Idéer för handdukshängare för badrum

Idéer för handdukshängare för badrum

IDÉER FÖR BADRUMSHANDDUKSTÄNGOR – Att lägga en handduk i ett ställ kan hjälpa till att organisera ett badrum. Detta rekommenderas mer än att bara lägga en handduk på badrumsgolvet eller över en garderob eller badkar.

Vi har 10 modeller av handdukstorkar att välja mellan. Läs varje punkt i exemplet noggrant, för tillsammans med exemplet ger vi användbara tips.

Återvunnen handdukstork

Återvunnen handdukstork
Dessa: yaplanchoyo.com

Har du en stege i ditt hus? Återvinn stegen till ett handduksställ. Rengör stegen och måla den sedan vit enligt exemplet. Vid behov kan du skära av vissa delar av stegen om du tycker att stegen är för hög.

Handdukstorken matchar verkligen badrummets utseende. Ställstilen passar vintage-, lant- och bondgårdsbadrumsdesigner. Vi rekommenderar att du lägger blöta handdukar i handdukstorken.

Som visas i exemplet kan du lägga till tillbehör till handdukstorken.

Metallisk handdukstork

Metallisk handdukstork
Dessa: bigbathroomshop.co.uk

Som i det första exemplet tar den andra handdukstorken upp förvaringsdesignen som matchar badrumstemat. Eftersom badrummet har en minimalistisk design ser handdukshängaren enkel och elegant ut.

Handdukstorken använder metall som material. Den passar verkligen badrummet som ser väldigt vanligt ut i vitt. Handdukstorken delar ett liknande material med kranen. Den rymmer en handduk som måste vikas först.

Handdukshängaren är placerad bakom badkaret, vilket gör den lätt att plocka upp.

Färgad handdukstork

Färgad handdukstork
Dessa: nwiyouthfootball.org

Handdukstorkarna ser speciella ut. Vi uppskattar att badrummet integrerar handdukstorkarna i den övergripande designen. Det betyder att handdukstorkarna är målade i en mjuk rosa nyans.

Som ett resultat stöder handdukstorkarna det övergripande badrumstemat, som känns så intetsägande och sött. Handdukstorkarna är formade som rektangulära lådor. Vi tror att handdukarna är rena och torra.

Du kan använda hyllorna för att fylla på handdukarna. Med tanke på handdukstorkens position måste du titta ner ifall du missar den.

Rymlig handdukshållare

Rymlig handdukshållare
Dessa: realestate.com.au

När du designar ett stort badrum kan du tillhandahålla ett rymligt handduksställ. Exemplet visar att badrummet rymmer den långa bänkskivan eller bordet, som består av hyllan på andra våningen för handdukar.

Den öppna designen gör det enkelt för dig att kontrollera antalet handdukar. Bilden visar att du använder ställningen för att förvara rena och torra handdukar. Bredvid handdukarna finns handtvålarna och lotionerna.

Detta lämnar fortfarande ganska tomt utrymme för andra föremål som du vill.

Handdukstork i trä

Handdukstork i trä
Dessa: noelevated.org

De flesta av er måste vara bekanta med handdukshyllan i trä. Detta ser unikt ut när det gäller förvaringsdesign. Förvaringen eller bänkskivan består av två lager. Den första verkar vara längre och innehåller diskhon och aromaterapi.

Medan det andra lagret plockar upp handdukarna. Vi tror att alla handdukar är rena och torra. De ser stora och ljusa ut och ser vita och bruna ut. Träslaget passar verkligen badrummets temafärg.

Träkategorin ser ljus och lätt ut. Detta leder till att handduksfärgerna ser ut i tonerna.

Multifunktionell handdukshållare

Multifunktionell handdukshållare
Dessa: bestfriendsforfrosting.com

Enkel och multifunktionell. Handdukshållaren blir ett med diskbänksområdet. Allt förvaringsutrymme innehåller faktiskt handfat, handtvål och handdukstork. Hur bra rackstilen är!

Handdukstorken använder glas som material. Det inkluderar handduken som ser rättvis ut. Vi rekommenderar handdukstorken för våta handdukar. Troligtvis kan du välja en medelstor handduk att lägga i hyllan.

Handdukstorken uppfyller badrummets krav att ha förvaringsutrymmet på minsta utrymme.

Fin handdukshållare

Fin handdukshållare
Dessa: missmandyphotography.com

Vi anser att handdukshängaren som sitter på badrumsväggen ser avslappnad ut i dagens badrum. Handdukshållaren liknar en cirkel och är endast lämplig för en handduk. Och vanligtvis används handduken för att torka händer eller ansikte efter tvätt under kranen i diskbänksområdet.

Vi älskar handdukstorken som ser trendig ut. Handdukstorken är lätt att sätta upp och underhålla. Speciellt i badrummet placeras handduken som verkar tjock nog på handdukstorken.

Gyllene handdukstork

Gyllene handdukstork
Dessa: pistoncars.com

Gyllene och lite klassiska. Rekommendationen kräver ytterligare ansträngning eftersom vi tror att handdukstorkarna är integrerade med panelen. Du kommer förmodligen att behöva kontakta en professionell för att få handdukstorkmodellen.

Handdukstorkarna är i alla fall placerade på de två ställena. Var och en av dem plockar upp de små rosa handdukarna som du kan använda för att torka händerna eller ansiktet. Därför kan de inte användas här för att torka din kropp efter bad.

Handdukshållare i glas

Handdukshållare i glas
Dessa: artemis-office.org

Du väljer förvarings- eller bänkskivans design som inkluderar handdukstorken. Handdukstorken har en glashållare. Några vita handdukar viks väl och läggs sedan i glashållaren.

Det finns gott om plats runt handdukarna. Vid behov kan du använda handdukstorken för att förvara blöta handdukar. Eller så kan du använda metallhållaren runt badkaret för att torka blöta handdukar.

Mörk handdukstork

Mörk handdukstork
Dessa: victoriaplum.com

Vi kallar vårt sista exempel det mörka helt enkelt på grund av färgen; svart. Det finns två handdukstorkar i badrummet. Alla är svartmålade. Den första avser ramen bredvid badkaret.

Vi tror att handdukstorken används för att förvara våta handdukar. Hängaren kan hjälpa till att torka ut de blöta handdukarna. Medan den andra syftar på den svartmålade träförvaringen nära badrumshörnan.

Som visas på bilden låter förvaringen dig förvara rena och torra handdukar.

Så det här är våra 10 strandhandduksidéer som vi hoppas att vi kan rekommendera dig att återanvända eller köpa handdukshållare som är trendiga och användbara. Glöm inte att välja handdukstork efter budget.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *