Idéer för kökssopor

Idéer för kökssopor

IDÉER FÖR KÖKSKORPSOR – Tro det eller ej, många aktiviteter i ett kök ger så mycket avfall. Från plast till papper, skräp är oskiljaktigt från ett kök. Däremot är en papperskorg ett måste i ditt kök.

Du kan börja bidra till en miljö utan skräp genom att använda rätt papperskorgsmaterial. Att välja en cool papperskorg är en bra idé för att motivera dig att återvinna föremål i ditt kök så att du inte slänger soporna senare.

En kökssoptunna är vårt viktiga ämne. Oroa dig inte, våra 10 papperskorgar för kök ser stiliga ut för att göra vår diskussion enklare.

soptunna för blomsterkök

soptunna för blomsterkök
Dessa: besence.club

Vi tror att du kan hitta den här blommiga papperskorgen i en järnaffär i närheten. Den här papperskorgen ser vacker ut med designen. Det verkar som att papperskorgen använder lätt metall för att göra det enkelt att flytta runt i köket.

Som bilden visar är papperskorgen placerad bredvid köksbänken. Med tanke på mängden papper i köksbordet antar vi att papperskorgen innehåller oanvänt papper. Du kan förresten skapa den här papperskorgen själv.

Hitta en oanvänd behållare i ditt hus och täck den med mönstrat designpapper.

Stäng soptunnan i köket

Stäng soptunnan i köket
Dessa: idealhome.co.uk

Vi hoppas att du kan se papperskorgen ordentligt då den är längst till höger på bilden. Sopdunken är mycket vanlig i dagens hushåll. Papperskorgen står nära fönstret.

Papperskorgen använder locket. Den är gjord av robust metall som vi tror kan hålla länge. Papperskorgen har goda fördelar eftersom locket kan förhindra att dålig lukt sprids i köket.

Du kan öppna fönstren för att släppa ut dålig lukt naturligt.

Bekant kökssoptunna

Bekant kökssoptunna
Dessa: city-data.com

Detta är en av de vanligaste papperskorgen i moderna hem. Papperskorgen är gjord av grå plast som ser lätt ut. Den kompletteras med locket som du enkelt kan öppna för att placera skräp.

På grund av den lätta känslan är papperskorgen lätt att flytta. Detta kök placerar papperskorgen under kökshalvön. Papperskorgen ser stilig ut med tanke på det höga och smala utseendet.

Du kan slänga många föremål i papperskorgen, från matrester till matförpackningar.

Cool kökssoptunna

Cool kökssoptunna
Dessa: home-designing.com

Det finns många coola modeller av kökssoptunnor på marknaden. En av dem är den här runda papperskorgen. Den är gjord av ljus metall målad vit. Den är placerad mitt på köksväggen så att alla lätt kan se.

Vi tror att soptunnan är lätt att flytta med tanke på de små hjulen. Den är försedd med ett lock för att förhindra att dålig lukt sprider sig i soporna i köket.

Förutom den trendiga modellen tror vi att soptunnan kan hålla länge.

Dold kökssoptunna

Dold kökssoptunna
Dessa: familyhandyman.com

Dålig lukt av sopor kan vara till besvär för vissa av er. På grund av detta finns det en innovation allmänt känd som den dolda kökssoptunnan. Låter väl ganska smart? Denna passar perfekt i de små garderoberna.

Du kan helt enkelt dra i sidan för att öppna soptunnan. Modellen kan förhindra att den dåliga lukten av sopor sprider sig till hela köket. Skräpet kan också hålla ordning i köket.

Bilden visar att det förmodligen finns två kökssoptunnor som du kan bjuda in för att använda var och en för olika typer av sopor.

Avancerad kökssoptunna

Avancerad kökssoptunna
Dessa: idealdriveways.com

Skjut helt enkelt på en av hyllorna så att behållaren kan öppnas av sig själv. Vår nästa idé är verkligen en sådan innovation. Vi kallar detta en avancerad av två anledningar. Den första handlar om teknik.

Det andra gäller soptunnan. Modellering kan hjälpa dig med avfallshantering. Använd varje papperskorg för olika kategorier av avfall. Till exempel används en av kärlen för att lagra organiskt avfall.

Medan den andra behållaren är för lagring av kemikalieavfall.

Enkel kökssoptunna

Enkel kökssoptunna
Dessa: Sevenstonesinc.com

I likhet med den dolda papperskorgen använder vår sjunde idé en enklare papperskorg. Denna soptunna använder en rund burk tillsammans med hållaren. Med totalmodellen kan du ta den med bara ett lyft.

Papperskorgen ser liten ut, så den rymmer bara ett litet antal föremål. Trots den lilla storleken har soptunnan ett lock som kan förhindra att den dåliga lukten av sopor sprider sig i köket. Ganska cool!

Under diskbänken kök soptunna

Under diskbänken kök soptunna
Dessa: sociedadred.org

Ett annat smart sätt att använda och dölja papperskorgar. Den här gången ställs papperskorgen under diskbänken. Papperskorgen ser trendig ut när den är uppdelad i dessa två små lådor.

Olika typer av avfall kan förvaras i var och en av lådorna. Placeringen av papperskorgen håller hela köket enkelt och snyggt. Du kan använda soptunnan för avfall som uppstår vid diskning av smutsig disk.

Casual kökssoptunna

Casual kökssoptunna
Dessa: bestineslovenia.com

Lätt och avslappnad. Vår nionde idé håller människor sysselsatta när de besöker en järnaffär och letar efter en prisvärd och användbar soptunna. Kökssoptunnan finns bredvid kylen.

Denna placering är tänkt att påminna alla om att genast slänga matförpackningar och liknande i papperskorgen. Ett så litet steg som kan hjälpa till att göra i ordning hela köket.

Kökssoptunna i trä

Kökssoptunna i trä
Dessa: jaydson.org

En kökssoptunna kan använda trä som visas på den här bilden. Papperskorgen ser rustik och naturlig ut. Papperskorgen skapar en vintagekänsla när den placeras i ett kök. Papperskorgen ser stark och rättvis ut.

Med tanke på storleken får du förmodligen inte plats med mycket strö i den. Ändå kan soptunnan maskera lukten av dåligt skräp om det kommer över hela köket. Dessutom ser papperskorgen stilren och stilren ut jämfört med de flesta av de tidigare exemplen.

Vi hoppas att du kommer att tänka på att återvinna avfall när du väljer den lämpligaste soptunnan för ditt kök.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *