Idéer för infälld köksbelysning

Idéer för infälld köksbelysning

Idéer för FLUSSH MOUNT KÖKSBELYSNING – Efter taklampor och infällda lampor erbjuder vi dig ytterligare ett ljuskoncept som förhoppningsvis kan stjäla ditt hjärta. Hemlig köksbelysning skapar underbara utseenden som du inte kan motstå.

I grund och botten hänvisar infälld köksbelysning till en köksbelysningsmodell som använder puttar inte alltför långt från ett tak. Denna modell står i motsats till taklampor, där den faller från ett tak och är därför mer omedelbar att känna igen.

Om du inte helt förstår det, oroa dig inte. Vi har de 10 stilarna för dig.

Finaste dold köksbelysning

Finaste dold köksbelysning
Dessa: homedit.com

Vem kan inte frestas att inte titta på de där stora infällda kökslamporna? Detta kök antar en sådan anmärkningsvärd stil av dold köksbelysning med storleken och designen.

Det infällda kökstaket hänger lite från kökstaket och består av en enda rund lampa. Belysningen väljer vitt och brunt som temafärger. Belysningen leker med raka linjer som dekoration.

Det enkla konceptet lägger till skönhet till köket som redan ser fantastiskt ut.

Söt infälld köksbelysning

Söt infälld köksbelysning
Dessa: hgtv.com

Detta kök kombinerar infälld köksbelysning med ett inbyggt ljus som ljuskälla för detta relativt stora kök. Det finns ett stort fönster bakom diskbänken som låter friskt ljus komma in och ut under dagen.

Infälld köksbelysning består av en enda lampa som faller från kökstaket till ovanför diskbänken. Med tanke på denna lilla lampa kallar vi denna infällda kökslampa för en söt sådan med en modern klassisk stil.

Lampkåpans design är inspirerad av en typisk modern klassisk design som vi ofta ser.

Inbyggd infälld köksbelysning

Inbyggd infälld köksbelysning
Dessa: traditionalhome.com

Det är inte möjligt för oss att behålla infälld infälld köksbelysning på denna lista. Detta inbyggda belysningskoncept har använts av många köksägare, speciellt de som har ett smalt eller minimalistiskt kök, som illustreras i denna bild.

Detta kök använder de två inbyggda modellerna av köksbelysning. Det är väldigt svårt för oss att mäta exakta centimeter mellan taket och downlighten. Det känns som att de alla är på hyfsad höjd.

Stilen bibehåller den minimalistiska köksstilen och ger tillräckligt med ljus för regionen.

Infälld köksbelysning med furu

Käkbelysning Infällt köksbelysning
Dessa: donpedrobrooklyn.com

Detta enkla och moderna kök vet mycket väl hur man lindar in enkelhet i storslagen vision. Med en anblick är det inget speciellt med det här köket förrän du tittar upp. Där hänger en infälld kökslampa som vi alla älskar.

Vi tror att du också kommer att känna det. Den här idén liknar den första idén genom att båda införlivar stor köksbelysning i en enda lampa. Det som gör att den fjärde idén sticker ut är att den infällda köksbelysningen ser ännu större ut.

Belysningen lämnar locket i grått och vitt sobert, vilket motsvarar kökets temafärger.

Lång infälld köksbelysning

Lång infälld köksbelysning
Dessa: irgendwo-rv.com

Vi ger dig ett annat köksinbyggnadsljus än det tredje. Denna infällda köksbelysning passar dig som äger långkök, vilket den här bilden visar. Det betyder att du behöver lång infälld köksbelysning.

I synnerhet väljer det här köket LED-remsorna som är anordnade rättvist mot varandra. Belysningen skapar mjuka strålar för hela köket nattetid. Balken passar in i köket där trä huvudsakligen används.

LED-belysning sparar mer energi eftersom denna kategori förbrukar mindre el.

Studio stil infälld köksbelysning

Studio stil infälld köksbelysning
Dessa: Architectureartdesigns.com

Låt oss komma ut från den normala och avslappnade dolda köksbelysningen som vi ser så ofta. Detta kök uppmuntrar oss att leka med den trendiga och unika dolda köksbelysningen som finns på marknaden.

Den här gången väljer köket ut fyra små lampor klädda i studioinspirerade lock. Belysningen använder den vita konsolen som fäster den i taket i köket. Detta gör att hela ljuskonceptet ser fantastiskt ut.

Belysning fungerar som ett alternativ till ditt minimalistiska kök.

Vacker infälld köksbelysning

Vacker infälld köksbelysning
Dessa: hgtv.com

Vårt fokus ligger på den lilla lampan ovanför trätaket, inte den lyktinspirerade. Uteköket kombinerar modern och traditionell köksbelysning genom båda applikationerna samtidigt.

I likhet med det inbyggda köksbelysningskonceptet ser den infällda köksbelysningen vacker och charmig ut. Var och en av de små lamporna bär det tunna, vanliga locket som hänger så nära taket.

Infälld köksbelysning passar bra med ljuslyktor.

Enkelt infälld köksbelysning

Enkelt infälld köksbelysning
Dessa: modernboywoodshop.tumblr.com

Detta kök är mycket rikt på köksbelysningsstilar. Vi kommer särskilt att lyfta fram den ena runda lampan som ser väldigt nära taket i köket. Detta kallas för infälld köksbelysning.

Den åttonde idén använder belysning i studiostil, liknande den sjätte spetsen. Denna punkt erbjuder ett annat alternativ för dig som bara behöver belysning. Denna belysning är inte fäst i kökstaket lika direkt som den sjätte.

Köket behöver bara den ena studioliknande belysningen medan de andra två taklamporna finns tillgängliga.

Kreativ infälld köksbelysning

Kreativ infälld köksbelysning
Dessa: jgwilliamsdesign.com

Väggbelysning i vägg kan vara så enkelt som att sätta ihop glödlampor precis ovanför ett kökstak. Detta blir grundkonceptet för infälld köksbelysning i detta kök.

Köket tar ytterligare ett steg. Det genomskinliga locket återanvänds för att locka till sig glödlampor. Med denna idé kan strålen som genereras av glödlamporna spridas för det smala köket. Tack vare det vita köket kan strålen lysa starkare.

Glad dold köksbelysning

Glad dold köksbelysning
Dessa: greenville.outdoorlights.com

Även här kan du leka mycket med små glödlampor. Den här bilden visar dig ett annat coolt sätt att använda små glödlampor. Vår slutliga idé inbjuder dig att placera massor av små glödlampor under trätaket som visas av uteköket.

Bestäm antalet små lökar baserat på din köksstorlek och budget. Arrangemanget gör att köket ser muntert och livligt ut. De små lökarna är ordnade ganska sida vid sida, vilket underlättar trädgårdsfester eller familjesammankomster som denna på natten.

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *