Idéer för belysning i köket

Idéer för belysning i köket

GALLEY KÖKSBELYSNINGSIDÉER – Köksbelysningen i pentryt ger strålning på ett litet utrymme. För ett smalt kök behöver du inte många glödlampor eller lampor eftersom det drar för mycket energi.

Med det i åtanke tänker du antagligen att köksbelysning för pentry är begränsad till inbyggda eller infällda belysningskoncept. Vår lista berättar om den välmående pentrybelysningen istället, för att få dig ur den grundläggande pentrybelysningen som du mest är bekant med.

Bysssnygg köksbelysning

Bysssnygg köksbelysning
Dessa: Secureidm.com

Vi känner alla till en liten glödlampa. Vad sägs om glödlampor i olika storlekar? Låter väl coolt? Det blir ett allmänt koncept för detta köksbelysningskoncept.

Belysningen består av fem glödlampor som antar olika former, från små till stora. Fokus ligger på den största glödlampan. Var och en av glödlamporna kopplas till sin egen kabel och hängs sedan i kökstaket.

Belysningen faller över köksbänken. Denna enkla idé visar sig vara snygg köksbelysning.

Modifierad pentry köksbelysning

Modifierad pentry köksbelysning
Dessa: familyhouseremodeling.com

Detta skafferi använder två belysningsstilar. Vårt fokus ligger på taklampor. Belysningen ser så unik ut eftersom den förändrar vintagebelysningsstilen. Du kan få denna smak från en ljuskrona, som blir hjärtat i belysningen.

Till skillnad från de flesta ljuskronainspirerade lampor, skyddar denna ljuskronan med ett fågelbo. Kåpan och hållaren använder alla den starka metallen. Detta gör att belysningen framstår som robust och gammal på samma gång.

Belysning faller över köksön i trä, som också ser vintage ut. Denna belysning visar sofistikerad belysning känner inget köksrum.

Inbyggd köksbelysning i pentryt

Inbyggd köksbelysning i pentryt
Dessa: traditionalhome.com

Två inbyggda cirkulära lampor sitter precis ovanför trottoaren i detta skafferi. Detta är förmodligen den vanligaste belysningspositionen som de flesta av oss känner till. Arrangemanget gör att belysningen kan fördela strålar till alla hörn av köket.

FYI, den inbyggda belysningen passar så bra med ett minimalistiskt kök som detta. Ljusstilen kan hålla en enkel stil i köket på grund av det begränsade utrymmet. Den inbyggda belysningen fungerar inte ensam.

Den stöds av den hängande lampan och de stora fönstren. Detta kök vet mycket väl hur man skapar ett hälsosamt skafferi.

Avslappnad köksbelysning i pentryt

Avslappnad köksbelysning i pentryt
Dessa: festhome.com

Lätt upp ditt skafferi lite med rätt köksbelysning som kan lugna ditt sinne. Vanligtvis innehåller ett skafferi avancerade köksapparater och verktyg. Denna futuristiska ton står i kontrast till de mjuka färgerna som används här.

Efter vitt väljer köket den grå belysningen för att uppnå en mjukhet som bland annat kommer från de vita skåpen och taket. Intressant nog att notera att köket väljer två taklampor.

De två koncepten är alla inspirerade av belysningen i det lantliga köket som skapar en avkopplande och hemtrevlig känsla i köket.

Levande köksbelysning i pentryt

Levande köksbelysning i pentryt
Dessa: hgtv.com

Ett skafferi ska vara ljust och livligt. Det är förmodligen huvudmålet med detta hallkök. För att uppnå detta mål väljer detta kök denna vackra taklampa som faller över köksbänken.

Belysningen skapar levande strålar som räcker till många aktiviteter i detta smala kök. Belysningen blir den enda strålkastaren i detta kök på natten. Den ljusa strålen räcker för att köket bara ska placera en lampa.

Under dagen kan köket helt enkelt öppna fönstren för att släppa in friska strålar och luft.

Enkel köksbelysning

Enkel skafferi köksbelysning
Dessa: homedit.com

Ja, ibland behöver du bara en glödlampa som skapar en kraftfull stråle för ditt skafferi. Ett snabbt tips för denna idé: välj tunnelbanekökets backsplash som visas i den här bilden. Baksidan ser ut att vara blank, vilket bidrar till att öka strålnivån som produceras av glödlampan.

Ett annat tips är att välja den blanka bänkskivan och de vita och minimalistiska möblerna. Materialen kan öka strålen som produceras av glödlampan något. Från och med nu finns det regler för att göra glödlampan tillräcklig för detta skafferi.

Använd en som passar din kökssituation.

DIY pentry köksbelysning

DIY pentry köksbelysning
Dessa: jgwilliamsdesign.com

Vårt sjunde skafferi har egenskaper som liknar det sjätte. Detta får oss att förstå att detta kök också förlitar sig på små glödlampor för att skapa utstrålning för köket. Den här gången tar köket ett kreativt steg.

Du kan göra den här idén själv. Återanvänd genomskinliga överdrag för att sprida strålen brett. Efter det sätter du in de små glödlamporna i locken. Det sista steget är att hänga dem i kökstaket som köket föreslår.

Exakt? Med det mestadels vita elementet kan strålen bli bredare än förväntat.

Graderad pentry köksbelysning

Graderad pentry köksbelysning
Dessa: baneproject.com

Se ditt kökstak som en duk som väntar på att din kreativitet ska förvandla det till en konstnärlig idé. Det är förmodligen det som driver det här köket att välja denna belysning. Belysningen består av en pendellampa.

Det som gör belysningen så bra är den graderade täckningen av belysningen. Täckningskonceptet påminner om det avtrappade taket. Belysningen ser bra ut vilket gör belysningen till en riktig samlingspunkt i detta kök.

Belysningen är placerad mellan kök och matsal.

Mysig köksbelysning

Mysig köksbelysning
Dessa: Architecturaldigest.com

Vi kan inte motstå det starka konstläget i detta smala kök. Det mesta av köket är svartvitt med minimalistisk design med genomtänkta köksmaskiner och porslin.

Köket väljer två stora infällda lampor för att matcha färgerna. Lamporna räcker för att skapa strålar till skafferiet. Storleken på varje lampa gör belysning till en cool sak.

Belysningen väljer det klassiska läget som skapar mysiga och fridfulla stämningar.

Cool köks köksbelysning

Cool köks köksbelysning
Dessa: tlight.us

Vi är mycket intresserade av köksbelysningen i köket på grund av den lilla lampplaceringen. Belysningen använder den raka hållaren som håller de små lamporna. Lamporna pekar åt olika håll.

Var och en av lamporna producerar svaga strålar. När alla är på når strålen alla delar av köket. Om detta inte räcker kan du tända lamporna under skåpet.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *