Idéer för renovering av köksskåp

Idéer för renovering av köksskåp

IDÉER FÖR OMBYTNING AV KÖKSSKÅP – Att fräscha upp kökets övergripande utseende borde inte kräva större arbete som kostar så mycket pengar. Du kan vidta separata åtgärder beroende på budgettillgänglighet.

En av uppgifterna är att göra om köksskåpet. Vi kommer att dela med oss ​​av 10 koncept för ombyggnad av köksskåp som visar dig hur du uppgraderar köksskåp. Hoppas listan kan stimulera din kreativitet.

Gör om billiga köksskåp

Dessa: surripui.net

Knappbytet är en liten förändring med stor inverkan i gengäld. Detta köksskåp ser enkelt ut i grått. Du kan lägga till unika knoppar i garderoben som kan dekorera hela förvaringsutrymmet.

Den här bilden väljer olika unika knappar. Det finns ett fåtal modeller, från den nyckelliknande till den enkellånga linerknoppen. Man kan se att i ett av skåpen sitter den långa kurviga knoppen. Så helhetslooken ser supercool ut.

Du behöver faktiskt inte mycket pengar för konverteringen. Välj lätt material som denna bild ytterligare antyder.

Enkel renovering av köksskåp

Enkel renovering av köksskåp
Dessa: freshome.com

Super super enkel idé. Lägg bara till ett köksskåp om du vill måla om köksväggen. Matcha köksskåpet mot hela väggen. Det lindar in den här köksmöbeln.

Du kan se att den nedre delen av underskåpet kommer att målas svart. Detta motsvarar den svartvita köksväggen. Du kan göra detta själv för den enklaste ombyggnaden någonsin. Minnet uppdateras bara vitt.

Du kan gå ännu längre genom att lägga till det långa samlarförrådet i vitt trä. Det öppna förvaringsutrymmet följer kökets vägg som ett stort utrymme för annan vacker keramik.

Ombyggnad av ett vanligt köksskåp

Ombyggnad av ett vanligt köksskåp
Dessa: hgtv.com

Fräscha upp köksmöbler i trä i ditt kök. Denna punkt uppmuntrar dig att måla om köksmöblerna med en ljus nyans av brunt. Du behöver ingen prålig eller ny färg för att måla om köksmöblerna om du vill behålla dess naturliga utseende.

Applicera målningen på hela köksskåpet, inklusive tavlorna i nedre delen eller under bänkskivan. Det nya köksskåpet fräschar upp ögonen med sin vanliga design.

Fodralet erbjuder en mjuk kurva i det bruna bakstycket och bänkskivan. Köket väljer de slimmade skåpen med hänsyn till det lilla köket.

Ombyggnad av ett viktigt köksskåp

Ombyggnad av ett viktigt köksskåp
Dessa: sebringdesignbuild.com

Ibland måste man köpa ett stort skåp för att göra om köksskåpet. Detta blir nödvändigt när du har fler köksartiklar eller när du har ett anständigt tomt utrymme. Ta den här bilden som ett bra exempel.

Köket inbjuder till att köpa ett nytt skåp som står bredvid bänkskivan. Garderoben ser minimalistisk och enkel ut. Skåpet passar in i det övergripande köket vilket känns enkelt och neutralt. Skåpet kompletterar de befintliga transparenta små skåpen.

Högskåpet ger plats för stora köksredskap och porslin.

Ekonomisk ombyggnad av köksskåp

Ekonomisk ombyggnad av köksskåp
Dessa: jarohoney.com

En liten köksmockup utmanar dig att välja ett köksskåp för att förvara alla dina köksredskap och porslin. Listan ger i sin tur ett enkelt sätt att lägga till lagringskapacitet för ett kök. Den befintliga garderoben får ytterligare förvaringsutrymme från metallpanelerna.

Under brädorna sitter sked- och gaffelhållarna som fästs i köksväggen. Du kan använda några spikar för att hålla knivarna sett från spikarna på köksskåpet.

Tilläggsförvaringen ersätter beställningar från kökshyllan.

Omdesign av ett kontrasterande köksskåp

Omdesign av ett kontrasterande köksskåp
Dessa: homeandgardendesignideas.com

Ännu en stor uppgradering. Köket tillför nya köksmöbler som står i kontrast till de befintliga. De nya skåpen är inslagna i vitt och hänger på köksväggen. Skåpet innehåller den öppna förvaringsenheten.

Dessutom känns hela möbeln så rymlig. Beslutet passar in i det stora området i köket, där det finns ett stort behov av rymliga skåp för att lagra alla köksredskap och disk.

Gör det själv om köksskåp

Gör det själv om köksskåp
Dessa: stylebyemilyhenderson.com

Det finns inte mycket plats för detta kök. Så köket måste vara smart att förvara alla köksredskap. Därför behöver köket extra förvaringsutrymme för att placera småsaker efter lådorna, och stora köksredskap kan förvaras i de små skåpen.

Köket behöver en billig ombyggnad så att du kan göra det själv. Renoveringen avser den tunna flytande lagringstanken i trä som är upphängd på väggen i köket. Minnet är uppdelat i två lager och innehåller små burkar, skålar och mer.

Mycket fördelaktigt, vilket resulterar i ett övergripande mysigt utseende av köket.

Lugnt lugnande köksskåp

Lugnt lugnande köksskåp
Dessa: hgtv.com

Ombyggnad av köksskåp är inte bara begränsad till vedförvaring. Den här bilden visar att jobbet kan göras för lättviktsmaterial för köksskåp. Måla bara köksinredningen i den färg du vill åberopa.

Detta kök väljer en mjuk Tosca som väcker lugnande och lugna känslor. Färgen står i kontrast till det grå golvet och den rostfria köksmaskinen.

Även om färgerna kontrasterar varandra, gör Toscas mjuka nyans att finalen ser bekväm ut.

Renovera vackert köksskåp

Renovera vackert köksskåp
Dessa: home-designing.com

De grå köksmöblerna blir söta eller extra små. Vi pekar på det flytande förvaringsutrymmet, som har små skålar och en låda utställd. På grund av det lilla lagringsutrymmet kan du inte lägga många föremål. Köksmöblerna föredrar den öppna förvaringsmodellen som variant.

Förutom den öppna förvaringen kan du se de slutna små skåpen. Stora köksredskap kan förvaras i skåpen. Du kan öppna och/eller stänga skåpen som inte kommer med knoppar.

Ombyggnad av ett mysigt köksskåp

Ombyggnad av ett mysigt köksskåp
Dessa: wearefund.com

Svart blir motivfärgen för detta köksskåp. Efter de små svarta skåpen utökar köket dem med det svarta öppna träskåpet. Öppen förvaring är indelad i tre klasser.

Precis som med vanlig öppen förvaring presenteras porslin och växter i den extra förvaringen. Den nya butiken är inte bara begränsad till prydnadsföremål. Du kan ställa tallrikar, glas eller skålar i det öppna förrådet.

Fäst på väggen känns hela köksskåpet bekvämt och hemtrevligt trots den mörka färgen. Tack vare det ljusa träet ser skåpen graciösa och minimalistiska ut.

Innan vi avslutar artikeln vill vi bjuda in dig att beräkna budgeten för ombyggnaden. Tvinga inte fram större renoveringar när budgeten är knapp. Vi hoppas att var och en av idéerna kan göra dig och din väska nöjda med den omdesignade garderoben. Ha utmanande konverteringar!

Check Also

Köksbord idéer

IDÉER FÖR KÖKSBORD – Ett köksbord skiljer sig från en köksbänk. Medan köksbänken rymmer all …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *