Idéer för belysning av köksspår

Idéer för belysning av köksspår

BELYSNINGSIDÉER FÖR KÖKSSPÅR – Inte bara köksbelysning utan även köksskenbelysning tar olika former nu. Den moderna inredningen möjliggör en blomstrande unik belysningsstil för kökssken. Det är inte bara ett handtag längre.

Det blir nu Handle 2.0, som avser kreativ placering och material som inte funnits de senaste dagarna. Detta kan lägga till skönhet till ditt köksbelysningssystem och till och med hela köket. Fortfarande suddigt? Läs våra 10 exempel nedan.

Enkel köksskenbelysning

Enkel köksskenbelysning
Dessa: freshome.com

Ett par korta och tjocka metaller rymmer två dotterbolag, som senare rymmer två stora lampor. Det är hela konceptet med denna köksskenbelysning. Banans design ser enkel och funktionell ut och matchar det minimalistiska och eleganta utseendet i detta kök.

Materialet i köksskenbelysningen säkerställer ett starkt och stadigt grepp. Vad som definierar köket bestäms av de stora lamporna som faller rakt över köksön. Med designen kan vi konstatera att köket väljer att ge en minimalistisk stil till alla.

Köket förblir också troget svart och vitt som temafärger.

Minimalistisk köksskenbelysning

Minimalistisk köksskenbelysning
Dessa: cjcfc2018.com

Den andra idén kommer från ett hänglampskoncept och använder en liknande design som den första spetsen. En kort metall rymmer tre små dotterbolag som senare kommer att hysa tre små discoinspirerade lampor.

Den övergripande metallen på hållaren ser lite svagare ut än den första idén. Denna spårbelysning kan vara ett alternativ för dig för ett minimalistiskt kök som använder sig av glänsande material. De discoinspirerade lamporna ger det neutrala köket en livlig twist.

Urvalet håller alltså hela köket minimalistiskt och futuristiskt.

Pendelbelysning för kökssken

Pendelbelysning för kökssken
De: skvl.me.

Vissa kök väljer hängande kökslampor eftersom denna stil ser graciös och vacker ut. Om du är intresserad av detta belysningskoncept behöver du sätta upp en hängande köksskena belysningsmodell.

Du kan experimentera med idén som föreslås i den här bilden. En lång och tjock transparent är monterad på väggen i köket. Därifrån rymmer metallen några andra genomskinliga hållare som skapar en snygg formation.

Var och en av underhållarna bär på en lampa som stjäl den klassiska ikoniska designen. Hela utseendet ser fantastiskt ut i sin klarhet.

Avslappnad köksskenbelysning

Avslappnad köksskenbelysning
Dessa: habardardesign.com

Den fjärde idén delar samma allmänna koncept som den första idén. Båda använder den enda starka metallen som blir huvudhandtaget för alla lampor. Det finns några enskilda metalldotterbolag.

Skillnaden ligger i designen på handtaget, som ser lite komplext ut. Det beror på att i den första idén har banan de tre stora lamporna istället för två. Lampornas sammansättning kräver att den ena långa metallen ligger horisontellt.

Trots den mer komplexa spårstilen ser den övergripande belysningen bekväm och avslappnad ut.

Rå köksspårbelysning

Rå köksspårbelysning
Dessa: soflokitchenremodeling.com

Ibland betyder ett belysningssystem för köksspår helt enkelt en lång sladd som innehåller små glödlampor. Detta är budskapet i detta utekökskoncept. Kabeln går från vänster till höger och lyser ovanför köksön.

När de är påslagna ger de små glödlamporna en stark stråle, tillräckligt för att lysa upp hela köket. Så du kan hålla små trädgårdsfester på natten. Det är bättre om du väljer de små glödlamporna som ger olika färger.

Detta urval gör hela köket lyckligt och livligt för hela familjen eller vännerna.

Unik köksrälsbelysning

Unik köksrälsbelysning
Dessa: hgtv.com

Återigen erbjuder vi dig ett annat belysningskoncept för köksskenor som använder en stark metall som huvudfäste. För detta kök är metallen cirkulär. Metallen rymmer också senare två långa, tunna metalldöttrar.

Trots det tunna utseendet är dotterbolagen starka på att hålla de två halvovala lamporna som står närmare köksön. Belysningen är inte ensam. I detta kök ser du några inbyggda små lampor som ytterligare en belysningsmodell.

Välj olika ljusbrytare för varje belysningsmodell. Om det behövs, använd en av dem för att spara energi.

Trångt kök spår belysning

Trångt kök spår belysning
Dessa: greenville.outdoorlights.com

Små glödlampor blir strålningskällan för detta utekök. I likhet med den femte idén använder de små glödlamporna helt enkelt kablar för att vara värd för dem. Den här gången använder köksbelysningen en fullsatt spårbelysningsstil.

Så du kan se att det finns många sladdar som rymmer de många små glödlamporna. De är alla ordnade i en snygg organisation. Det finns två taklampor som består av ytterligare en uppsättning små glödlampor. Belysningen gör uteköket så livligt.

Uteköket gör ett utmärkt jobb med att föra in festläget i miljön.

Utmärkt belysning av köksskenorna

Utmärkt belysning av köksskenorna
Dessa: svolzacapenetworks.com

Denna S-formade belysning för kökssken stjäl showen från detta kök. Mitt i den avslappnade tonen i det här köket beundrar vi belysningsmodellen för kökssken i det här köket. Vi tror att för att få just den här bananstilen måste du vända dig till ett proffs.

Inte bara den unika skenformen, utan även belysningsenheten innehåller söta lampor som pekar åt vissa håll. På så sätt kan du sprida strålen till många delar av detta kök. Vem vill inte titta i taket ofta med denna spårstil?

Regndropsbelysning för köksspår

Regndropsbelysning för köksspår
Dessa: curbyourlitter.org

Med samma avsikt som i den sjunde idén får vår nionde rekommendation ett annat koncept. Under de smala hållarna hänger många lampor fyllda med glas i olika storlekar.

Glasen pryder på något sätt belysningen. Deras bildande påminner oss väldigt mycket om regndroppar som tar form i vatten i många storlekar. Uppfriskande och livlig på samma gång.

Detta relativt mörka kök väljer den fantastiska aspekten för att hålla det så levande när natten faller.

Otrolig köksskenbelysning

Otrolig köksskenbelysning
Dessa: baneproject.com

Efter S erbjuder vi dig nu U-formad köksskena belysningsstil. Den här använder lång metall som handtag för många lampor. Detta passar det stora köket som vill lysa upp belysningen.

Vi kallar vår sista fantastisk på grund av ägarens stora åldrande. Locket kräver automatiskt den långa metallen som kan gjutas in i den specifika designen. Köksbelysningen består av taklamporna i två utseenden.

De pekar åt olika håll för att lysa upp hela köket.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *