Idéer för garderobsförvaring

Idéer för garderobsförvaring

chic garderobsförvaringsidéer

Eftersom en grundlig makeover, städning och makeover är ett av de bästa sätten att välkomna höstsäsongen till ditt hem, letar vi efter smarta garderobsförvaringsidéer för 2019, hämtade från Pinterest-användares mest sökta frågor för designinspiration. Och med mer än 14 miljoner hemorganisationssökningar bara under de senaste 10 månaderna finns det mycket att göra.

Från briljanta garderobsförvaringsidéer till att uppdatera dina dagliga rutiner till enkla förvaringslösningar för handväskor, använd dessa smarta garderobsarrangörstips för att göra det enkelt att hålla ordning.

Börja alltid med ett rent:

hur du rengör och organiserar din garderob

Även om du har turen att ha en stor garderob för att passa alla säsonger, är en ny säsong den perfekta tiden att omorganisera, återbesöka och städa din garderob för att undvika att missa behovet av att skapa mer utrymme samtidigt som du minskar onödig röran.

Våra dekoratörer rekommenderar att du spenderar en eftermiddag med en nära, pålitlig vän för att få en andra åsikt om allt du kan tänka på för att väga för- och nackdelar.

När du har bestämt dig för vad du ska behålla och vad du ska bli av med, börja med att dela upp allt efter kategori, dvs skjortor, klänningar, byxor etc som är ihopkopplade för enkel organisering.

Smarta väsklösningar

bästa idéer för förvaring av handväskor 2019

Med de bästa idéerna för förvaring av handväskor bland Pinterest-användare som letar efter smarta organisationshack, tillkännagavs enkla och billiga krokar på en stolpe enhälligt av vårt team, och av goda skäl. Men varför inte visa upp dina väskor som i en butik för att njuta av stylingen så mycket som möjligt?

Har du verkligen så mycket extra utrymme? För det är knappast någon som gör det. Hängning hjälper också till att hålla formen bättre och är en mycket hälsosammare lösning för lädervaror än förvaringsbehållare som potentiellt kan torka ut dem.

skor

snygga idéer för förvaring av skoskåp 2019

Kanske är du inte välsignad med en uppsättning höga hyllor för att visa dina skor som de såldes i detaljhandeln, men när det kommer till smarta garderobsförvaringsidéer som är lätta för ögat, visa upp dina snyggaste plagg som en bit av konst, och ta med några slumpmässiga tillbehör för att få det att sticka ut.

För även om det är en funktionell garderob bör du förbättra känslan för ögat för att göra monotonin i det dagliga klädseln desto mer inspirerande. Vi gillar att skorna visas växelvis här för att hålla ögat i rörelse.

färgkoordinat

färgkoordinerade garderobsförvaringsidéer 2019

En av de smartaste idéerna för garderobsförvaring som också är lätt för ögat är att gruppera varje kategori efter färg. På så sätt kommer området att se harmoniskt ut och det blir lättare att klä sig efter ditt humör.

Det är också lättare att lägga undan efter användning eftersom du direkt kan se var det hör hemma.

Håll det minimalt

smarta garderobsförvaringsidéer 2019

Vid det här laget har vi alla sett massor av guldprydda kändisgarderober, men tycker du att dessa är riktigt chica? Våra designers tänker inte och föreslår att man håller sig borta från en hård hand.

För tidlösa idéer för garderobsförvaring, skaffa minimala varor och förvaringsenheter och håll din inredning enkel för att säkerställa att din garderob och omklädningsrum fungerar som en lugnande oas där du kan koppla av och förbereda dig för nästa dag.

Använd inbyggda funktioner

Smart garderobsförvaringsidéer 2019

Som med alla rum i ditt hem, överväg inbyggda din bästa vän eftersom de gör viktiga garderobsförvaringsidéer desto enklare. Om du väljer att anlita en garderobsspecialist rekommenderar våra hemrenoveringsexperter att du använder varje rum och område från golv till tak för att säkerställa att du har optimal förvaring.

Från lådor till öppna hyllor till vitrinskåp, det finns otaliga alternativ som kommer att lägga stil och mångsidighet till dina garderobsförvaringslösningar under lång tid.

Spara kategorier tillsammans

Garderobsförvaringsidéer 2019

Precis som färgmatchande garderobsförvaringsidéer, gör det enklare för dig att göra val på morgonen om du håller föremål organiserade efter kategori och lägger undan allt i slutet av dagen.

Tricket här, särskilt med mindre garderober, är att hålla saker säsongsbetonade också, eftersom du inte behöver sortera bland tröjor och ytterkläder på högsommaren. Ett annat knep för garderobsförvaring är att använda tomma resväskor och kläder för att förvara lågsäsongskläder, eftersom de bara behöver lämnas tomma när du ständigt är på språng.

Bilder via Pinterest

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *