under det mörka skåpet på grund av träet som material. Efter påslagning reflekteras belysningen på skåpet. På den här bilden ser vi två kök under skåpbelysning.

Dubbelt kök under skåpbelysning

Dubbelt kök under skåpbelysning
Dessa: mrbeams.com

Vi är intresserade av att fokusera på detta kök under skåpbelysning. Denna idé skiljer sig fundamentalt från den som diskuterats tidigare. Från detta exempel lär vi oss att skåpsplacering definierar konceptet med kök under skåpbelysning.

I detta exempel är dock endast två lampor valda som belysningsstil. Var och en av dem ligger under skåpet, åtskilda av köksfläkten. Lamporna ger svaga strålar men passar in i den vita, något glänsande bänkskivan nedanför.

Hårt kabelanslutet kök under skåpbelysning

Hårt kabelanslutet kök under skåpbelysning
Dessa: cdboss.kokoazik.com

Här finns alternativet för dig som letar efter ett färdigt kök under skåpbelysning. Det betyder att du inte behöver ställa in ditt eget kök under skåpbelysning eller anlita en professionell.

Kolla in det här exemplet. Detta kök väljer ett fast eller inbyggt kök under skåpbelysning. Detta hänvisar till garderoben som utrustar ett kök under garderobsbelysning. Praktiskt och hjälpsamt.

Unikt kök under skåpbelysning

Unikt kök under skåpbelysning
Dessa: sensio.co.uk

Detta kök vet mycket väl hur man inreder sina enkla och minimalistiska stilar. Köket väljer de trekantiga kåporna till de runda lamporna under skåpet. Var och en av lamporna är korrekt placerade mot varandra.

Denna sista idé berättar för oss att vara kreativa när vi letar efter ett kök under skåpbelysning. Vi kanske aldrig vet hur denna enkla idé kan förändra hela vårt köksutseende. För ett enkelt kök som detta är belysning en sådan förfriskning.

Vi hoppas att de inspirerar er alla!

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *