Idéer för belysning av köksö

Idéer för belysning av köksö

BELYSNINGSIDÉER FÖR KÖKSÖ – Först och främst är en köksö ett utrymme i ett kök som fungerar som ett socialt utrymme och ytterligare matlagningsyta förutom en matsal. Husägare kan förvandla köksön till andra roller än de två.

Därför syftar köksöbelysning till att ge belysning för denna del samtidigt som köket utökas. Den här artikeln rekommenderar 10 belysningsmodeller för köksö som ser snygga ut och såklart funktionella.

Fin köksö belysning

Fin köksö belysning
Dessa: wikiecloud.us

Detta kök använder söta taklampor som hänger från taket till köksön. Belysningen står i kontrast till hela kökets lyxiga utseende, från fläkten till lådorna.

Belysningen tar form i form av bedårande hattliknande lampor. Deras söta utseende ger en unik twist till den exklusiva köksmiljön. Köksön på denna bild används för förvaring då man inte ser några stolar runt ön.

Ön innehåller ett handfat, frukter som indikerar att du kan placera mat eller dryck. Små lampor, som visas här, räcker därför.

Extravagant köksöbelysning med ljuskronor

Extravagant köksöbelysning med ljuskronor
Dessa: traditionalhome.com

Detta kök ges en klassisk och glamorös atmosfär. Det är slutsatsen du kommer till när du tittar på skåpen, lådorna och de söta stolarna i massivt trä. Utöver denna redan högkvalitativa ton har detta kök extravagant belysning.

Vi kallar denna belysning extravagant med tanke på den sofistikerade designen med ljuskronor. Från taket till köksön ser belysningen elegant och elegant ut. Den övergripande designen framhäver en stark, graciös ton.

Belysningen matchar stolarna på köksön och det antika förvaringsutrymmet. På den här ön kan alla familjemedlemmar äta tillsammans och dela historier.

Överdimensionerad glödinspirerad köksöbelysning

Överdimensionerad glödinspirerad köksöbelysning
Dessa: carlaston.com

Vem tittar inte på belysningen så fort de kommer in i det här köket? Belysningen på köksön i detta övergripande kök ser cool och extraordinär ut. Belysningen består av två överdimensionerade transparenta glödlampor.

I de genomskinliga glödlamporna kan du se riktiga, trimmade glödlampor som ljuskälla för köksön. Den unika belysningen matchar köksön som använder vit marmor med grå repor.

Köksön blir mer än en plats att förvara dekorationer på, som man ser här. Självklart kan du ställa koppar och mat här.

Strålande, individuell belysning i en köksö

Strålande, individuell belysning i en köksö
Dessa: madebymood.com

Den fjärde idén använder en liten glödlampa som lyser upp denna köksö från taket. Trots den lilla storleken ser denna belysning glänsande och graciös ut. Belysningen använder stark metall för att täcka och skydda glödlampan.

Så lyser belysningen som bland annat motsvarar möblerna och stolarna i köket som använder en ljusbrun träton. Köksön fungerar också som ett minimatset som kan samla hela familjemedlemmar för att äta här.

Du kan ta med barn till den här ön. Du kan prata med dem medan du lagar mat eller diskar smutsig disk.

Traditionellt utseende köksö belysning

Traditionellt utseende köksö belysning
Dessa: sebringdesignbuild.com

För att vara ärlig är vi förvånade över denna köksöbelysning. Belysningen använder en panna som hänger från taket till ön. Belysningen är gjord av stark metall som kan hålla länge. Så det råder ingen tvekan om att den behöver bytas ut ofta.

Pannan skyddar och täcker en glödlampa som lyser upp ön. På grund av den lilla storleken på ön används endast en glödlampa i köket. Förresten, ön ser också bedårande ut. Ön tar form i ovalen med den gulaktiga nyansen.

Du kan se att ön har en grotta för dold förvaring. Hela köksön erbjuder kreativ smak i konst.

Klar köksöbelysning

Klar köksöbelysning
Vad: Pinterest

Vi kallar belysningen av denna köksö lika tydlig som outsidern av ljuskällan i den på grund av dess vita och superljusa bruna ton. Ön beror bara på denna, rättvis belysning med tanke på den minimalistiska ön.

Om du går för en överdimensionerad kommer ön att se besvärlig ut. Den tydliga belysningen försöker balansera kökets svarta utseende. Med denna belysning ser köket inte helt svart ut.

Själva ön blir ett socialt utrymme och minirestaurang. Du kan också laga mat innan du serverar den till gästerna i matsalen.

Glamorös köksöbelysning

Glamorös köksöbelysning
Dessa: smartsrl.net

Belysningen inspirerar oss med sin eleganta och intrikata design. Belysningen består av några små lampor som är snyggt arrangerade. Belysningen är inspirerad av att den hängt i kungliga rum tidigare.

Belysningen lyser på köksön som fungerar som diskho och förvaringsutrymme. Man kan se att ön rymmer dekorationer. Belysningen ger ön en glamorös och lyxig känsla.

Trots den lilla storleken på ön ser den hög kvalitet ut på grund av den natursten som används som handfat.

Anmärkningsvärd köksö-belysning

Anmärkningsvärd köksö-belysning
Dessa: donpedrobrooklyn.com

Detta kök erbjuder minimalistisk men otrolig belysning för ön och det omgivande området. Därför är belysningen tillräckligt stor för att tillräckligt belysa större delen av köket.

Belysningen är cirkulär och nuddar nästan taket i köket. Intressant nog att se att belysningen matchar köksöskåpen och bordsfärgen.

Den enkla köksön fungerar mer som förråd. Du kan också lägga matingredienser på spisen innan du lagar mat.

Klassiska lampor som köksöbelysning

Klassiska lampor som köksöbelysning
Dessa: Decoist.com

Tre klassiska lampor på metallfästen för denna stora köksö. Lamporna har en vintage-look, som matchar ön-bordet. Belysningen använder tre lampor istället för en stor lampa som vi diskuterade i den åttonde idén.

Belysning är lämplig för köksön, som spelar en rad roller från sociala rum till var maten tillagas.

Snygg belysning på köksön

Snygg belysning på köksön
Dessa: butlerreview.org

Vår slutliga idé kommer från en klassisk lampstil och ser tilltalande ut på grund av storleken på lamporna med graciösa hängare. Belysningen ger en ljuskälla för kökets backsplash som ser elegant och storslagen ut.

Således ser belysningen ljus ut när den är påslagen. Som hoppas lysa på köksön, som fungerar som diskho och förvaring. Dessutom ger belysningen en ljuskälla för köket som verkar stort.

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *