idéer för köksväggar

idéer för köksväggar

KÖKSVÄGGIDÉER – Fyra delar eller inte, köksväggar börjar bli supernödvändiga. Tänk dig att ett kök inte har någon vägg alls förutom uteköket? Väggen skyddar ett kök från regn, solljus, extrema temperaturer och blåsigt väder.

Många köksägare förlitar sig så mycket på köksväggen för att placera skåp och dekorationer. De flesta av oss målar köksväggar med neutrala färger som vitt och grått.

Den här artikeln inbjuder er alla att experimentera med några väggdesigner som kan göra stor skillnad för hela köket. Gå med i vår diskussion nedan.

Magnifik köksvägg

Magnifik köksvägg
Dessa: thechocolatemoosemt.com

Att göra om din köksvägg kan vara så enkelt som att byta färg på väggen. Denna första idé öppnar upp ett billigt köksväggkoncept. Du kan köpa målningskvalitet inom budget.

Vår första idé går djupare för att applicera din favoritfärg på väggen. Tveka inte att gå bort från vanliga väggfärger som vitt och grått. Köksväggen är målad i denna speciella färg mellan grönt och gult.

Vi kallar köksväggen underbar, varken exalterad eller fräsch. Valet passar bra till det färgglada köket.

industriköksvägg

industriköksvägg
Dessa: home-designing.com

Industriell inredning fångar många älskare av köksmodellen. Stark och långvarig är bland de två toner som först kommer att tänka på när man överväger just denna köksstil.

Detta kök överraskar oss med den industriella väggen mitt i hela kökets ljusa och färgglada utseende. Måla bara väggen med supertunt svart och vitt. Var noga med att måla väggen för att skapa denna målningsstil.

Undvik mjukt målningsläge eftersom väggen kan se så hård ut.

Oval köksvägg

Oval köksvägg
Dessa: thechocolatemoosemt.com

Till skillnad från de två första idéerna imponerar vår tredje på oss med kökets övergripande form. Köket upptar oval yta och ser superunik ut. Det leder förstås till hela den fantastiska köksväggen.

De coola aspekterna av köksväggen slutar inte där. Väggen består av två idéer. Den första låter så bekant för mig att den syftar på den vita köksväggen. Den andra ligger på de två stora fönsterrutorna som upptar den kurviga soffan.

Den andra fönsterrutan har inga sittplatser. De två ger en fullständig bild av det yttre landskapet eller situationen.

Dramatisk köksvägg

Dramatisk köksvägg
Dessa: space-time-mass.com

Svart är en sexig färg. Om du bestämmer klänningsfärgen kan svart få dig att se smalare ut. När man slår in ett kök kan svart förvandla fläcken i bilden till en dramatisk sådan.

Svart fungerar på köksväggen och backsplash. Noggrann målning kommer snabbt att locka våra ögon och få hela väggen att se smidig och enkel ut. Vi tror att denna väggmålningsdesign inte kommer att kosta dig så mycket pengar.

Oroa dig inte för vad folk kommer att säga om den svarta köksväggen. Att arbeta med så minimalistiskt förvaringsutrymme tillför dramatik till köket.

Moderiktig köksvägg

Moderiktig köksvägg
Dessa: collectiveres.net

Varken betong eller fönsterruta, vår femte idé ser snygg ut på grund av materialet. Köksväggen består av många rektangulära kakelplattor i denna speciella blå nyans. Det som ger väggen en trendig ton är plattornas arrangemang.

Plattorna bildar ett slags stenfall. Var och en av brickorna ser rättvisa ut och inte glänsande. Med konceptet blir hela köksväggen moderiktig och graciös. Väggen matchar färgen på kökstemat.

Den blå nyansen används för fodral och backsplash. Tillsammans med trägolvet är denna poäng självklar.

lantköksvägg

lantköksvägg
Dessa: 7ft-seo.com

Landköksväggen finns i olika utföranden. Du kan välja mellan adobe, trä eller sten. Till detta kök används lertegel. Adobeväggen fyller kupolsektionen. Placeringen bär stark lantkökssmak.

Du kan fortfarande se de råa stenarna på bilden. Eftersom köket är klätt i vitt målas även teglet i samma färg. Målningen är avsiktligt tillräckligt tunn för att visa kanterna på tegelstenarna.

Överväg att tillämpa köksväggidén på ett fridfullt modernt lantkök som det här.

koppar köksvägg

koppar köksvägg
Dessa: decoist.com

Har du funderat på att sätta tapeter på din köksvägg? Tänk på det eftersom idén kan förändra köksläget så mycket. Speciellt om du väljer denna tapet.

Vi tar inte upp detta utan goda skäl. Tapeten är gjord av koppar. Du kan se tapetvalet skapar den ultimata glittertonen för platsen. Väggen täcker inte alla köksväggar. Det beror förmodligen på den dyra tapeten.

Köksväggskonceptet erbjuder en självlysande ton från köket som redan kommer från trämaterialet för den flytande förvaringen och köksredskapen.

Träskiva köksvägg

Träskiva köksvägg
Dessa: freshome.com

Den moderna bondgården behöver inte rött tegel som köksvägg. Detta åttonde tips väljer ut ett billigt väggkoncept för ett modernt lantkök. Använd träskivor istället.

Ordna träskivorna i köksväggsformat som bilden visar. Måla brädorna svartvita för variation. Det betyder att köket ser coolt ut. Mysiga och varma känslor bibehålls som förväntat av bondgårdsköksmodellen.

köksvägg i sten

köksvägg i sten
Dessa: anfirock.com

Så många tips kan hämtas från detta underbara rustika kök. Kolla in köksväggen som är gjord av stenarna. De fyller små ytor i köket eftersom det mesta av området kretsar kring förvaring.

Stenarna läggs platt ovanpå varandra. Var och en av dem ser lång och naturlig ut. Efter rengöring och troligen putsning sätts stenarna i ett snyggt format. Sammantaget ser köksväggen väldigt naturlig och fräsch ut.

Rustik köksvägg

Rustik köksvägg
Dessa: undauntedthemovie.com

Vi applåderar köket som tar fram allt rustikt för stället, väggen är inget undantag. Träskivor rengörs och skärs sedan. Efter att de är klara läggs brädorna ovanpå varandra som den här bilden visar.

Mycket naturlig och stark, köksväggen fungerar som en rustik underton för köket. Som ni kan se vidare väljer köket även träskivor som ramar till skåpen och lådorna.

Vårt sista förslag är den ultimata köksväggidén för den här artikeln.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *