idéer för köksgardiner

idéer för köksgardiner

IDÉER FÖR KÖKSgardin – Köket ska ha ett fönster för god ventilation. Naturligt ljus kan komma in i ett kök eller reflekteras på en köksbänk eller diskho. Detta hjälper dig att bara tända belysningen på natten och använder därför mindre energi.

För vissa täcker de köksfönstret med en gardin. Bortsett från estetiska aspekter kan en köksgardin skydda dig från överdrivet solljus. En köksgardin kan hjälpa till att skydda det som händer i köket från förbipasserande när du vill ha avskildhet.

Vacker köksgardin

Vacker köksgardin
Dessa: homedit.com

Gardinen drar mycket uppmärksamhet i detta exempel. Inom detta centrum bearbetas varje aspekt noggrant. Köket väljer en fönsterruta täckt av den tjocka och vackra gardinen.

Gardinen får till och med ett speciellt ”tak”, en annan trevlig sak att se. Gardinen är omslagen i grått med svarta prickar. Gardinen kan dras åt olika håll efter önskemål.

På bilden är gardinen i mitten, så att du kan titta utanför och reflektera naturligt ljus mot köket.

Varm köksgardin

Varm köksgardin
Dessa: diynetwork.com

Du kanske letar efter en köksgardin som kan dras upp och ner. Den här bilden visar ett bra exempel på hur man använder denna gardin. Gardinen använde troligen träbitar skurna i tunna.

Gardinen passar bäst i detta mittköksfönster. Dra helt enkelt gardinen upp och ner efter behov. Med tanke på träet ser gardinen varm och bekväm ut.

Gardinen är mjuk Variation i köket är mest klädd i vitt. Köket verkar inte välja motivgardin eftersom det väljer det blå motivet backsplash.

Estetisk köksgardin

Estetisk köksgardin
Dessa: laceainarie.com

Vår tredje idé har ett coolt tips. Du kan välja en köksgardin efter temafärgen på ditt kök. Detta kök väljer brunt och vitt som gardinfärg för att matcha kökets temafärger.

För att undvika tristess väljer köket motivgardinen. Den smakfulla designen kommer tydligt fram från gardinen. Blad, kvistar och blommor verkar färga köksgardinen. Vi får högt estetiskt värde av gardinen.

I det neutrala köket erbjuder gardinen eleganta varianter som alltid kan roa när man spenderar tid på matlagning eller diskning av smutsiga tallrikar.

Solig köksgardin

Solig köksgardin
Dessa: sinhvienthienan.net

Faktum är att det klassiska köket innehåller permanenta aspekter av inredning som lockar oss. Den här gången ska vi prata om köksgardinen på den här bilden. Vitt och gult håller på att bli temafärgerna för köksgardinen.

Vitt i sig blir motivfärgen för köket. Brunt kommer faktiskt i andra hand, men köket väljer gult istället. Som du kan se ser gardinen ljus och klar ut. Det som intresserar oss är arrangemanget av gardinen.

I en sådan kvartskonstruktion kopierar gardinen helt ett klassiskt gardinarrangemang, som det brukar vara.

Skir köksgardin

Skir köksgardin
Dessa: decorits.com

En välbekant köksgardin i ett minimalistiskt kök. Detta kök hänger i en skir gardin som släpper in naturligt ljus och utsikt över omgivningen. Detta motsvarar den minimalistiska köksidén i sig.

Gardinen består av de genomskinliga dukarna som faller uppifrån och ner. Du kan dra gardinen åt höger, vänster eller föra ihop den i mitten av fönstret. Gardinen är klädd i grått, vilket ger maximal reflektion.

Detta val tillåter ljus att komma in i köket även när gardinen är helt stängd, som visas på den här bilden.

Fridfull köksgardin

Fridfull köksgardin
Dessa: greenbrookdesign.com

Vi är mer intresserade av gardinlayouten. I likhet med den fjärde idén är gardinen så vackert arrangerad. Gardinen blir dekorationen för detta neutrala och enkla kök.

Gardinen täcker nästan hälften av fönstret. Vi tror att gardinen kan dras ner för att täcka alla delar av fönstret. Gardinen är klädd i grått och har samma färg som kökets temafärg.

Motivgardinen och köksfläkten blir variationer för det grå köket.

Smart köksgardin

Smart köksgardin
Dessa: laceainarie.com

Den sjunde idén delar ett allmänt koncept med den andra. Båda använder trä som huvudmaterial för gardinen. Denna punkt väljer för modern användning av gardiner. Vi tror att de flesta av er har sett denna gardinmodell, som främst används på kontor.

Vi kallar detta en smart gardin på grund av denna användning. Du kan dra den upp och ner genom avdragaren på höger sida av fönstret. Avdragaren låter dig justera gardinrörelsen.

Så gardinen kan fortfarande släppa in svaga strålar i köket om du inte stänger den helt.

Kreativ köksgardin

Kreativ köksgardin
Dessa: anfirock.com

En geometrisk köksgardin erbjuder en unik stil för ditt kök. Det här exemplet visar att ett brett koncept kan göra platsen till en cool. I ett mjukt kök som detta erbjuder gardinen en variation i sig.

Gardinen är olika i sitt geometriska urval och kan täcka alla delar av det enda stora fönstret. Dra helt enkelt gardinen upp och ner för att manövrera gardinen. Även om den mestadels är klädd i svart, passar gardinen in i köket, som vanligtvis är klädt i en delikat blått.

Gammaldags köksgardin

Gammaldags köksgardin
Dessa: traditionalhome.com

Den klassiska köksgardinen erbjuder dig ett enkelt och traditionellt sätt. Detta i motsats till den fjärde och sjätte idén, som alla är inspirerade av det klassiska köksgardinarrangemanget.

I detta gamla kök beundrar vi hur köket håller gardinen traditionell och mysig. Det stora fönstret innehåller den blåvita gardinen som hänger så här. Gardinen täcker alltså en halv del av fönstret.

Vi tror att de flesta av oss har sett det välbekanta gardinmaterialet och placeringen någon gång. Gardinstilen används främst i traditionella hem.

Cool köksgardin

Cool köksgardin
Dessa: thechocolatemoosemt.com

Vårt slutliga förslag skiljer sig från de tidigare exemplen på några sätt. Vi begränsar oss till valet och placeringen av gardinfärger. Tvärtemot idéerna ovan väljer köket en svartvit gardin som inte matchar kökets temafärg.

Som syns här väljer köket blått och brunt som temafärger. För det andra är gardinerna uppdelade i två sidor. Detta är ett annat populärt val för en sådan fönsterruta.

Flytta helt enkelt gardinen åt höger eller mitten beroende på hur mycket naturligt ljus och insyn du vill ha.

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *