idéer för diskbänk

idéer för diskbänk

KÖKSTVÄTTIDÉER – Efter en familjemåltid finns det en uppgift som kan trötta ut dig. Att diska högar av smutsiga tallrikar, glas och skålar kan vara utmattande ibland, speciellt när du är trött på att laga alla tidigare serverade måltider.

Varför inte bygga eller renovera en diskbänk för att muntra upp dig? Du kommer aldrig att veta att en enkel förändring kan glädja ditt hjärta, så du tycker inte att diska smutsig disk är särskilt irriterande.

För referens, se vår lista nedan.

Vintage diskbänk

Vintage diskbänk
Dessa: royhomedesign.com

Denna diskbänk brukade se väldigt populär ut. Diskbänken passar så bra i denna moderna lantliga köksstil. I detta kök får diskhon ett speciellt lock. Detta beror på den superstora diskbänkens underenhet.

Denna diskbänksmodell är inte vanlig i dagens kökskoncept, bland annat på grund av det begränsade köksutrymmet. Diskbänken består av den korta kranen och diskbänksdelen. Faktum är att diskbänken upptar en liten yta inuti den stora hållaren.

Så vintage och gammaldags, vårt första exempel berättar lite om resan till diskbänkskonceptet.

Billig handfat

Billig handfat
Dessa: outdoor.youthsparkchallenge.com

Det är värt att notera att detta utekök lägger till en billig design av diskbänken till denna lista. Av detta kan du lära dig att diskbänken inte kommer att kosta dig så mycket pengar.

Ibland räcker denna superenkla design av diskbänken för att diska smutsig disk. Dessutom innehåller diskbänken en liten yta där en sådan rostfri hylla kan placeras. Du kan använda tallrikar, koppar eller glas för att torka naturligt.

Diskbänken finns i olika modeller och material. Välj en som passar budgetintervallet.

Välgörande handfat

Välgörande handfat
Dessa: freshome.com

Vi kallar detta en fördel av två skäl. Diskbänken innehåller två kranar; det stora och det lilla. Den stora fungerar som huvudkran för att diska stora köksredskap som kokkärl eller tekannor.

Den korta är för att tvätta små köksredskap och porslin. Som sådan tar diskbänken ett relativt stort utrymme. Du kan lägga mycket disk i den rektangulära diskbänken, så du slipper bära ett litet antal tallrikar i till exempel vissa hissar.

Med den stora köksön kan du sätta ren disk för den naturliga torkningsprocessen.

Enkelt handfat

Enkelt handfat
Dessa: thespruce.com

Ibland väljer en köksägare specifika diskbänksstilar beroende på behovet eller tillgängligt material. Denna fjärde spets har ett litet fyrkantigt handfat med en kran. Diskbänken ser enkel ut.

Diskbänken ser ut att vara gjord av vit och solid keramik. Det får oss att dra slutsatsen att det enkla handfatet ser starkt ut. Bänkskivan tillför värde till diskbänken. Tack vare naturstenen som bänkskivamaterial ser diskbänken cool ut.

Du kan fortfarande diska små till medelstora köksredskap och disk med den enkla diskhon. Torka dem alla på bänkskivan.

Effektiv diskbänksmodell

Effektiv diskbänksmodell
Dessa: thespruce.com

En diskbänk kan se lite snygg ut. Diskbänken är uppdelad i två handfat, vilket möjliggör snabb tvätt. Du kan använda var och en av poolerna för olika ändamål.

Till exempel används det vänstra handfatet för att diska smutsig disk. Den rätta är för att samla diskar som ska städas. Så du kan använda en av bassängerna för att torka disk. Dessutom innehåller diskhon ett antal kranar med olika uppgifter.

Innan du köper, lär dig varandras funktioner.

Stilrent handfat

Stilrent handfat
Dessa: hgtv.com

I likhet med det andra tipset har den sjätte idén två delar. Den ena hänvisar till tvättunderområdet medan den andra betyder torkpunkten. De två blir ett. Den här gången ser diskbänken dyrare ut.

Vi kan säga det genom att titta på diskbänksmaterialet. Diskbänksmaterialet ser rent och starkt ut. bättre kvalitet än diskbänken på den andra punkten. Detta koncept gör att diskbänken ser trendig ut.

En annan cool sak är på kranen. Kranen är klädd i gyllene material med en unik design. Väldigt trevligt!

Färgat handfat

Färgat handfat
Dessa: brasswindow.com

Vår sjunde idé uppmuntrar dig att leta efter det färgade handfatet som smälter in i köksbänken. Den här gången väljer diskhon grönt för att matcha den gröna bänkskivan.

Som sådan realiseras hela den gröna diskbänken, bänkskivan och backsplash i detta smala kök. Dessutom består diskbänken av två diskhoar, varav den ena ser större ut än den andra.

Diskbänkskonceptet gör att den vänstra diskbänken kan användas för disk, medan den andra används för att rengöra disk.

Omfattande handfat

Omfattande handfat
Dessa: aftertheluge.com

Denna diskho uppfyller tre kranar med olika uppgifter. Du står framför två handfat, som också utför olika uppgifter. Du kan använda en av diskbänkarna för att diska smutsig disk. Den andra är för uppsamling av ren disk (efter tvätt).

Diskbänken finns i den svängda delen av hela köket. Det ser elegant ut med den svarta bänkskivan i natursten. Du kan använda diskhon för att tvätta frukt och grönsaker innan du bearbetar dem alla.

Översta diskbänken

Översta diskbänken
Dessa: lampefeber.com

Vem visste att detta enkla kök skulle ta det översta diskbänksprovet? Diskbänken består av tre blandare med olika uppgifter. Du kan välja en kran med tvål som föreslås av diskbänkskonceptet.

Tvätta därför händerna före och efter diskning av smutsig disk, frukt och grönsaker. Detta hjälper till att säkerställa att bakterier inte fastnar på våra händer efter tvätt eller torkning. Dessutom innehåller diskbänken en relativt stor diskho för många diskgods.

svalkande pool

svalkande pool
Dessa: hgtv.com

Vårt sista förslag skiljer sig från de tidigare av en anledning. Se bara på kranens läge! Hur coolt är inte det! Kranen har ett speciellt lock i detta kök. Kranen ser ut att flyta med de mindre alla uppradade på en hållare.

Till detta hör givetvis även diskhon som sitter på träpanelen. Diskbänken gör diskbänken varm och skön. En sådan balans i det eleganta och mörka köket.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *