Idéer för öppen spis i vardagsrummet

Idéer för öppen spis i vardagsrummet

VARDAGSRUM ÖPPEN IDÉER – Eldstäder hjälpte alla familjer på vintern när kylan var svår att bära utan uppvärmning. I avsaknad av teknik fungerade en eldstad som en naturlig värmekälla.

Idag spelar den öppna spisen ytterligare en roll. Eldstäder finns nu i en mängd olika former. Det finns också en modern öppen spis som inte använder trä och är täckt av rött tegel. Ta reda på vilka typer av eldstäder som färgar de flesta moderna hem idag nedan.

Elegant öppen spis i bekvämt vardagsrum

Elegant öppen spis i bekvämt vardagsrum
Dessa: simpleandsweets.com

Du undrar säkert varför en öppen spis ser elegant ut? Med damm och rök, finns det en chans att eldstäder ser coola ut? Det här vardagsrummet är ett bra exempel på det.

Eldstaden i det här vardagsrummet är faktiskt en traditionell. Du kan se skogar i skorstenen. Insvept i grå små kakelplattor är den första idén att få eldstaden att se ren ut.

Dessutom är eldstaden täckt av en specifik vägg, målad vit. Med denna idé ser hela eldstaden elegant ut, vilket matchar den övergripande bekväma känslan i vardagsrummet.

Öppen spis med stenbakgrund i en stuga

Öppen spis med stenbakgrund i en stuga
Dessa: hgtv.com

Ta dig själv i perfekt harmoni med naturen med en öppen spis i sten, som detta vardagsrum föreslår. Att göra denna eldstad kräver extra ansträngning, men som du kan se blir den öppna spisen bredvid soffan i centrum för uppmärksamheten.

Täck veden och den brinnande elden med ett glasskydd för att skydda askan och röken som fyller rummet. Stenbakgrunden kan kyla ner temperaturen lite när värmen når en maxpunkt.

Stenbakgrunden är ett naturligt material som kan hjälpa till att minska strömförbrukningen under torrperioden. För du behöver inte alltid slå på luftkonditioneringen.

Inbyggd öppen spis i modernt vardagsrum

Inbyggd öppen spis i modernt vardagsrum

Håll ditt moderna vardagsrum minimalistiskt med en inbyggd öppen spis som denna. Naturligtvis måste du rådgöra med en inredare eller ett proffs innan. Eldstaden är snygg och ser minimal ut. Den innehåller den brinnande elden som är traditionellt.

Det som skiljer den från den traditionella är att eldstaden verkar bli ett med väggdelen i vardagsrummet. En glaskåpa omger den främre delen av eldstaden. Med denna idé kan du titta på eldstaden.

Den öppna spisen tillför också rymliga och avslappnade känslor till platsen som avsiktligt lämnas bred.

Öppen spis utan lock i tillflyktsort vid stranden

Öppen spis utan lock i tillflyktsort vid stranden
Dessa: Coastalliving.com

Vår nästa idé verkar helt naturlig. Som ses här innehåller den öppna spisen stockar redo att tändas. Rök- och dammpåsarna kommer sannolikt att fylla bostadsutrymmet.

Det spelar ingen roll eftersom det här är en strandinspirerad stil för det här vardagsrummet. I själva verket stödjer den öppna spisen den naturliga känslan i vardagsrummet och skapar på sin höjd en strandinspirerad interiör.

För att få eldstaden att se cool ut kan du slå in den med naturstensplattor som detta.

Lyxig öppen spis i svart och guld vardagsrum

Lyxig öppen spis i svart och guld vardagsrum
Dessa: carolannpeacock.com

Vi kallar detta en öppen spis som rumsdekoration, inte längre bara som en värmekälla. I synnerhet kan du skapa en öppen spis som står i kontrast till vardagsrummet genom att applicera svart och guld för att matcha rummets övergripande färgdominans.

Ha en öppen spis som sticker ut från vardagsrumsväggen som visas på bilden. Täck eldstaden med ett speciellt staket med guldaccenter. Även om detta redan känns lyxigt, använd toppen av den öppna spisen som ett stativ.

Placera guldfärgade inramade certifikat eller keramik ovanpå. Placera färska växter runt eldstaden. Är inte eldstaden en sådan attraktion?

Vintage öppen spis i en modern bondgård vardagsrum

Vintage öppen spis i en modern bondgård vardagsrum

En modern bondgård kan välja en öppen spis med denna typ av modellering. Använd en del av hela vardagsrummet som eldstad. Täck eldstaden med massivt trä med en slät design som visas på bilden.

Den massiva träbeklädnaden blir eldstadens yttersta lager. Täck skorstenen igen med röda tegelstenar snyggt arrangerade. Efter det kan du se järndörren som täcker kärnan i eldstaden.

Den skiktade designen med starka material gör eldstaden vintage och hållbar.

Vit vanlig öppen spis i bohemiskt vardagsrum

Vit vanlig öppen spis i bohemiskt vardagsrum
Vad: Pinterest

För ditt boheminspirerade vardagsrum, få en helt gratis eldstadsdesign som kan lägga till den övergripande designen av utrymmet. En vanlig öppen spis som denna räcker mer än väl. En vanlig eldstad avser en fyrkant som kan innehålla ved.

Täck skorstenen med tegel för att få skorstenen att se robust ut. Dessutom förorenar rök och aska inte fritt väggen i rummet. Måla tegelstenarna vita så de blir rena och matchar färgen i hela rummet.

Öppen spis med dörr i ett vardagsrum

Öppen spis med dörr i ett vardagsrum

Den öppna spisen i det här vardagsrummet verkar attraktiv. Hela eldstaden är inspirerad av en eldstad i vintagestil som framhäver skönhet i sin enkelhet. Detta kan ses från det vita lagret av skorstenen.

Vi beundrar eldstadens främre lucka, som ser ut som en miniatyrdörr. Du kan stänga och öppna dörren för att kontrollera eldstaden om skogen har förvandlats till damm eller inte med mera.

Öppen spis i en del av vardagsrumsväggen

Öppen spis på sidan av vardagsrumsväggen

I likhet med den tredje idén är vår nionde eldstadsmodell fäst på väggen i vardagsrummet. I synnerhet upptar eldstaden en framträdande del av hela väggen. Eldstaden ser unik ut eftersom den böjs för att matcha väggdelen.

Du kan måla eldstaden i en annan färg än den dominerande färgen i rummet. På så sätt framhävs den öppna spisen helt enkelt.

Modern öppen spis i det svarta och gråa vardagsrummet

Modern öppen spis i det svarta och gråa vardagsrummet
Vad: Pinterest

Ta med en modern öppen spis för din moderna vardagsrumsinredning. Du kan medvetet vända dig till en inredningsarkitekt eller ett proffs i denna eldstadsstil. Som du kan se på den här bilden använder eldstaden inte ved.

Eldstaden hänger på väggen som även upptar tv och garderob. Det krävs vissa tekniska förmågor för att hänga TV:n över den öppna spisen på detta sätt. Med råd ser den moderna eldstaden minimalistisk och elegant ut.

Få mer inspiration till ditt vardagsrum med dessa vardagsrumsgardinidéer.

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *