idéer för gästtoalett

idéer för gästtoalett

IDÉER FÖR GÄSTBADRUM – Vi rekommenderar att separera gästtoalett från huvudbadrummet. Designen gör att dina gäster kan gå på toaletten utan att till exempel behöva gå in i huvudbadrummet i ditt sovrum.

Efter att ha satt upp gästtoalett rekommenderar vi 10 gästtoalettmodeller som gästerna kan använda för att känna sig bekväma. Det finns viktiga tips som du kan implementera i ditt eget gästtoalett.

Varmt gästtoalett

Varmt gästtoalett
Dessa: improvenet.com

Exemplet ser varmt ut eftersom det väljer brunt som huvudfärg. Badrummet ser avslappnat ut och antar den badrumsmodell som vi ofta ser på hotell eller mötesrum. Provet består av de väsentliga aspekterna för varje gäst.

Den bruna nyansen kommer fram från skåpet som blir ett med diskhon. Badrummet har fyrkantigt kakel som kombinerar brunt och vitt. Gardinen ser söt ut med den prickiga modellen.

Det anspråkslösa badrummet låter gästerna sminka sig, ta ett bad och delta i andra aktiviteter.

Fint gästtoalett

Fint gästtoalett
Dessa: stylebyemilyhenderson.com

Det andra exemplet ser i sig tråkigt ut. Så fort badrumsdörren öppnas möts vi av gästtoalett med den helvita looken. Badrummet lockar oss med de tre skiljeväggarna som verkar dela upp varje område.

Den första avser tvättstället med det moderna och klassiska skåpet. Sektionen ser bra ut med lampetter och abstrakta målningar. Den ”öppna dörren” leder till garderobsdelen, medan gardinerna leder till badkaret.

Att välja vitt är en bra idé eftersom det är älskat av de flesta människor.

Snyggt gästtoalett

Snyggt gästtoalett
Dessa: hgtv.com

Brown väljer den tredje idén, som föredras i det första exemplet. Gästbadrummet ser dock stilrent ut då färgen förekommer i olika former och material. Till exempel väljer badrummet den brunaktiga mosaiken för duschutrymmet.

Badrummet lägger den bruna naturstenen för golvet. En annan fashionabel aspekt är väggen i badrummet. Aspekten använder den brunaktiga väggmålningen, stora plattor och mosaikplattor.

Ovanpå skåpet ligger den abstrakta målningen som även använder brunt som temafärg.

Attraktivt gästtoalett

Attraktivt gästtoalett
Dessa: doxenandhue.com

Vissa aspekter av gästtoaletten ser exceptionella ut. Istället för ett badkar väljer exemplet duschdelen som ser bred ut. Sektionen ser också kreativ ut vad gäller vägg- och golvval.

Gästerna bjuds på badrumstillbehör som fyller det öppna förvaringsutrymmet. Du kan lägga handdukar, handtvål, vävnader och annat. Lagringen är en påminnelse om du glömmer att de har tagit slut.

Den sista punkten är badrumsgolvet, som kombinerar de två kakelmodellerna.

Bondgård gäst badrum

Bondgård gäst badrum
Dessa: xolivi.com

Vintageälskare kan applicera badrum i lantlig stil. Badrummet ser ännu sötare ut med den lilla bänken och vagnsinspirerade tissuehållaren. Till skillnad från de tidigare exemplen har gästbadrummet inget badkar eller duschområde.

Gårdens gästtoalett väljer neutrala färger som vitt, grått och brunt. Fodralet är grönmålat för att ändra de neutrala färgvalen. Badrumsgolvet är designat för de konventionella grå plattorna i sådana rutor.

Det finns den återvunna stegen för att hålla handdukarna och ja det finns positiva ord på väggen.

Fräscht gästtoalett

Fräscht gästtoalett
Dessa: bhg.com.au.

Kanalisera din kärlek till naturen till ditt gästtoalett. Det lilla området ser fräscht ut och kommer säkert att charma dina gäster. Badrummet består av badkaret och handfatet, som ser avslappnade ut.

Efter det, fyll badrummet med levande växter och trämaterial. Trätonen framträder på stegen och i det öppna lägret. Du kan använda de två för att torka våta handdukar eller förvara torra tyger.

Dina gäster kan använda den som de vill. Den flytande förvaringen kan visa tillbehör eller handtvål.

Otroligt gästtoalett

Otroligt gästtoalett
Dessa: hansgrohe.co.za

Vi älskar hur gästbadrummet bibehåller den rymliga känslan med precisa möbler och badrumselement. Valet av skåp sparar mycket utrymme. På andra sidan av skåpet finns den hängande diskhon.

Diskbänken vetter mot den stora spegeln som kan fungera som visningsyta. Området använder den underbara och vackra lilla keramik. Du kan förvara dina saker i en av de flytande lådorna på väggen.

Och det hängande området ser så bedårande ut med det metalliska materialet.

Tyst gästtoalett

Tyst gästtoalett
De: medinmleko.club

Gästbadrummet ser lugnt ut tack vare den ganska dramatiska tonen som visas på väggmålningen i badrummet. Badrummet väljer grått som huvudfärg. Färgen för budskapet från väggmålningen till golvet.

Vi älskar särskilt väggplattorna i duschområdet. Strategin gör att området ser unikt ut. Den andra coola aspekten kommer från spegelstilen. Gästerna kan använda förvaringsutrymmet under diskbänken för att förvara sina tillhörigheter.

Modernt klassiskt gästtoalett

Modernt klassiskt gästtoalett
Dessa: stylebyemilyhenderson.com

Du kanske undrar vilka klassiska aspekter av gästtoalett är. Det superstora badkaret påminner om samma badrum från förr. Badkarsmodellen är särskilt lämplig för gäster med små barn.

Det andra vintageföremålet kommer fram från det vitmålade trätaket ovanpå badkaret. Vi älskar att badrummet har en söt trappa för gäster att sitta på. Och vi kan inte försumma badrumsgolvet som känns moderikt.

Fint gästtoalett

Fint gästtoalett
Dessa: aimhouses.com

Du kan lita på en exceptionell modell som denna för ett vackert gästtoalett. Elementet ser vackert och elegant ut med den kurviga modelleringen. Kappan lägger också till den vackra tonen i badrummet.

Badrummet bevisar att du kan välja grönt istället för rosa eller gult för ett chic gästtoalett. Färg tar någon form, som den mosaikinspirerade bakgrunden i hela badrummet.

Samma färg används i praktiken för duschutrymmet med de små plattorna. Kombinationen av grönt och brunt gör badrummet verkligen lockande.

Så det här är våra 10 gästtoalettidéer för dig. Har du dina favoriter från listan?

Check Also

Köksfönsteridéer

IDÉER FÖR KÖKSFÖNSTER – Ventilation är ett måste för din köksinställning. Ett köksfönster och köksdörr …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *