Idéer för kontorskök

Idéer för kontorskök

KONTORSKÖKSIDÉER – Att sätta ett kök i arbetsområdet börjar blomstra nu för tiden. Termen kontorskök hjälper kontorsanställda att hålla sig hydrerade och får näring medan de arbetar.

Vissa anställda anser till och med att besöka kontorsköket som ett enkelt sätt att ta korta pauser mellan svåra uppgifter vid sina skrivbord. Hur designar man ett sådant kontorskök? Vilka element kräver uppmärksamhet för denna köksstil? Läs vår lista nedan.

Vitt kontorskök

Vitt kontorskök
Dessa: naomi-parry.com

Kontorsköket använder vanligtvis en enkel eller minimalistisk stil. Per definition kräver detta koncept minimala köksmaskiner, neutrala färger och ljusa material. Vårt första exempel kombinerar tre aspekter.

Det här kontorsköket tar upp ganska mycket utrymme. Trägolv ger i första hand en varm och behaglig känsla. Vitt klär de flesta delar av köket, vilket gör utrymmet snyggt och tydligt. Köket visar grunder som gasspis och diskbänk.

Det finns fyra metallstolar för kontorskamrater att sitta på för avslappnade chattar medan du njuter av en take-away lunch vid lunchtid.

Brett kontorskök

Brett kontorskök
Dessa: staceyalickman.com/

Kontorsköket erbjuder en viss fördel i höga byggnader. Ta den här bilden som ett exempel. Luftcirkulationen fungerar mycket bra med högt i tak. Detta bidrar till hälsosammare andning för alla på detta kontor.

Dessutom upptar kontorsköket ett större utrymme jämfört med den första idén. Ljusblått blir en annan färg vid sidan av vitt och brunt. I kontorsköket presenteras bara det grundläggande som mikrovågsugn, diskho och kylskåp.

Det stora köket låter minst fem av kontorsarbetarna ta eftermiddagspauser medan de njuter av kalla drycker eller varmt kaffe.

Avslappnat kontorskök

Avslappnat kontorskök
Dessa: partyinstant.biz

Det finns fortfarande ett superstort rum tillgängligt för detta kontorskök. Det är detta som får oss att kalla denna idé avslappnad. Många kontorsanställda kan samlas här. De kan bära sina egna stolar eller en öppen madrass för att utöva yoga under kontorsrasterna.

Kontorsköket lockar oss med den gula väggen. Färgen skapar en omedelbar stämningshöjare för det mjuka köket. Köket väljer mycket moderiktiga stolar mot det vita bordet.

Inte långt därifrån räcker det med minst tre gröna stolar för informella pratstunder med kollegor. Få en varm cappuccino eller apelsin för att liva upp minisammankomsten.

Fantasifullt kontorskök

Fantasifullt kontorskök
Dessa: 3design.radiobaladi.com

Många fönster säkerställer god ventilation i detta kontorskök. Trätak och golv skapar en varm känsla. Med mässbänkskivan och kylskåpet ser kontorsköket enkelt ut.

Bänkskivan innehåller gasspis och några lådor. Kylskåpet gör att många kontorsanställda kan förvara sin mat eller dryck. Kontorsköket kompletterar utrymmet med stolar och bord.

Det finns TV:n för att samla kontorsanställda som tittar på TV-program. Vissa kan också ha ett plötsligt möte i kontorsköket. Så fantasifullt detta kontorskök är!

Vackert kontorskök

Vackert kontorskök
Dessa: sandracopperstone.com

Idén delar samma temafärg som den första, som är vit. Den här gången ser kontorsköket fint och mysigt ut. Köket använder lättviktsmaterial för förvaring, bänkskiva och sittplatser.

Köket är inrett med sittplatser som består av de söta stolarna och det vita bordet. Det finns några kokkärl för kontorsarbetarna att laga mat i. Du kan även koka kaffe med kaffebryggaren på bänkskivan.

Har du inte bestämt vad du ska laga till lunch än? Läs recepten på en tavla bakom stolen.

Återvunnet kontorskök

Återvunnet kontorskök
Dessa: sumobay.com

Gammal kontorsköksdesign står i kontrast till denna moderna arbetsyta. Detta exempel skiljer sig från alla exempel på återvunna köksmöbler. Självklart används högteknologiska köksredskap som diskho och mikrovågsugn i köket.

Vi applåderar kontorsköket väljer vintage förvaringsdesign istället. Den klassiska tonen framträder också från köksön. Förvaringsutrymmet består av skåpen och de öppna hyllorna.

Skåpsdesignen ser traditionell ut. Köksön använder ett återvunnet stort bord som vi ofta ser i ett traditionellt kök. Köket har söta stolar för en modern touch.

kantin kontorskök

kantin kontorskök
Dessa: musicments.com

Det är ganska svårt att bestämma typen av detta kontorskök. Exemplet kombinerar influenser från industriella och minimalistiska köksstilar. Vi har ett visst intresse för hur kontorsköket ordnar stolarna och de små borden.

Den gastronomiska designen påminner oss om vår skoltid. Denna design duplicerar skolans matsal. Skillnaden ligger i användningen av de två långborden. Vanligtvis tränar skolmatsalen många små bord.

Två rader med färgglada små stolar ser nostalgiska ut. Den här gången kan stolarna hålla ihop dussintals kontorsanställda till lunch.

Stilrent kontorskök

Stilrent kontorskök
Dessa: discecte.me

En perfekt kontorsköksstil för små till medelstora kontor. Den ädla designen är implementerad för denna rättvisa köksstorlek. I det här köket älskar vi främst belysning och stolstilar.

Lätta material och enkel design blir väsentliga inslag i köket. Köket delar upp utrymmet i två nedre sittgrupper. Den första relaterar till de fyra supercoola stolarna som vetter mot köksön.

Den andra finns i kökshörnan. Det är upp till kontorsanställda vilken sittstil som passar deras humör bäst.

Varmt kontorskök

Varmt kontorskök
Dessa: homebnc.com

Hur trivialt det än låter, ibland kan det vara så mycket att äta lunch med kollegor i ett varmt kontorskök. Vår nionde idé är ganska unik. Den väljer de ljusa träskivorna som köksbord.

Bordet innehåller några lådor med magasin. Bordet pryds av färska blommor som förhoppningsvis kan pigga upp lite. Det finns handstil och trendig belysning som extra dekoration.

Själva köket visar kyl, diskbänk och hängande förvaringsutrymme. Ta med din lunch och ät sedan ensam eller med dina vänner.

Trevligt kontorskök

Trevligt kontorskök
Dessa: melbourne-kitchens.com.au

Även om detta kontorskök tar liten plats ser det bedårande ut. Kontorspersonalen kan räkna med att de tillbringar lite tid i köket för att fräscha upp sina sinnen. Nyckeln är i kökets placering.

Köket innehåller ett stort fönster fyllt med växter. Gräs och växter framför fönstret blir ytterligare förfriskningar. Köket innehåller mikrovågsugn, diskho och förvaringsutrymme för disk.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *