Idéer för kricka vardagsrum

Idéer för kricka vardagsrum

IDEAL FÖR KRÅKA VARDAGSRUM – Är det grönt eller blått? Eller båda? Teal är en vacker kombination av grönt och blått som resulterar i nyanser av mörkgrönt och blått. Du kan få just den färgen genom att blanda grönt och blått på vit canvas.

Vi tror att kricka vardagsrumsinredning är för dig som vill få det bästa utseendet av grönt och blått. Atmosfären i teak gör boytan fräsch, fridfull och positiv på samma gång.

Delikat kricka vardagsrumsidéer

Delikat kricka vardagsrumsidéer
Dessa: homedit.com

En ljusare kricka kan skapa ett så mjukt vardagsrum. För en särskilt böjd väggform, applicera färgen som visas på bilden. Valet gör att arenan ser cool och stilren ut. Välj neutrala möbler för extra mjukhet.

Till exempel trägolvet och den minimalistiska vita soffan här. En uppsättning vita moderna stolar ger en modern känsla i de mest traditionella miljöerna. Det finns också ett klassiskt piano, spegeln och de stora taklamporna.

De sista föremålen får rummet att se lite glamoröst ut. Den ljusa atmosfären fyller också rummet med de stora fönstren och högt i tak.

Smart krickat vardagsrum

Smart krickat vardagsrum
Vad: Pinterest

Blågröna element dyker upp genom små föremål, inte väggmålningar eller stora sektionssoffor. Den smarta idén hjälper till att göra detta vardagsrum kreativt och stilrent. Du kan kombinera kricka med neutrala färger relaterade till vitt som visas här.

Blågröna nyanser kommer från den mönstrade fåtöljen, den lurviga ottomanen, kudden och till och med glasen ovanför det lilla vita träbordet. Sedan är det det antika bordet med nödställda ben.

Genom att använda denna ganska vanliga nyans av kricka, hävdar vardagsrummet konceptet för kricka vardagsrum, trots att det vita elementet också färgar de flesta av de grundläggande aspekterna av utrymmet.

Mörker och glamour i det blågröna sortimentet

Mörker och glamour i det blågröna sortimentet
Dessa: homegirllondon.com

En mörkare nyans av kricka ger plats för ett glamoröst boende när det kombineras med glänsande eller glastillverkade rumsobjekt. Teal visar sin bästa kvalitet på vardagsrummets trävägg, soffgrupp och ottoman.

Bakom det mörka attributet ser vardagsrummet elegant ut tack vare de glansiga möblerna från soffborden, glasen som display och skrivbordslampan. Sittsetet använder också eleganta tyger för en extra glamorös ton.

Färglägg väggen med en kricka stor målning för att mjuka upp mörkret. Komplettera området med växter för förfriskning.

Fin blågrön sittplats

Fin blågrön sittplats
Dessa: homedit.com

Hör ett litet hörn i ditt hem i denna mysiga kricka abborre. Applicera kricka på träväggen. Välj också kricka för den medelstora soffan, som visas här. Om du tycker att området är för mörkt, leta efter möbler som kan ändra tonen.

Du kan komplettera soffan med ljusa kuddar, varav en finns här. Ha snygga, ljusa tyger för ett täcke när vintern kommer. Välj trägolv för värme. De små soffborden ser moderna ut.

Häng pälsiga väggdekorationer som sötningsmedel. Du kan nu njuta av lässtunden genom att då och då titta ut genom fönstret.

Fantastiskt krickat vardagsrum

Fantastiskt krickat vardagsrum
Dessa: zombiecarols.com

Den fantastiska tonen känns så intensiv i detta eklektiska vardagsrum. Detta tack vare den mjukare sidan av krickan, som i sig ger friskhet. Kombinera huvudfärgen med olika ljusa färger för möbler och rumsdekoration.

Den svartvita mattan erbjuder ett stilrent inslag som passar bra med de övergripande färgglada tonerna. Möbler från mitten av århundradet rekommenderas snarare än en skrymmande soffa eller ett stort träbord.

Den kricka tonen finns kvar i soffborden, som innehåller söta små displayer. Sortimentet bevisar att kricka kan fungera bra med mörka färger som svart.

Fantastiskt krickat vardagsrum

Fantastiskt krickat vardagsrum
Dessa: Homesfeed.com

Den sjätte av våra övergripande idéer om kricka vardagsrum liknar den andra strategin så att krickan är synlig i en bra spridning. Den här gången ger Teal dock mer dominans än i det andra tipset.

Det kricka elementet kan ses i olika former, från tapeter till fåtöljer. Var och en av dessa innehåller en mångsidig egenskap hos krickan i sig. Du kan fortfarande visa upp vanlig kricka genom att applicera woodstock-färgen här.

Komplettera området med den vita soffan, marinblå ottoman och den tjocka raggiga mattan för en mjukare känsla.

Blågrönt vardagsrum vid kusten

Blågrönt vardagsrum vid kusten
Dessa: idealhome.co.uk

Blanda och matcha blått och grönt som två färger som starkt förknippas med ett kusttema. Denna livsmiljö verkar märklig jämfört med andra. Detta beror på användningen av blått och grönt för att senare skapa blågröna nyanser i hela rummet.

Som du kan se här har vardagsrummet mjuka blå väggar och ett av skrivbordslampsställen. Själva krickfärgade elementet kommer helt enkelt ut ur glasen som utrymmet indikerar. Andra blåaktiga toner kommer från den skrymmande soffan. Grönt kommer fram från vildblommorna.

Dekorera bordet i rummet med konstgjord korall.

Underbar kricka vardagsrum

Underbar kricka vardagsrum
Dessa: susiesculebra.com

Om du kombinerar kricka med guld eller gult kan du njuta av en underbar atmosfär i ett vardagsrum. Vi måste säga att vissa möbeldesigner gör ett stort bidrag till regionen. Som du kan se här ser sittgrupp, fåtöljer, bord och soffbord alla stilrena ut.

Förutom de tjocka kricka och gula gardinerna, häng en utsökt ljuskrona för en glamorös ton.

Dramatisk känsla i det blågröna vardagsrummet

Dramatisk känsla i det blågröna vardagsrummet
Dessa: stylebyemilyhenderson.com

En känsla av dramatik fångar snabbt vår uppmärksamhet när vi tittar på detta utrymme. Sortimentet tar fram de bästa kvaliteterna av kricka, vilket resulterar i mörker och elegans. Ha en klassisk krickfärgad stol som den här för en sorts romantisk ton.

Komplettera sortimentet med färska blommor som naturligt sötningsmedel.

Personlig Teal Space-modell

Personlig Teal Space-modell
Dessa: heals.com

Utöver det fjärde tipset finns det ytterligare ett alternativ för söta ensamvargar. Ge en mörk ton som det bästa attributet för blågröna nyanser genom träväggen som ses här. Välj en blågrön och elegant soffa för en lite glamorös känsla.

Komplettera sittplatsen med ett enkelt svartmålat bord och en träbänk för den valfria sitsen. Töm det återstående utrymmet för att sträcka ut våra kroppar eller lägg dem på mattan eller trägolvet.

Vi hoppas att kvaliteten på min tid inspirerar din kreativitet.

Check Also

Köksfönsteridéer

IDÉER FÖR KÖKSFÖNSTER – Ventilation är ett måste för din köksinställning. Ett köksfönster och köksdörr …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *